Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

2. Vila "Panonija"

2. Vila "Panonija"
  • TipApartmani
  • KontaktKaskade
  • AdresaOzrenska 13
  • Mobilni+38163582308
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku

Apartman "Roze" se nalazi u Vili "Panonija i u sklopu je restorana "Kaskade". Enterijer ovog apartmana je veoma ukusno uradjen i u njemu preovladava roze boja. Apartman je dvosoban (spavaca soba, dnevni boravak + kuhinja) izuzetno je pogodan za troclanu ili cetvoroclanu porodicu. i tako to

Apartman je klimatizovan, a poseduje i : grejanje, kabkovsku TV, besplatni bezicni (wireless) INTERNET.

U ovom apartmanu se mozete hraniti u RESTORANU "KASKADE" u sklopu pansionskog ili polu-pansionskog smestaja.

 

Apartman Žuti

Dvokrevetni klimatizovani apartman sa kuhinjom, terasom sa predivnim pogledom na Sokobanju i sokobanjsku kotlinu sa Rtnjem u daljini. Apartman se nalazi u vili "Panonija" na 200m od centra. Apartman se moze rentirati sa pansionom i polupansionom u restoranu "Kaskade".

Apartman ima bezicni (wireless) internet, kompletno opremljenu kuhinju sa friziderom kao i uslugu spremacice koja svakobnevno obilazi i posprema apartman.

Posedujemo ukupno oko petnaestak apartmana i celokupnu nasu ponudu mozete pogledati na sajtu: www.kaskade.apartmani.mobi

 

 

Apartman Panorama

 

Kvadratura: 50 m2 Kreveta: 4 Za: 4 osoba

 

 

 

Apartman "Tirkiz" se nalazi u novoizgradjenoj Vili "Panonija" i u sklopu restorana "Kaskade". Apartman "Tirkiz" je jedan od najluksuznijih apartmana u Vili "Panonija", i sastoji se od dve sobe (spavaca soba i dnevni boravak + kuhinja). Apartman poseduje veliku terasu od preko 50m2 sa ljuljaskama i stolicama za odmor uz predivan pogled na Sokobanju. Apartman je klimatizovan, a poseduje i : grejanje, kabkovsku TV, besplatni bezicni (wireless) INTERNET.

 

U ovom apartmanu se mozete hraniti u RESTORANU "KASKADE" u sklopu pansionskog ili polu-pansionskog smestaja.

SVI APARTMANI U VILI "PANONIJA" KAO BONUS USLUGU IMAJU I USLUGU SPREMACICE KOJA SVAKODNEVNO POSPREMA APARTMANE.

VILA "KASKADE" NOVO!!!!!

Gde odsesti