Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani "Milosavljević"

Apartmani "Milosavljević"
  • TipSmeštaj
  • KontaktBratislav Milosavljević
  • AdresaOzrenskih partizana 13
  • Mobilni+381638883525
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Luksuzno opremljenoObezbeđen parkingWifi internetPolupansionDostupno uz vaučer
Letujte na vaucere 5 nocenja po osobi jedan vaucer vidimo se u 2020

Privatni smestaj Milosavljevic cine cetiri apartmana i jedan studio,koji se nalaze u porodicnoj kuci u ul.Ozrenskih partizana br.13,na 200metara od Sokobanjskog setalista.

Cene smestaja se uskladjuju u sezoni i van nje.

Smestaj Milosavljevic omogucuje gostima i rezervaciju smestaja u kampanji VAUCERI MOJA SRBIJA,vauceri za odmor i letovanje u Srbiji.

Ukoliko planirate da posetite Sokobanju i letujete u njoj sa svojom porodicom,ili prijateljima vas idealan odmor i ugodan i prijatan boravak su apartmani Milosavljevic.

Sve smestajne jedinice su funkcionalne,konforne i uredne.Svaki apartman ima jednu ili dve sobe,kompeltno opremljenu kuhinju i kupatilo.U svim apartmanima gostima je na raspolaganju bezicni pristup internetu,kablovska-TV i parking prostor,dvoriste za odmor.

Smestaj se nalazi na putu za Lepteriju i Ozren,nasa dva najlepsa izletista.

Apartman Panorama se nalazi na drugom spratu porodicne kuce,apartman je cetvorokrevetni sa mogucnoscu ubacivanja jos jednog pomocnog kreveta, kompletnom kuhinjom,kupatilom,kablovskom i wirelesom.

Apartman Visnja se nalazi u prizemlju porodicne kuce,ima poseban ulaz i svoju terasu.Apartman je namenjen za tri osobe,francuski lezaj i pomocni krevet.

Apartman Panonija se nalazi u prizemlju vile ''Panonija",pogodan je za cetiri osobe.Ima spavacu sobu sa francuskim lezaljem+fotelju i dvosed na rasklapanje.

Studio Zorana je na drugom spratu kuce,poseduje mini kuhinju,svoje kupatilo,TV kablovska,namenjen je za dve osobe.

Apartman Oranz se nalazi u prizemlju,ima poseban ulaz i terasu ispred apartmana.Ima dve odvojene sobei namenjen je za cetiri osobe.

Svaki apartman ima opremljenu kuhinju sa priborom i posudjem,opremljenim kupatilom,svaki od gostiju dobija mali i veliki peskir po osobi,gostima je u dvoristu obezbedjeno parking mesto.

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti