Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj "Stanković"

Smeštaj "Stanković"
  • TipApartmani
  • KontaktStanković
  • AdresaNemanjina 24
  • Telefon+38118834074
  • Mobilni+381695733197
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 2 minObezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištuDostupno uz vaučerPogodno za invalide

Stanković Smeštaj Sokobanja Smeštaj se nalazi u strogom centru Sokobanje. Opremljen je novim nameštajem, klima uredjajima, kablovskom televizijom i dr. Šest studia u okviru celog smeštaja opremljeni su kuhinjama, spavaćim sobama i sobama za dnevni boravak. Zgrada u kojoj se nalaze naši smeštajni kapaciteti je termoizolovana i svaki smeštaj ima zaseban ulaz. I pored toga što je smeštaj Stanković u centru Sokobanje, on je ipak na mirnom mesu u slepoj ulici i sa obezbedjenim parking mestom. Nalazi se u centru grada kod pošte. Svi apartmani, studio i sobe imaju TV sa kablovskom. Ima klima uredjaja. Izdajemo i zimi. Ima centralnog grejanja. Parking je obezbedjen.    

Soko Banja    

Centar     065 69 69 351 (Marija)     069 57 33 197 (Bojan)   

Detalji smeštaja: ↓ Lila apartman ↓ Apartman Nikola ↓ Maja studio ↓ Jela studio ↓ Studio Romantika ↓ Trokrevetna soba ↓ Dvokrevetna soba ↓ Studio Zoki ↓ Studio Teodora ↓ Slike zgrade U samom centru Sokobanje, na samo minut od mermernog šetališta. Nalazimo se u mirnoj, slepoj ulici bez saobraćaja. Obezbeđeno parking mesto. Svi smeštajni kapaciteti raspolažu kablovskom TV,WiFi, imaju zasebne terase.Sve sobe imaju svoja kupatila i svoje frižidere. Na vili je odrađena termoizolacija a apartmani "Nikola" i "Lila", koji su na sunčanoj, zapadnoj, strani,i Maja koji je na istočnoj strani, imaju klima uređaje.

Lila apartman  Nalazi se na prvom spratu, na zapadnoj strani.Poseduje odvojeno spavaci deo sa bracnim lezajem i dnevni boravak u kome se nalazi trosed i fotelja na razvlacenje,max kapacitet 5 odrslih osoba, čajnu kuhinju,terasu, klima uređaj, WiFi,KTV.

Apartman Nikola Nalazi se na 1. spratu. Ima odvojenu kompletno opreljenu kuhinju (el. šporet, frižider, posudje, trpezarijski sto), veliko kupatilo, dnevni boravak (trosed i fotelje koji se razvlače), deo sa bračnim ležajem,max kapacitet 6 odraslih osoba, terasu. WiFi, KTV, klima uredjaj.

Maja studio  Nalazi se na 1. spratu na istočnoj strani. Poseduje bracni ležaj sa još dva pomoćna ležaja(fotelju i dvosed na razvlacenje),max kapacitet 4 odrasle osobe, čajnu kuhinju (rešo, frižider, posudje), terasu, klima uredjaj, WiFi, kablovska.

Jela studio  Nalazi se u prizmelju sa izlazom na dvorište i odličnom hladovinom Poseduje bračni ležaj,samac i jedan pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje),max.kapacitet 4 odrasle osobe. Kompletno opremljenu kuhinju (el.šporet,frižider,posuđe,trepezarijski sto), WiFi, KTV.

Studio Romantika  Nalazi se u prizemlju, u velikoj hladovini. Poseduje odvojeno spavaći deo od kuhinje sa trepezarijom. Kuhinja je kmpletno opremljena (el.šporet,frižider,posuđe, trepezarijski sto). WiFi, KTV.

Trokrevetna soba Nalazi se na visokom prizemlju, na zapadnoj strani. Poseduje bračni ležaj i jedan samac, frižider, rešo, terasu, WiFi, KTV.

Dvokrevetna soba Nalazi se na visokom prizemlju, na zapadnoj strani. Poseduje dva samca ležaja, svoje kupatlo,frižider, WiFi,KTV.

Studio Zoki

Studio Teodora  Nalazi se na visokom prizemlju ( 8 stepenika ) okrenut ka istočnoj strani. Poseduje bračni ležaj i samac, čajnu kuhinju ( rešo, frižider, kompletno posudje), TV, kablovsku, WiFi, terasu.

Slike zgrade i dvorišta       Soko Banja     Centar     065 69 69 351 (Marija)    069 57 33 197 (Bojan)     018 834 074

Pronadjite nas

Gde odsesti