Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Nebojša"

Apartmani "Nebojša"
  • TipApartmani
  • KontaktMarkovic Nebojša
  • Adresa23. divizije 34
  • Telefon0652313963
  • Mobilni062-313-963
  • WebPosetite web sajt
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 600mLuksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištuDostupno uz vaučer

 

**APARTMANI-NEBOJŠA **

U mirnom delu Sokobanje na 150 metra od AQUA PARKA I oko 5 MINUTA LAGANE ŠETNJE od mermernog šetališta u oazi zelenila nalaze se apartmani * Nebojša***

** Da se zaista odmorite od svakodnevnog stresa i produžite svoj život dođite u*Apartmane Nebojša* . Osetite sve draži naše najlepše Banje. Osetite šta znači probuditi se odmoran uz cvrkute ptica, puni pozitivne energije. Mi imamo sve što Vama treba, doðite samo sa ličnim stvarima, sve ostalo imamo mi. Osećajte se kao da letujete u najboljem hotelu .

**Apartmani su kategorisani najvećom ocenom**. Novo u našoj ponudi su porodični studijski apartmani za 2,3 i 4 osobe ( kablovska televizija i bežični internet Wi-Fi). Svaki apartman ima svoju terasu sa garniturom za sedenje. Ispred kuće obezbeðen privatni parking samo za naše goste. Cena je po dogovoru i zavisi od broja gostiju i broja noćenja.

**

VELIKI APARTMAN

 

 

Maksimalno 6 odraslih osoba, kvadrature 50m2. Na ulazu su blindirana vrata, a sastoji se od dve spavaće sobe. U velikoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj veličine 180x200cm i trosed na razvlačenje kao i veliki TV. U drugoj prostoriji su smeštena 2 kreveta klasičnih dimenzija 90x190cm. U produžetku su kuhinja (REŠO SA 2 RINGLE, veliki frižider sa priborom i posuðem za odgovarajući broj osoba ), sto za ručavanje za 6 osoba i toalet sa WC-om. Ima izlaz na terasu na kojoj je garnitura za sedenje.

**INTIMA APARTMAN

Maksimalno 2 odrasle osobe, kvadrature oko 23m2. Na ulazu su blindirana vrata, a sastoji se od jedne spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj veličine 160x190cm i kuhinje (veći rešo, frižider, pribor i posuðe za dve osobe). Tu je i sto sa FOTELJAMA, TV sa kablovskom, kao i toalet sa tušem i WC-om. Ima izlaz na svoju terasu na kojoj je garnitura za sedenje.

**

PLAVI APARTMAN

Maksimalno 3 odrasle osobe, kvadrature oko 25m2. Na ulazu su blindirana vrata, a sastoji se od jedne spavaće sobe u kojoj je francuski ležaj veličine160x 190cm i kuhinje (veći rešo i frižider, sa priborom i posuðem za dve osobe) tu je sto sa stolicama i TV sa kablovskom, toalet sa tuš kabinom i WC-om. Ima izlaz na svoju terasu na kojoj je garnitura za sedenje.

**

FAMILY APARTMAN

(Prizemlje) Maksimalno 2.Odrasle osobe i dvoje dece, kvadrature oko 35m2. Na ulazu su sigurnosna vrata. Sastoji se od jedne spavaće sobe u kojoj je francuski lezaj veličine 160x190cm , kao i dve fotelje na razvlačenje namenjene deci, kuhinje (veliki šporet, frižider sa priborom i posuðem za pet osoba). Tu je i sto sa stolicama, TV sa kablovskom kao i toalet sa tušem i WC-om. Ima izlaz na svoju terasu na kojoj je garnitura za sedenje.delimičan fiwi signal

**

SAN APARTMAN (Prizemlje ) Maksimalno 3 osobe i 1 dete. Kvadrature oko 35m2, na ulazu su sigurnosna vrata, sastoji se od jedne spavaće sobe u kojoj je francuski lezaj veličine 160x190cm i ležaja veličine 90x190cm i jedne fotelje na razvlačenje namenjene deci, kuhinje (veliki rešo, frižider, pribor i posuðe za četri osobe), sto sa stolicama,TV sa kablovskom, kao i toalet sa tušem i WC-om. Ima izlaz na svoju terasu na kojoj je garnitura za sedenje.delimičan wifi signal

 

Rezervacije isključivo pozivom od 7:00h.do 20:00h.

REZERVACIJE NA TELEFONE :

018-837-539

062-313-963

MAIL necasoko@yahoo.com

MARKOVIC NEBOJŠA

UL.23.DIVIZIJE BROJ 34.

18230 SOKOBANJA

SA NAJNIŽOM CENOM U GRADU

Novo u ponudi

RELAX MASAŽA

uspešno otklanja bolove u leðima gornjim i donjim ekstremitetima izbacivanje toksina iz mišića

 

Za korisnike masaža gratis vežbe za vrat I ramena .

Vežbe izvodi diplomirani viši strukovni fizioterapeut

 

 

Zakazivanje tretmana u vili ili telefonom

 

Welcome !

**APARTMANI NEBOJŠA **

SRBIJA

S o k o b a nj a

Pronadjite nas

Gde odsesti