Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj "Rada i Obrad Lazić"

Smeštaj "Rada i Obrad Lazić"
  • TipSmeštaj
  • KontaktRada
  • AdresaSvetozara Markovića 33
  • Telefon38118884214
  • Mobilni381637310856
  • Pratite nas
  • Podelite
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

Smeštaj "Rada i Obrad Lazić" nalazi se u ulici Svetozara Markovića 33, na svega 10 minuta šetnje od gradskog šetališta i 5 minuta od bazena "Soko Terme" i zelene pijace.

Smeštaj raspolaže apartmanom pogodnim za 4-5 odraslih osoba, dnevnim boravkom, trpezarijom, opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom, terasom i letnjom baštom.

Smeštaj "Rada i Obrad Lazić", pored smeštaja svojim gostima, nudi i mogućnost korišćenja bežičnog interneta (WI-FI). Za goste smeštaja obezbedjen je i parking u sklopu dvorišta.

Smeštaj je dostupan uz pogodnosti korišćenja vaučera.

CENA NA UPIT.

Kontakt telefoni:

018 884 214

062 394 294 (Obrad)

063 73 10 856 (Rada)

 

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti