Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Nena"

Apartmani "Nena"
  • TipSmeštaj
  • KontaktStojanović Nena
  • Telefon+381656556781
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištu

Apartmani se nalaze u porodičnoj kući i imaju posebne ulaze.

Apartman #1 nalazi se na spratu i sastoji se od dve spavaće sobe i trpezarije sa kuhinjom. U prvoj spavaćoj sobi je francuski ležaj i garderober. U drugoj spavaćoj sobi su dva kreveta i garderober. Ova dva kreveta mogu da se spoje.

Kuhinja je kompletno opremljena: frižider, el.šporet i posudje. na raspolaganju je i televizor, radio i terasa sa baštenskom garniturom koja je u stalnoj hladovini i nalazi se ispred ulaza u apartman. Kupatilo ima tuš kabinu i toplu vodu.

Apartman #2 se nalazi u prizemlju i ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo. Ovo je trosobni apartman za 5-7 osoba. Trpezarija sa kuhinjom ima frižider, šporet i kompletno posudje. Na raspolaganju je TV i radio.

Parking je obezbeðen.

Karakterističan je mir i tišina za opuštajući odmor u Sokobanji. Nalazi se u naselju Čair na 5 minuta od autobuske stanice i 10 minuta od centra. Apartmani "Nena" su pet friendly.

Kontakt:
0656556781

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti