Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman "Mirjana"

Apartman "Mirjana"
  • TipSmeštaj
  • KontaktMirjana
  • AdresaAlekse Markišića 28/5
  • Telefon+381600814484
  • Mobilni+381637179474
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer
Apartman "Mirjana". Sokobanja. Ulica: Alekse Markišica 28/5. Ulaz broj 2, stan broj 5. Kontakt telefoni: 060 081 44 84, 063 717 9 474, 063 88 12 115. Mail: nikolastoj0401@gmail.com

Apartman "Mirjana" se nalazi u centru Sokobanje, na 5 minuta hoda od mermernog šetališta, u stambenoj zgradi na II spratu, površine 70 m2. 

Pogodan je za smeštaj 5 osoba.

Kompletno je namešten novim nameštajem, LCD- televizorom i WI-FI internetom. 

Apartman poseduje 2 spavaće sobe ( jedna soba ima francuski ležaj, a druga francuski ležaj + ležaj samac), kompletno opremljenu kuhinju i dnevni boravak sa ugaonom garniturom za sedenje. 

Kupatilo je opremljeno kabinom, sredstvima za higijenu, fenom , peškirima. 

Apartman poseduje 3 terase, svaka spavaća soba ima svoju terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na parkić i planinu Rtanj. 

U blizini apartmana je hotel "Zdravljak" gde se nalaze sportski tereni a na 10 minuta hoda je i Akva park.

Cene smeštaja nisu fiksne, zavise od dužine boravka, broja gostiju i doba godine.

Posetite nas i uverite se u kvalitet ponude. 

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti