Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apatrmani Bratislav Stojanović

Apatrmani Bratislav Stojanović
  • TipSmeštaj
  • KontaktBratislav
  • Adresa14. Brigade br. 31
  • Telefon064/84-99-226 – Bata
  • Mobilni063/117-39-47 – Sanja
  • Pratite nas
  • Podelite
Obezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištuDostupno uz vaučer

Apartmani Bratislav Stojanović

 

Apartmani Bratislav Stojanović smešteni su u porodičnoj kući Stojanović, u ulici 14. brigade u Sokobanji. Smeštaj Bata Stojanović nalazi se na 7-8 minuta šetnje do centra grada. Gostima su na raspolaganju 4 smeštajne jedinice, apartmani i studija, lepo uređeno dvorište sa letnjikovcem i mestom za roštiljanje.

Gostima su  takođe na raspolaganju WiFi internet, kablovska TV, parking, lepo uređeno dvorište, mesto za roštilj, terase sa pogledom ka planini Rtanj, letnjikovac za odmor. Apartmani Bratislav Stojanović poseduju centralno grejanje tako da je izdavanje moguće tokom cele godine.

Ukratko o Sokobanji

Sokobanja je središte istoimene male opštine u jugoistočnoj Srbiji, udaljena oko 30km od autoputa, pa je stoga i pristupačna turistima iz cele zemlje. Uz Vrnjačku banju predstavlja krem srpskog banjskog turizma. Po razvijenosti turističke infrastrukture možda malo zaostaje za pomenutom banjom, ali je po lepoti prirode koja je okružuje sigurno daleko ispred nje.

 

CENA NA UPIT

KONTAKT TELEFONI:

063/117-39-47 – Sanja

064/84-99-226 – Bata

 

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti