Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman "Miloradović"

Apartman "Miloradović"
  • TipSmeštaj
  • KontaktMiloradović Milan
  • Mobilni+381695555105
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku

NALAZIMO U POTKROVLJU ZGRADE U STROGOM CENTRU SOKOBANJE

Apartman se nalazi u samom centru Sokobanje pored glavnog parka sa izlazom na mermerno setaliste u ulici branka djuric br 46 u novosagradjenoj stambenoj zgradi na trecem spatu u potkrovlju.

Poseduje klimu, kablovsku tv, wi-fi bezicni internet, kompletno oprenljenu kuhinju i dve manje terase sa pogledom na gradski park i planinu Rtanj.
Smeštaj je udaljen od Welnes centra nekih 250m a od Akva parka na oko 1000m.

Mogućnost da ugosti do 5 odraslih osoba.

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti