Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Smeštaj Milovanović

Smeštaj Milovanović
  • TipApartmani
  • KontaktSlavica Milovanović
  • AdresaDušanova br. 9
  • Mobilni+38162311942
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Carina Bazen

ЦЕНА ПО ДОГОВОРУ.

Смештај "МИЛОВАНОВИЋ"

 

Туризмом се успешно бавимо двадесетак година. За нама је велики број задовољних гостију из разних крајева Србије, западноевропских и земаља у региону.

Породична кућа налази се у Душановој улици 9, око 500 м од бањског шеталишта, у равном и мирном делу Сокобање, близу корита Моравице, у насељу Царина.

Кућа има неколико спратова, па Вам нудимо разноврстан смештај, од двокреветних и трокреветних студија, преко соба за две или три особе, па до, веома тражених петокреветних апартмана.

Од ове сезоне нудимо Вам и смештај у двокреветном ЕТНО БУНГАЛОВУ (види слику) у дворишту куће, изграђеном од природних материјала из околине Сокобање (камен, дрво, трска). Објекат има кухињу, купатило, ТВ.

Сви студији и апартмани имају кабловску ТВ, бесплатну климу и интернет сигнал (wireless и у дворишту), кухинњу, купатило, а корисници соба могућност коришћења велике, модерно опремљене кухиње.

На располагању су Вам и велико двориште са ПРАВИМ БАЗЕНОМ и пропратном опремом (лежаљке, расхладна витрина, сунцобрани, столови и столице), простором за роштиљ и резервисано паркинг место.

Кућа има парно грејање, па Вам гостопримство нудимо и у време зимске туристичке сезоне.

 

Цена смештаја није фиксна и зависи од периода резервације, као и броја особа.

Уколико желите да се добро одморите у Бањи под Озреном, у којој су мир некада проналазили Нушић, Андрић, Исидора Секулић, онда је смештај "Миловановић" прави избор за Вас.

 

У нади да ћемо Вас ове сезоне угостити,

ЖЕЛИМО ВАМ ДОБРОДОШЛИЦУ!

 

До скорог сусрета,

породица Миловановић

 

 

Контакт:

018 834 739

062 311 942 (Славица)

 

Gde odsesti