Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Harmonija"

Apartmani "Harmonija"
  • TipApartmani
  • KontaktStojiljković Nada
  • AdresaVojvode Putnika 61
  • Telefon+38118837717
  • Mobilni+381656168197
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internet

CENA PO DOGOVORU.

 

Posetite naš veb sajt na www.apartmaniharmonija-sokobanja.com

Kuca se nalazi u ulici Vojvode Putnika 61. u naselju Carina na oko 800 metara od centra grada.

Kuća se nalazi na rtanjskoj strani Sokobanje u neposrednoj blizini reke Moravice i velikog zelenog pojasa uz reku tako da se pruža veoma lep panoramski pogled sa terasa.

Veoma je pogodna za miran porodični odmor jer je odvojena od buke koja se proizvodi u centru grada.

Ima lepo ureðeno dvorište i baštensku garnitutu gde se može sedeti i odmarati.

Moguće je koristiti INTERNET.

Apartman LUX se nalazi na drugom spratu kuće, površine 50 m2. Apartman je u potpunosti opremljen za prijatan boravak i relaksaciju. U apartmanu je:- SOBA 25 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom.- KUHINJA sa TRPEZARIJOM 20 m2, sa kompletnim posudjem i priborom, frižiderom,- KUPATILO 4 m2.- 2 TERASE PO 3 m2, sa dvostranim predivnim pogledom na dvorište i Sokobanju.Apartman BLUE MELODY se nalazi na prvom spratu kuće, površine 30 m2. Apartman je u potpunosti opremljen za prijatan boravak i relaksaciju. U apartmanu je:- SOBA 15 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom.- KUHINJA sa TRPEZARIJOM 10 m2, sa kompletnim posudjem i priborom, frižiderom,- KUPATILO 3,5 m2.- TERASA 10 m2, sa predivnim pogledom na dvorište.Apartman FAMILY se nalazi u prizemlju kuće, površine 60 m2. Apartman je u potpunosti opremljen za prijatan boravak i relaksaciju. U apartmanu je:- SOBA 25 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom.- KUHINJA sa TRPEZARIJOM 25 m2, sa kompletnim posudjem i priborom, frižiderom,- KUPATILO 3,5 m2.- Korišćenje stola za stoni tenis- Boravak u prelepo uredjenom dvorištu kuće

 

Apartman LILY se nalazi na prvom spratu kuće, površine 30 m2.

Apartman je u potpunosti opremljen za prijatan boravak i relaksaciju. U apartmanu je- SOBA 15 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom.- KUHINJA sa TRPEZARIJOM 10 m2, sa kompletnim posudjem i priborom, frižiderom,- KUPATILO 3,5 m2.- TERASA 10 m2, sa predivnim panoramskim pogledom na Sokobanju.

 

Apartman ORANGE se nalazi na drugom spratu porodične kuće, površine 30 m2. Apartman je u potpunosti opremljen za prijatan boravak i relaksaciju. U apartmanu je - SOBA 15 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom. - KUHINJA sa TRPEZARIJOM 10 m2, sa kompletnim posudjem i priborom, frižiderom, - KUPATILO 3,5 m2. - TERASA 10 m2, sa predivnim panoramskim pogledom na Sokobanju.

 

Apartman CARMEN se nalazi na drugom spratu porodične kuće. Površina apartmana je 30 m2, a sastoji se od:- SOBE - 15 m2, sa dva nova i udobna ležaja, TV prijemnikom, klima uredjajem, velikim garderoberom. Jedan krevet je fransuski lažaj, a drugi je krevet standardnih dimenzija za jednuodraslu osobu ili dvoje dece.- KUHINJA sa TRPEZARIJOM 10 m2, sa frižiderom, šporetom i kompletnim priborom za ručavanje.- KUPATILO - 3,5 m2.- TERASA - 10 m2, sa prelepim pogledom na dvorište i čitavu planinu Ozren.

 

Rezervacije se mogu vršiti na telefone:

065/61 68 197 (Nada)

018/83-77-17

ili e-mail adresu gvoic223@sbb.rs

 

Osobe za kontakt NADA STOILJKOVIC i LJILJANA GVOIC.

 

 

Gde odsesti