Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartmani Ljiljana

Apartmani Ljiljana
  • TipSmeštaj
  • KontaktLjiljana
  • AdresaKNJAŽEVAČKA 2A
  • Telefon+38118834153
  • Mobilni+381643459577
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Obezbeđen parkingWifi internet

Apartmani Ljiljana se nalaze u Sokobanji u Knjaževačkoj ulici br 2a, u mirnom delu grada na svega 10 minuta hoda od gradskog šetališta i 5 minuta hoda od hotela Sunce i gradskog parka Banjica.

                Apartmani Ljiljana raspolažu sa tri apartmana i to:

  1. APARTMAN  1 – pogodan za 6 odraslih osoba
  2. APARTMAN  2 – pogodan za 4 odraslih osoba
  3.  APARTMAN 3 – pogodan za 2 odrasle osobe (poseduje zaseban ulaz)

Svaki od naših apartmana poseduje besplatan bežični internet (WI-FI), digitalnu televiziju sa domaćim i stranim kanalima (M-SAT). Za goste našeg smeštaja obezbeđen je i parking u dvorištu kuće.  Svi apartmani imaju zasebnu spavaću sobu, svoje kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i svaki ima izlaz na terasu. Izdavanje apartmana dostupno  je preko cele godine zato što svi apartmani poseduju centralno grejanu.

CENA NA UPIT

KONTAKT TELEFONI:

064/34-59-577  -    018/834-153 Ljiljana


Dobro došli

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti