Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman "N&N"

Apartman  "N&N"
  • TipSmeštaj
  • KontaktJelena
  • AdresaNikole Pašića br.33
  • Telefon064-540-94-87
  • Mobilni064-540-94-87
  • Pratite nas
  • Podelite
Centar 3 miuta od centra gradaObezbeđen parkingWifi internet

 U Sokobanji u Ulici Nikole Pašića br.33,u mirnom delu grada, nalazi se  komforan i prostran apartman "N&N", na svega 3 minuta laganog hoda od centra i mermernog šetališta.
Apartman "N&N" pored ugodnog ambijenta, svojim gostima pruža komforan i udoban smeštaj za 4 osobe. Apartman poseduje zasebnu komplet opremljenu kuhinju, kablovsku televiziju, bežični WiFi internet, inverter klimu, prostrano kupatilo, parking mesto kao i terasu sa prelepim pogledom na planinu Ozren i Rtanj.


CENA NA UPIT


Kontakt telefon: 064-540-94-87 Jelena

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti