Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

"Sandra", "Stefi" i "Mišel"

"Sandra", "Stefi" i "Mišel"
  • TipSmeštaj
  • KontaktMilanka
  • Mobilni+381643892586
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Dostupno uz vaučer

 Apartman Sandra površine od 60 kvadrata se nalazi na mermernom šetalištu u centru Sokobanje.U neposrednoj blizini je kupatilo sa termalnom vodom kao i rehabilitacioni centar.Ostali sadržaji koje banja nudi su takoðe na dohvat ruke.

Apartman je cetvorokrevetni sa kupatilom i WC-om.Kupatilo i WC su odvojeni jedan od drugog. Opremljen je celokupnom kuhinjom,frižiderom i TV-om.

Apartman Stefi nalazi se na mermernom šetalištu kod zavičajnog muzeja u centru Sokobanje (zelena zgrada preko puta pošte).Apartman je novoizgraðen , trokrevetan ima površinu od 33 kvadrata i opremljen je u potpunosti.

Apartman Mišel se nalazi na mermernom šetalištu u centru Sokobanje odmah preko puta našeg apartmana Sandra. Ima 2 francuska ležaja u zasebnim sobama i još jedan ležaj u dnevnom boravku koji se razvlači.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti