Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

3 apartmana i 5 studija "Mira i Jelena"

3 apartmana i 5 studija "Mira i Jelena"
  • TipStudija
  • KontaktJelena i Mira
  • Telefon+381645953070 Jelena
  • Mobilni+38163485829 Mirjana
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetPogodno za invalide

STUDIO 1 - "MIRA 1"

Studio apartman MIRA 1 nalazi se u ulici Nikole Tesle bb na 5 minuta od šetalista ,iza Doma zdravlja , nadomak borove šume , trim staze , Titovog parka i parka Cuka II , u najlepšem delu SOKOBANJE, tamo gde se preplicu vazdušne struje sa Ozrena i Rtnja . Spratnost je prizemlje , poseban ulaz, samo jedan stepenik do smeštaja, pogodno za porodice sa malom decom . Severo - istočni položaj zgrade i borova šuma obezbedjuju dobru hladovinu tokom čitavog dana , pa je u našim apartmanima prijatno i po najvećim vrucinama .

Poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fenom, vodu non stop , čajnu kuhinju kompletno opremljenu posudjem , frižider, televizor sa kablovskom , francuskiu ležaj i ležaj na razvlačenje, posteljinu , peškire , obezbedjen besplatan parking u dvorištu zgrade , bežicni internet . Smeštajni kapacitet 4 odrasle osobe .

Kontakt 063 485 829 MIRA

 

STUDIO 2 - "MIRA 2"

Studio apartman MIRA 2 nalazi se u ulici Nikole Tesle bb na 5 minuta od šetalista ,iza Doma zdravlja ,nadomak borove šume , trim staze , Titovog parka i parka Èuka II , u najlepšem delu SOKOBANJE, tamo gde se prepliću vazdušne struje sa Ozrena i Rtnja . Spratnost je prizemlje , poseban ulaz, samo jedan stepenik do smeštaja , pogodno za porodice sa malom decom . Severo - istočni položaj zgrade i borova šuma obezbedjuju dobru hladovinu , tokom citavog dana , pa je u našim apartmanima prijatno i po najvećim vrućinama .

Poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fenom, vodu non stop , čajnu kuhinju kompletno opremljenu posudjem , frižider, televizor sa kablovskom ,francuski ležaj i jedan singl ležaj , posteljinu , peškire , obezbedjen besplatan parking u dvorištu zgrade , bežicni internet Smeštajni kapacitet 3 odrasle osobe .

Kontakt 063 485 829 MIRA

 

STUDIO 3 - "MIRA 3"

Studio apartman MIRA 3 nalazi se u ulici Nikole Tesle bb na 5 minuta od šetalista ,iza Doma zdravlja ,nadomak borove šume , trim staze , Titovog parka i parka Èuka II , u najlepšem delu SOKOBANJE, tamo gde se prepliću vazdušne struje sa Ozrena i Rtnja . Spratnost je prizemlje , poseban ulaz, samo jedan stepenik do smeštaja, pogodno za porodice sa malom decom . Severo istočni položaj zgrade i borova šuma obezbedjuju dobru hladovinu , tokom čitavog dana , pa je u našim apartmanima prijatno i po najvecim vrućinama .

Poseduje kupatilo sa tuš kabinom, fenom, vodu non stop , čajnu kuhinju kompletno opremljenu posudjem , frižider, televizor sa kablovskom , mojca trosed koji se razvlači kao francuski ležaj , fotelja na razvlačenje , posteljinu , peškire , obezbedjen besplatan parking u dvorištu zgrade , bežicni internet ... Smeštajni kapacitet 3 odrasle osobe.

Kontakt 063 485 829 MIRA

 

STUDIO 4 - "MIRA 4"

Apartman MIRA 4 se nalazi na 2 minuta od šetalista kod česme Ljube Didića , na putu ka prirodnom lečilištu , hotelu i parku Banjica , u ulici Ozrenskoj paralelno sa šetalištem . Apartman je prve kategorije , klimatizovan , poseduje terasu , parking , sopstveno kupatilo , kuhinju kompletno opremljenu . Apartman se sastoji od dve prostorije od koje jedna : čajna kuhinja ( opremljena svim posudjem i frižiderom) , trpezarija i dnevna ( gde se nalazi Simpov trosed na razvlačenje ), i druga je spavaća soba sa Simpovim francuskim ležajem , kablovsku televiziju i izlaz na terasu iz spavaće sobe .

