Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja arrow Skorasnje poruke
17 Avgust, 2017, 02:46:39 am *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  
Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1 
 poslato: 21 Oktobar, 2016, 01:09:29 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtualni obilazak Ramske tvrđave, Srebrnog jezera i Velikog Gradišta:


Virtualna tura

 2 
 poslato: 06 Jul, 2016, 09:35:45 pm 
Zapoceo Finious - Poslednja poruka Vojvoda Tatanka
Projekat Velika Srbija nije mrtav sve dok je i zadnji Srbin ziv ... P.S. Tu ne racunam ove petokolonase, izdajnike i lazne patriote...  Ljakse

 3 
 poslato: 24 Decembar, 2015, 11:28:38 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Kad Vam dosadi svakodnevnica i poželite da pojedete nešto dobro u autentičnom i magijskom prostoru, zaputite se u restoran Maska. Stara vračarska vila izgrađena početkom dvadesetog veka je opremljena orijentalnim istočnjačkim nameštajem, raznim neobičnim detaljima i ukrasima. Ogledala sa izrezbarenim drvenim ramovima, velike stolice, maske, lampe, figure, draperije i mnogi drugi starinski komadi nameštaja su odabrani s ukusom i uklopljeni u prostor.


Vila Maska

 4 
 poslato: 20 Decembar, 2015, 03:04:27 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Zdravo, ovde se nalaze virtualne panorame Grčkog ostrva Tasos.Tasos, Grčka (virtuelna tura)

 5 
 poslato: 07 Avgust, 2015, 08:51:11 am 
Zapoceo spiros100t - Poslednja poruka spiros100t
Casovi su jos aktuelni

Pripreme za naredne rokove

Pojedinacna ili grupna nastava

064 / 49 26 266

 6 
 poslato: 05 Februar, 2015, 03:10:47 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Otkup korišćenih vozila se bavi procenom i kupovinom motornih vozila sa otplatom u istom danu,bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga kupujemo, procenu vrednosti radimo na osnovu kataloga i okolnosti na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i već danas ugovorite termin za besplatnu procenu za vaše motorno vozilo i u slučaju da vam pristaje otkupna cena mi ćemo vas odmah namiriti. Neke od naših voljenih marki i modela automobila su: Audi A8, Fiat Panda, Volkswagen Golf 1, BMW Serija 5, Volkswagen Golf 2, Audi A4, Renault Laguna, Fiat Uno, Renault Cabrio, Volkswagen Golf 3, Volkswagen Passat B4.5, Opel Astra b, Peugeot 306, Volkswagen Golf 6, Ford Capri kao i sve ostale marke/modeli vozila.
Kupovina vozila je moguća samo u slučaju da ste vi gazda automobila ili posedujete overen kupoprodajni ugovor, u slučaju da posedujete prevozno sredstvo koje se nalazi bilo gde u Srbiji mi ćemo vam pružiti najveću otkupnu vrednost za vaše vozilo, mi vrsimo otkup prevoznog sredstva bez obzira na marku i model!

Mi obavljamo otkup motornog vozila, u slučaju da iz bilo kog povoda ne želite da sami prodate vozilo mi ćemo vam pružiti otkupnu cenu i u slučaju da vama odgovara realizovaćemo posao, mi ćemo vas momentalno otplatiti i potpisati kupoprodajni ugovor, izvršiti prenos prevoznog sredstva najkasnije za 30 dana..

Otkup automobila obavlja kupovinu korišćenih motornih vozila i novih automobila u glavnom gradu, isto tako se bavi procenom i otkupom motornih vozila sa otplatom u istom danu, bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga otkupljujemo, procenu cene vrsimo na osnovu kataloga i stanja na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i već danas ugovoriti termin besplatne procene za vas automobil i u slučaju da vam pristaje otkupna cena mi ćemo vas odmah platiti, neke od naših voljenih marki i modela automobila su:

Otkup vozila je najprostranija i najkvalitetnija firma koja će vas istog dana namiriti za vaše prevozno sredstvo bez obzira gde se nalazite bilo gde u Srbiji, mi obavljamo otkup prevoznih sredstava bez obzira na starost, izgled, registrovane, ne registrovane, oštećene, sa stranim tablicama... Bukvalno sve što poseduje četiri točka, jedini uslov je da ste vi gazda ili da posedujete overen kupoprodajni ugovor da je vaše vozilo.

 7 
 poslato: 12 Novembar, 2014, 01:45:47 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Živimo u uslovima kada se sve menja, život u jednom stanu, na jednoj lokaciji postao je prošlost. Uvek težite boljem, nalazite nove prostore koji vam se sviđaju i u kojima želite da nastavite da gradite svoj život i uspomene. Selidbe su postale naša realnost i često se dešava da se morate nekoliko puta u toku života preseliti. Onda znate kakav to stres izaziva i koliko obaveza sa sobom nosi. Zato smo mi rešili da vas rešimo briga i da sve te vaše obaveze preuzmemo na sebe. Naš zadatak je da organizujemo vašu selidbu u bilo koji deo grada, da obezbedimo brzi i siguran transport svih vaših stvari na izabranu destinaciju i da se osiguramo da u toku prevoza sve vaše stvari budu zaštićene maksimalno.

Usluge selidbe, transporta i prevoza bilo koje vrste robe možemo da vam ponudimo po najboljim uslovima na tržištu, a možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu i brzu uslugu. Naša transportna sredstva su velikih kapaciteta, tako da u njih možete smestiti baš sve što imate u svom stanu ili kući. Prevoz vršimo najkraćim putevima, čime obezbeđujemo da vaše stvari stignu na izabranu lokaciju vrlo brzo. Transport u toku selidbe možemo da obavimo jednim transportnim vozilom, ili ih možemo angažovati više u zavisnosti od količine stvari koju imate, od brzine kojom želite da obavimo selidbu, od brojnih drugih faktora koje uzimamo u obzir prilikom organizovanja svake selidbe.

Nemojte razmišljati, nema potrebe da odugovlačite sa selidbom i opteretite sebe zbog stresa koji oko svega toga možete imati. Na našoj adresi ćete naći najkvalitetnije usluge selidbe, kombi prevoz, efikasan transport svega što poželite i siguran prevoz u bilo koji deo grada koji zamislite. Sve radimo za vas, a vaše je samo da nas pozovete i date nam odrešene ruke, znamo da se nećete pojakati. Sve naše usluge su potpuno podređene svim našim klijentima, jer želimo da nastavimo saradnju sa vama i ubuduće, da nas preporučite svima koje znate, jer radimo ozbiljan i odgovoran posao, profesionalno i strogo profesionalno, jer želimo da naša reputacija govori umesto nas.

 8 
 poslato: 04 Novembar, 2014, 01:04:20 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtuelna šetnja Sokobanjom, kroz Kragujevac, Požarevac, Smederevo, trgovi, parkovi, ulice, i uskoro mnoga druga popularna izletišta na jednom mestu! Pored popularnih i rado gledanih virtuelnih šetnji, poput verskih objekata i turističkih mesta, virtuelna šetnja Beogradom je još jedna omiljena i rado i više gledana nego virtuelna šetnja Nišom. Skoro postavljena virtuelna šetnja smederevskom tvrđavom je za kratko vreme nastala jedna od posećenijih tura. Obzirom na svoju reputaciju, ubrzo možete naslućivati nove šetnje Beogradom, kao i dopunu virtuelne šetnje Kalemegdanskom terasom. Takođe, preko 140 sokobanjskih panorama iz kolekcije as-design.net sajta pušćeno je od strane Google Earth-a, što skupa sa ostalim 360 fotografijama Beograda na ovom svetski poznatom i popularnom programu, koji od svog startovanja do danas ima gomilu preuzimanja.

Virtuelna šetnja Beogradom prezentuje jednu 360 panoramsku agendu. Panorame se sukcesivno inkorporiraju i svake nedelje ekspoze biva širi panoramom. Sve panorame su geo markirane, odnosno na mapi je tačno obeleženo mesto gde su fotografisane. Usklikom na "globus" ikonicu učitava se skica sa jasno naznačenom tačkom trenutno učitane panorame. Klikom na povoljni marker na mapi moguće je pokrenuti učitavanje panorame slikane na naznačenom mestu.

