Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Mihajlović"

Apartmani "Mihajlović"
  • TipApartmani
  • KontaktMihajlović Miki i Mima
  • Telefon+381691884135 (mts)
  • Mobilni+381638668953 (telenor)
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištu

Apartman Numero - Uno se nalazi u uzem centru Sokobanje, na udaljenosti od 50 metara, od mermernog setalista.

U vlasnistvu je porodice Mihajlovic i spada u red najlepsih i najbolje opremljenih apartmana u centru Sokobanje.

Sastoji se od dve sobe sa kablovskom TV, tri velika udobna kreveta za maksimum pet osoba, po potrebi moze i krevetac za dete, francuskom terasom, predsobljem, kao i potpuno opremljenom kuhinjom (nov elektricni sporet, veliki izbor sudja, kuhinjskog pribora, casa itd.) i kupatilom.

S obzirom da poseduje centralno grejanje, moze da se koristi tokom cele godine.

Ocenjen je sa maksimalnih cetiri zvezdica od strane komisije opstine Sokobanja.

Dodjite i proverite zasto.

Dva apartmana se nalaze na udaljenosti od 900 metara od centra grada, potpuno su novi, izuzetni i komforni dupleks-apartmani.

Apartman Oaza, trokrevetni, TV, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, apartman sa velikom terasom i pogledom na celu Sokobanju. Oaza u pravom smislu te reci, apartman je boje kajsije.

Apartman Green, dvokrevetni (francuski krevet), u svetlo zelenoj boji, TV, potpuno opremljena kuhinja, kupatilo, velika terasa, komforno predsoblje.

Dodjite i uzivajte!

Cene po DOGOVORU.

Telefoni za informacije i rezervacije 069/1884-135 (mts) i 063/8668-953 (telenor)

Miki i Mima Mihajlovic

 

Apartman Numero Uno se nalazi u samom centru ali nema buke s obzirom da se nalazi u drugoj paralelnoj ulici sa mermernim setalistem - strogim centrom grada, na nekih stotinak metara od istog.

Mesta za parking ima u velikom dvoristu, ili na mestu za parking na ulici odmah na izlazu iz dvorista.

Velicine je 55 metara kvadratnih, izuzetan je ne samo po lokaciji vec i po sadrzaju, ali i ono sto je za vas najbitnije, po CENI. Takav apartman na takvoj lokaciji ne mozete naci u Sokobanji za SIMBOLICNU SUMU NOVCA po danu. Koja je ta suma mozete saznati ako okrenete 069/1884-135 ili 063/8668-953.

Apartman Green je nov apartman u prijatnoj zelenoj boji, nalazi se na nekih 900 metara udaljenosti od mermernog setalista - stogog centra grada. Poseduje nov, komforan i udoban francuski krevet, tako da je idealan za smestaj za dve osobe.

Mesta za parking ima u dvoristu ispred, ali i iza kuce, a po zelji i na ulici ispred je rezervisano jedno parking mesto. Takodje SIMBOLICNA CENA!

Apartman Oaza je nov apartman u prijatnoj boji kajsije, nalazi se na nekih 900 metara udaljenosti od mermernog setalista - stogog centra grada. Poseduje tri komforna kreveta, sa mogucnoscu spajanja dva kreveta u jedan veliki francuski krevet.

Mesta za parking ima u dvoristu ispred, ali i iza kuce, apo zelji i na ulici ispred je rezervisano jedno parking mesto. Takodje SIMBOLICNA CENA!

Dodjite i uzivajte UZ MINIMALNE CENE SMESTAJA!!!

Pronadjite nas

Gde odsesti