Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Stanojević"

Apartmani "Stanojević"
 • TipApartmani
 • KontaktMiliša Stanojević
 • AdresaRudnička 12
 • Telefon+381637375122
 • Mobilni+381642924580
 • Pratite nas
 • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Dostupno uz vaučer

Apartmani "Stanojević" nalaze se u mirnom delu Sokobanje kod Hotela "Sunce" u neposrednoj blizini Parka na Banjici. Apartmani poseduju: - Kablovsku televiziju - Internet - Klimu - Parno grejanje (moguće je izdavanje tokom cele godine) - Parking prostor - Letnjikovac sa velikim dvorištem iza kuće - Bazen za decu - Kucica sa toboganom i penjalicama

Apartman " Devica '' poseduje 2+2 lezaja. Nalazi se na 3 spratu. Ima spavacu sobu sa francuskim lezajem, dnevni boravak sa jos dva dodatna lezaja, kuhinja, frizider, wc sa tus kabinom, terasa sa pogledom na borovu sumu i planine Ozren i Devica, klima, bezicni internet, TV sa kablovskom i parking mesto.

Apartman ''Ozren" poseduje 2+3 lezaja. Nalazi se na 2 spratu. Ima spavacu sobu sa francuskim lezajem i jos jednim dodatnim lezajem TV sa kablovskom, dve fotelje sa stocetom. Dnevni boravak sa jos dva dodatna lezaja, kuhinja, frizider, wc sa tus kabinom, velika terasa sa pogledom na planinu Ozren, bezicni internet, parking mesto.

Apartman ''Rtanj'' poseduje 2+3 lezaja. Nalazi se na 2 spratu. Ima spavacu sobu sa francuskim lezajem i jos jednim dodatnim lezajem TV sa kablovskom. Dnevni boravak sa jos dva dodatna lezaja, kuhinja, frizider, wc sa tus kabinom, velika terasa sa pogledom na planinu Rtanj, bezicni internet, parking mesto.

Studio "Rtanj" poseduje 2+2 lezaja. Nalazi se na 3 spratu. Ima francuski lezaj sa jos dva dodatna lezaja, kuhinja, frizider, wc sa tus kabinom, terasa sa pogledom na planinu Rtanj, klima, bezicni internet, TV sa kablovskom i parking mesto.

IZDAVANJE PREKO VAUČERA

Gde odsesti

  Kalendar dešavanja

  Kalendar dešavanja

  Virtuelne šetnje

  Virtuelne šetnje

  Vremenska prognoza

  Vremenska prognoza

  Gde odsesti