 9 
 poslato: 19 Oktobar, 2014, 11:12:38 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
360° virtuelna tura je interaktivna reklama koja dopušta proučavanje prostora u svim pravcima. Sastoji se od 360° interaktivnih panoramskih fotografija koje su uvezane programiranjem. 360° panorama je predstavljanje zona koje se mogu pregledati u svakom pravcu sa jedne tačke gledišta.

U aktuelno informatičko doba, veoma je značajno da potencijalnim klijentima pružite kvalitetne objave u što kraćem periodu. 360° virtuelne ture poprilično smanjuju period za donošenje odluka, jer klijentu daju ugodno vizuelno iskustvo, razvijaju kredibilitet i osećaj uverenosti. Ovu tehnologiju znate upotrebljavati za predstavljanje nekih predmeta, potpunih građevina ili neposrednog prostora.

Postoji dosta povoda zbog kojih eminentni pansioni, na primer, veoma odgovorno ulažu u kvalitetne 360° virtuelne ture. Za efikasnije snalaženje u prostoru, virtualna tura može posedovati i mapu područja. Ugradnja mape na virtualnu turu se ekstra naplaćuje 45 eura.

Pred turizmom, kao delom uslužnog dela i pokretača privrednog razvitka zemlje, stoje brojni izazovi tipični za poslovanje u 21. veku. Poslovna zapovest je uključivanje mnogostrukih vrsta tehničkih sprava i brojnih modaliteta informacionih tehnologija u poslovne angažovanosti, kako bi se stekao odgovarajući nivo konkurentnosti na turističkom tržištu. Turistička odredišta, pored autentičnosti, pogodne infrastrukture i uspešnog menadžmenta mora osigurati da će direktno ona dobiti „kupčev dinar“ i tako zadobiti distinktivnu preimućstvo na tržištu koje karakteriše veliki broj konkurenata. Jedan od modusa je kreiranje i uključivanje virtualnih interaktivnih tura u marketinške aktivnosti i prihvatanje polazišta da ovaj vid savremene komunikacije sa potencijalnim posetiocem u velikoj meri ume pridoneti povećavanju konkurentnosti odredišta na turističkom tržištu, kao i učvršćivanju lojalnih veza sa postojećim kupcima, doduše turistima u destinaciji. Korišćenjem pristupa izučavanja postojeće literature, u ovom radu biće analizirane osnovne teoretske odrednice turističke namene, ali će biti dat i kratak osvrt na savremene tendencije u turističkoj branši i načinu na koji rečene virtualne ture intervencije uvećavanju konkurentnosti destinacija na turističkom tržištu.

Fotografski studio AS design specijalizovan je za kreiranje 360 VR panoramskih fotografija - virtuelnih tura i panoramskih fotki visoke rezolucije.

 10 
 poslato: 15 Oktobar, 2014, 01:01:48 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Превоз путника комбијем је све популарна услуга која се тражи у задње време. Комби превоз истискује камионски превоз робе и али и превоз путника аутобусом. Најчешћа дестинација за превоз је до аеродрома. Без обзира да је у питању такси до аеродрома или комби транспорт. Најчешће и највише се тражи превоз Подујево Суботица због илегалних имиграната.

Комби превоз има више предности у односу на аутобус. Јефтинији, нуди појединачну вожњу за мањи број путника. Бржи је и једноставнији од превоза аутобусом. Када се договорите за превоз комбијем, комби долази на вашу адресу или адресу по договору, и вози вас на адресу где желите,  јефтиније него такси. Комби климатизован, опремљен са ТВ и видео опремом, право уживање за путовати. Рецимо превоз Приштина-Нови Сад комбијем нећете ни осетити, а већ сте за трен ока у Зрењанину. Ако се двоумите на који начин да путујете ја вам препоручујем комби превоз путника и робе.

Осим превоза робе и путника, комби превоз је изазвао праву револуцију у транспорту робе. Имате неколико фирми које нуде услугу брзе селидбе и то чак у току дана или данас за сутра. Наручите нешто телефоном и већ сутра вам је на кућној адреси. Возач који је задужен за комби превоз ће уместо Вас отићи и преузети робу, када вам је испоручи платићете. Брзина испоруке по унутрашњости је на високом нивуо, јер нашу земљу можете комбијем прећи за неколико сати вожње.

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pokrece MySQL Pokrece PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!