Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Studio LS

Studio LS
 • TipSmeštaj
 • KontaktKatarina Lazarević
 • AdresaIza Poste u Sokobanji
 • Mobilni+381658306888
 • Pratite nas
 • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parking

Izdajem studio u strogom centru Sokobanje, iza zgrade Poste. Nalazimo se u mirnoj ulici bez saobracaja, na minut od mermernog setalista.

Studio LS se nalazi u prizemlju sa posebnim ulazom i obezbedjenim parkingom, takodje na raspolaganju je sto za rucavanje u hladovini pod lipom.

Studio ima tri kreveta, jedan francuski i dva zasebna, klimu, grejanje, Wi-Fi, kao i kompletnu kuhinju (frizider, sporet, posudje).

Pronadjite nas

Gde odsesti

  Napomena

  Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

  Kalendar dešavanja

  Kalendar dešavanja

  Virtuelne šetnje

  Virtuelne šetnje

  Vremenska prognoza

  Vremenska prognoza

  Gde odsesti