Rezervišite na vreme svoju sobu ili apartman

Prikaži

Apartman Krstić

Apartman Krstić
  • TipSmeštaj
  • KontaktTiana
  • AdresaNemanjina br.10/8
  • Telefon065/529-37-81
  • Mobilni062/669-066
  • Pratite nas
  • Podelite
Pošaljite poruku vlasniku
Centar 100m od gradskog šetalištaObezbeđen parkingWifi internetDostupno uz vaučer

Ako je Vaš izbor za nezaboravan odmor Sokobanja, onda Vam preporučujemo "Apartman Krstić" koji se nalazi u strogom centru Sokobanje, u Nemanjinoj ulici br.10/8, na svega 100m od gradskog šetališta. "Apartman Krstić" je potpuno opremljen,  pogodan je za 4 osobe, kategorisan je tj. nalazi se u sistemu vaučera Ministarstva turizma.

Poseduje  klimatizovanu dnevnu sobu sa izlazom na terasu, trpezariju sa kuhinjom koja je potpuno opremljena, prostrano kupatilo, sve što Vam je potrebno da svoj odmor učinite savršenim. Pored mogućnosti  izdavanja na vaučere, gostima je na raspolaganju koriščenje besplatnog Wi-Fi interneta, digitalne televizije, komplet posteljine sa peškirima, a obezbeđen je i parking u dvorištu zgrade. "Apartman Krstić" poseduje i grejanje tako da je izdavanje moguće tokom cele kalendarske godine. Gostima su takođe na raspolaganju promotivne cene nedeljnih karata za Akvapark "Podina".

"Apartman Krstić" udaljen je:

   - 100m od gradskog šetališta

   - 100m od Pošte

   - 150m od gradskog parka

   - 200m od autobuske stanice

   - 600m od Akvaparka "Podina"

CENA NA UPIT

Kontakt telefoni: 

065/ 529-37-81 Tiana

062/669-066 Miloš

                                                                                        DOBRO DOŠLI

 

Pronadjite nas

Gde odsesti

Napomena

Portal Sokobanja ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa. Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno. Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turistièkoj agenciji i da plate boravišnu taksu. Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju taèno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je odreðena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”. Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj +38118830704.

Kalendar dešavanja

Kalendar dešavanja

Virtuelne šetnje

Virtuelne šetnje

Vremenska prognoza

Vremenska prognoza

Gde odsesti