Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani Pergolo

Apartmani Pergolo
  • TipSmeštaj
  • KontaktMarina
  • AdresaNikole Pašića br. 42
  • Telefon063/405-659
  • Mobilni063/405-659
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 2 miuta od centra gradaLuksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internetRoštilj u dvorištuDostupno uz vaučer

SMEŠTAJ : APARTMANI PERGOLO CENTAR
Nikole Pašića 42

Smeštaj se nalazi u širem centru Sokobanje i udaljen je manje od 200m od samog mermernog šetališta. Na raspolaganju su 2 Studio apartmana, opremljena rešo-kuhinjom i frižiderom, kupatilom, Led TV i klima uređajima. Gostima na raspolaganju je prostrano dvorište-terasa uređeno u PATIO stilu, sa garniturama za sedenje ispod drvene Pergole i spoljnom kompletno opremljenom rešo-kuhinjom i kaminom za roštilj. Gostima je na raspolaganju mini biblioteka u svakoj od smeštajnih jedinica.

Gostima je obezbeđeno mesto za parkiranje.


Lice za kontakt Marina : 063405659

primamo Vaučere  RS


STRUKTURA SMEŠTAJNIH JEDINICA

  1. Prizemlje: Apartman Green (2**) ima dupli ležaj 150x190 i solo ležaj 90x190 26 kvm za tri odrasle osobe opremljen kompletnom rešo kuhinjom sa svom potrebnom opremom i inverter uređajem za grejanje i hlađenje. Apartman spolja ima svoju malu terasu za sedenje.
  2. Prvi sprat: Apartman Elegant (2**) ima dupli ležaj i pomoćni ležaj na rasklapanje ( 2+1). Opremljen je rešo-kuhinjom sa svom potrebnom opremom i klima uređajem za grejanje i hlađenje. Izlazi na veliku zajedničku terasu PATIO  sa posebnim delovima za sedenje.

Mapa

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti