Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani Janja

Apartmani Janja
 • TipApartmani
 • Kontakt
 • AdresaVojvode Putnika 62
 • Mobilni069/40 57 599
 • Pratite nas
 • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer
APARTMAN I STUDIO JANJA
Kontakt: 069/40 57 599 Vitomir Krstić
e-mail: apartmanijanja@gmail.com
Adresa:Vojvode Putnika 62, Sokobanja

 

Apartmani ''Janja'' nalaze se u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, 15 minuta hoda od centra, 3 minuta kolima, 10 minuta od Spa centra ''Soko terme''. Apartman je usk lopu porodične kuće na prvom spratu, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 4 osobe, ima 2 spavaće sobe. Apartman obuhvata i kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak,
trpezariju, kupatilo, prostranu terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Apartman je 90 m2. Na raspolaganju vam je i besplatan parking, Wi-Fi, kablovska tv ( preko 30 kanala ), IPTV (preko 100 kanala ), dvorište za decu ispred i iza kuće, a iza kuće je i dečiji parkić. Apartman ima parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine. 

 

Studio ''Janja'' nalazi se u prizemlju kuće, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 3 osobe. Raspolaze sa jednim bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje (pomoćni lezaj). Studio obuhvata čajnu kuhinju, kupatilo, dnevni boravak. Površina studija je 25 m2. Na raspolaganju vam je besplatni parking, WI-FI, kablovska televizija ( preko 30 kanala ).Ispred studija se nalazi garnitura za sedenje. Studio ima parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine.Prijatna atmosfera, mir, tišina i ljubaznost domaćina učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dođite i uverite se u naš kvalitet. Dozivite Sokobanju na pravi način.


Apartmani Janja primaju vaucere koje daje Ministarstvo turizma.

Pronadjite nas

Gde odsesti

  Kalendar dešavanja

  Kalendar dešavanja

  Virtuelne šetnje

  Virtuelne šetnje

  Vremenska prognoza

  Vremenska prognoza

  Gde odsesti