Smestajni kapacitet 4 odrasle osobe . Spratnost drugi sprat , novogradnja . Pogled na panoramu Sokobanje .
Kontakt 063 485 829 MIRA


STUDIO 5 - "MIRA 5"

Apartman MIRA 5 se nalazi na 2 minuta od šetalista kod česme Ljube Didića , na putu ka prirodnom lečilištu , hotelu i parku Banjica u ulici Ozrenskoj , paralelnoj sa šetalištem . Apartman je prve kategorije , klimatizovan , poseduje terasu , parking , sopstveno kupatilo i kuhinju .

Apartman se sastoji od dve prostorije od koje jedna : čajna kuhinja ( opremljena svim posudjem i frižiderom) , trpezarija i dnevna soba ( gde se nalazi Grofov ležaj koji se razvlači kao francuski ) a u spavaćoj sobi Simpov francuski ležaj i tv sa kablovskom .

Poseduje veliku terasu koja se prostire dužinom čitavog stana a na koju se izlazi iz obe prostorije .

Pogled ka Ozrenu i Sokogradu . Spratnost drugi sprat u novosagradjenoj kući koja je izdeljena na apartmane .

Smeštajni kapacitet 6 odrasle osobe .
Kontakt 063 485 829 MIRA

 

APARTMAN 6 - "JECA" 

Apartman Jeca se nalazi u stogom centru Sokobanje za njene poznavaoce (kod poste). Poseduje dve zasebne spavace sobe,dnevni boravak,kuhinju,trpezariju,kupatilo i terasu.U dnevnom boravku je TVsa kablovkim prikljuckom,kuhinja je opremljena posudjem,friziderom i el.sporetom,kupatilo je sa hidromasaznom kabinom. Apartman se nalazi na drugom spratu stambene zgrade i ima obezbedjen parking prostor. U jednoj spavacoj sobi je francuski lezaj a u drugoj grof koji kada se razvuce je kao bračni ležaj + sofa.

Smestajni kapacitet je 5 odraslih osoba.
kontakt: JELENA 064-5953070

 

STUDIO 7 - "OZREN"

Apartman Ozren se nalazi na 2 minuta od šetalista kod česme Ljube Didića , na putu ka prirodnom lečilištu , hotelu i parku Banjica u ulici Ozrenskoj paralelno sa šetalištem . Apartman je prve kategorije , poseduje terasu , parking , sopstveno kupatilo , kuhinju kompletno opremljenu i kablovsku . Cajna kuhinja ( opremljena svim posudjem,mini sporetom i frižiderom) , trpezarija i dnevno-spavaca soba u kojoj ima dva bracna lezaja + fotelja na razvlacenje kao pomocni lezaj, kablovsku televiziju i izlaz na terasu iz spavaće sobe .

Smeštajni kapacitet 4+1 odrasle osobe . Spratnost drugi sprat , novogradnja . Pogled na prelepu šumu planine Ozren.

kontakt: JELENA 064-5953070


STUDIO 8 - "RTANJ" 

Studio Rtanj se nalazi na 2 minuta od šetalista kod česme Ljube Didića , na putu ka prirodnom lečilištu , hotelu i parku Banjica u ulici Ozrenskoj paralelno sa šetalištem . Studio je prve kategorije , poseduje terasu , parking , sopstveno kupatilo , kuhinju kompletno opremljenu i kablovsku . Cajna kuhinja ( opremljena svim posudjem,mini sporetom i frižiderom) , trpezarija i dnevno-spavaca soba u kojoj ima jedan bracni lezaj + fotelja na razvlacenje kao pomocni lezaj, kablovsku televiziju i izlaz na terasu iz spavaće sobe .

Smestajni kapacitet 3 odrasle osobe . Spratnost drugi sprat , novogradnja . Pogled na prelepu šumu planine Rtanj.

kontakt: JELENA 064-5953070
LOKACIJA- UŽI CENTAR

Radosavljevic Jelena tel:064 595 3070

Nikole Tesle bb

Gde odsesti