Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani Janja

Apartmani Janja
  • TipApartmani
  • Kontakt
  • AdresaVojvode Putnika 62
  • Mobilni069/40 57 599
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer
APARTMAN I STUDIO JANJA
Kontakt: 069/40 57 599 Vitomir Krstić
e-mail: apartmanijanja@gmail.com
Adresa:Vojvode Putnika 62, Sokobanja

 

Apartmani ''Janja'' nalaze se u mirnom i sunčanom delu naselja Carina, 15 minuta hoda od centra, 3 minuta kolima, 10 minuta od Spa centra ''Soko terme''. Apartman je usk lopu porodične kuće na prvom spratu, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 4 osobe, ima 2 spavaće sobe. Apartman obuhvata i kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak,
trpezariju, kupatilo, prostranu terasu sa garniturom za sedenje i tendom. Apartman je 90 m2. Na raspolaganju vam je i besplatan parking, Wi-Fi, kablovska tv ( preko 30 kanala ), IPTV (preko 100 kanala ), dvorište za decu ispred i iza kuće, a iza kuće je i dečiji parkić. Apartman ima parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine. 

 

Studio ''Janja'' nalazi se u prizemlju kuće, sa posebnim ulazom i pogodan je za smeštaj 3 osobe. Raspolaze sa jednim bračnim krevetom i foteljom na razvlačenje (pomoćni lezaj). Studio obuhvata čajnu kuhinju, kupatilo, dnevni boravak. Površina studija je 25 m2. Na raspolaganju vam je besplatni parking, WI-FI, kablovska televizija ( preko 30 kanala ).Ispred studija se nalazi garnitura za sedenje. Studio ima parno grejanje, pa je pogodan za izdavanje tokom cele godine.Prijatna atmosfera, mir, tišina i ljubaznost domaćina učiniće vaš boravak nezaboravnim. Dođite i uverite se u naš kvalitet. Dozivite Sokobanju na pravi način.


Apartmani Janja primaju vaucere koje daje Ministarstvo turizma.

Pronadjite nas

Gde odsesti