Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj "Rajić"

Smeštaj "Rajić"
  • TipSmeštaj
  • KontaktSaša Rajić
  • Telefon+381645913310
  • Mobilni+381603835568
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

U ponudi imamo dvokrevetni ,trokrevetni i jedan petokrevetni apartman. Apartmani su veličine oko 90m2 i nalaze se u porodičnoj kući koja je podeljena na tri zasebne celine prizemlje, sprat i potkrovlje. Dostupni smo uz vaučere Ministarstva turizma.

Svi apartmani imaju zaseban ulaz, kupatilo,mini kuhinju,frižider,el sporet,tv,internet  i terasu... U dvoristu je lepa hladovina i parking mesto za četiri automobila. Centar grada je udaljen 600m do centra grada stižete za 8 do 10 min.pešice. Novootvoreni akva park je udaljen 200m ... Cena smeštaja je po dogovoru i zavisi od broja osoba ....   Pozovite da se dogovorimo.....  

DOBRODOSLI....       

Za sve informacije nam se obratite telefonom i rado ćemo vam sve objasniti.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti