Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna arrow Skorasnje poruke
27 Mart, 2017, 07:27:49 pm *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  
Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1 
 poslato: 21 Oktobar, 2016, 01:09:29 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtualni obilazak Ramske tvrđave, Srebrnog jezera i Velikog Gradišta:


Virtualna tura

 2 
 poslato: 06 Jul, 2016, 09:35:45 pm 
Zapoceo Finious - Poslednja poruka Vojvoda Tatanka
Projekat Velika Srbija nije mrtav sve dok je i zadnji Srbin ziv ... P.S. Tu ne racunam ove petokolonase, izdajnike i lazne patriote...  Ljakse

 3 
 poslato: 24 Decembar, 2015, 11:28:38 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Kad Vam dosadi svakodnevnica i poželite da pojedete nešto dobro u autentičnom i magijskom prostoru, zaputite se u restoran Maska. Stara vračarska vila izgrađena početkom dvadesetog veka je opremljena orijentalnim istočnjačkim nameštajem, raznim neobičnim detaljima i ukrasima. Ogledala sa izrezbarenim drvenim ramovima, velike stolice, maske, lampe, figure, draperije i mnogi drugi starinski komadi nameštaja su odabrani s ukusom i uklopljeni u prostor.


Vila Maska

 4 
 poslato: 20 Decembar, 2015, 03:04:27 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Zdravo, ovde se nalaze virtualne panorame Grčkog ostrva Tasos.Tasos, Grčka (virtuelna tura)

 5 
 poslato: 07 Avgust, 2015, 08:51:11 am 
Zapoceo spiros100t - Poslednja poruka spiros100t
Casovi su jos aktuelni

Pripreme za naredne rokove

Pojedinacna ili grupna nastava

064 / 49 26 266

 6 
 poslato: 05 Februar, 2015, 03:10:47 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Otkup korišćenih vozila se bavi procenom i kupovinom motornih vozila sa otplatom u istom danu,bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga kupujemo, procenu vrednosti radimo na osnovu kataloga i okolnosti na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i već danas ugovorite termin za besplatnu procenu za vaše motorno vozilo i u slučaju da vam pristaje otkupna cena mi ćemo vas odmah namiriti. Neke od naših voljenih marki i modela automobila su: Audi A8, Fiat Panda, Volkswagen Golf 1, BMW Serija 5, Volkswagen Golf 2, Audi A4, Renault Laguna, Fiat Uno, Renault Cabrio, Volkswagen Golf 3, Volkswagen Passat B4.5, Opel Astra b, Peugeot 306, Volkswagen Golf 6, Ford Capri kao i sve ostale marke/modeli vozila.
Kupovina vozila je moguća samo u slučaju da ste vi gazda automobila ili posedujete overen kupoprodajni ugovor, u slučaju da posedujete prevozno sredstvo koje se nalazi bilo gde u Srbiji mi ćemo vam pružiti najveću otkupnu vrednost za vaše vozilo, mi vrsimo otkup prevoznog sredstva bez obzira na marku i model!

Mi obavljamo otkup motornog vozila, u slučaju da iz bilo kog povoda ne želite da sami prodate vozilo mi ćemo vam pružiti otkupnu cenu i u slučaju da vama odgovara realizovaćemo posao, mi ćemo vas momentalno otplatiti i potpisati kupoprodajni ugovor, izvršiti prenos prevoznog sredstva najkasnije za 30 dana..

Otkup automobila obavlja kupovinu korišćenih motornih vozila i novih automobila u glavnom gradu, isto tako se bavi procenom i otkupom motornih vozila sa otplatom u istom danu, bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga otkupljujemo, procenu cene vrsimo na osnovu kataloga i stanja na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i već danas ugovoriti termin besplatne procene za vas automobil i u slučaju da vam pristaje otkupna cena mi ćemo vas odmah platiti, neke od naših voljenih marki i modela automobila su:

Otkup vozila je najprostranija i najkvalitetnija firma koja će vas istog dana namiriti za vaše prevozno sredstvo bez obzira gde se nalazite bilo gde u Srbiji, mi obavljamo otkup prevoznih sredstava bez obzira na starost, izgled, registrovane, ne registrovane, oštećene, sa stranim tablicama... Bukvalno sve što poseduje četiri točka, jedini uslov je da ste vi gazda ili da posedujete overen kupoprodajni ugovor da je vaše vozilo.

 7 
 poslato: 03 Decembar, 2014, 02:42:38 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Svakako u ovo vreme najpopularniji i najtraženiji jeste Gugl pretraživač i mi vam nudimo najraznovrsniji opseg seo usluga iz oblasti optimizacije sajta za Google pretraživač. U slučaju da danas niste zastupljeni na internetu i vašeg sajta nema to je za vas kao i da ne postojite, ukoliko hoćete da budete poznati, prava odluka za vas smo mi tj. seo optimizacija sajta.

Ova specifična obrada SEO optimizacija sajta za Google je naša osnovna delatnost kojom se bavimo već godinama unazad i iza sebe posedujemo veoma velik broj uspešno uradjenog posla pod pojmom seo  sajta. Neprekidno sledimo sve najnovije trendove kod svih primarnih svetskih pretraćivača, najnovije algoritme i uopšte sve stvari koje su važne za naš posao a to je dakako seo optimizacija za Google. Pretraživači neprestano uvode neke inovacije u svoje rezultate pretraživanja, sve se modifikuje veoma brzim ritmom a naš zadatak je da sve to ispratimo i upotrebimo kada radimo optimizaciju sajta. Internet je kao i generalno ceo svet profesija veoma dinamična, oblast gde se optimizacija sajta i ostale stvari odvijaju užurbano i u deliću sekunde, je nastalo mnoštvo novih sajtova, blogova a društvene mreže pružaju šansu praćenja raznih stvari u realnom vremenu.

Zbog toga je veoma važno, neprestano biti u toku i optimizacija web sajta pokriva sve rečeno tako da će vaš sajt trajno ići u korak sa svim izmenama i događajima na internetu. Šta znači Gugl internetu? Sam Gugl pruža mnoštvo servisa koji odobravaju webmasterima da sami slede razne parametre kada je u pitanju seo optimizacija njihovog sajta,izuzev toga, tu su i Gugl mesta ili Gugl local places for busness, Gugl plus kao i čitav niz drugačijih servisa koji vlasnicima sajtova mogu biti od neizmerne koristi.

Internet je stvarno nezamisliv ako Gugl ne bi postojao, brojke koliko korisnika interneta obavlja pretraživanja za najsloženije ključne reči su zapanjujuća, zato onaj koga nema u njegovim rezultatima pretrage, gubi bezmeran broj mogućih klijenata, mušterija i korisnika usluga koje nudi i seo optimizacija sajta mu je neophodna. Kada bi se ispitale brojke na nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou koliko pretraga se izvrši, bilo bi vam sasvim jasno na kolikoj ste šteti ako internet prezentacija vašeg sajta nije predstavljena na upadljivom mestu u pretrazi tj. ako optimizacija sajta nije završena.

Možemo da vam priuštimo da vas Gugl voli, da vaš sajt bude jedno od prvih rešenja koje će prikazati korisnicima na pretraživanu temu, mi odlicno poznajemo internet tržište, sredinu u kome se obavlja internet poslovanje i u skladu sa tim znamo da vam omogućimo savete, pomoć i uslugu optimizacije sajta na najbolji mogući način. Poznato nam je i kako Google radi, šta potražuje od sajtova koje pretražuje, koji su najučestaliji upotrebljeni kriterijumi, pa je usluga koju vam nudimo celovita.

Zadatak svakog našeg pripadnika ekipe koji radi na optimizaciji sajta za Gugl i druge pretraživače jeste detaljni i temeljni proces optimizacije sajta i da se uspešno sprovede, kako bi se postigli vrhunski efekti i vi bili zadovoljni našim uslugama, jer vaša satisfakcija nama je na prvom mestu.

Procesu optimizacije prilazimo vrlo profesionalno, jer smo svesni činjenice koliko vama internet prisutnost znači i da je danas presudna za učinak vašeg biznisa. Vodeće tendencije u oblasti seo obrade, naši eksperti upotrebljavaju najmodernije tehnike za optimizaciju sajta i trude se da slede korak sa svim izmenama koje se dogadjaju brzo u okruženju. Poznato je da vam može biti mistična činjenica da Google seo optimizacija može da priušti veći uspeh vašeg poslovanja, ali verujte nam na reč da stvari stoje upravo tako.

Kada postavimo prikladan razvoj optimizacije sajta, uverićete se vrlo brzo u ishode naših angažovanosti, jer će uspešnost vašeg biznisa biti veća nego ikad, kontaktirajte nas i ustupite nam brigu o vašem sajtu, jer mi znamo šta je vama potrebno, mi smo danas vaša najveća potpora.

Slobodno nas pozovite, kontaktirate putem kontakt formulara sa naše kontakt stranice za bilo kakva pitanja, za bilo kakva objašnjenja, biće nam neizmerno zadovoljstvo da na njih odgovorimo

 8 
 poslato: 30 Novembar, 2014, 02:25:54 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
O prvoj poziciji na Googl-u mnogi mogu samo da maštaju. Godinama očekuju da se tako našto dogodi, ali im nedostaje stalno našto, da li je to sto im manjka dobar kod, da li je to hosting, da li se sajt sporo učitava, postoji puno mogućih problema. Tu smo da ih prepoznamo i da preduzmemo pravu obradu sajta, po Google odredbama.

Rezultat istog sajta znamo meriti po broju gostiju koji ga posete preko pretraživača za naznačene ključne reči. Da bi sajt imao vise gostiju,neophodna mu je obrada za Google i druge pretraživače, tačnije da se sajt probije na prvoj strani pretrazivaca.

Search engine optimisation on Wikipedia ili na srpskom Optimizacija sajta za pretraživače (Google pretraživač, Yahoo pretraživač, MSN pretraživač...) prezentuje niz radnji i delovanja koje se dešavaju na samom sajtu (on page optimisation) i mimo,to jest izvan sajta (off page optimisation) zbog poboljšanja mesta sajta za zadate ključne reči. Razvoj optimizacije sajta ume da teče od par sedmica do nekoliko meseci u zavisnosti od toga koliko je sajt optimizovan, konkurentnosti glavnih reči i još nekih činioca.

Sa neverovatnih 14 milijardi onlajn pretraživanja svakog meseca kao i bezgraničnog potencijala i delovanja socijalnih glasila i društvenih mreža za SEO optimizaciju, mogućnosti su bezgranične. Treba primeniti sve ove mogućnosti koje omogucuju internet pretraživači i zahvaljujući optimizacije sajta i uspešno urađenog seo posla pretvoriti sajt u pravi onlajn izvor zarade i sredstvo za pronalaženje novih klijenata, saradnika i zadovoljnih mušterija. Ko ne shvata kako da uspešno upotrebi ove seo moduse, stalno prepušta mušterije konkurenciji.

Internet pretraživači slede raznovrsne pokazatelje i algoritme koji se neprekidno menjaju da bi utvrdili poziciju za sajt za naznačene ključne reči prilikom pretrage. Jedan od najpoznatijih merila kod pretraživača prilikom ispitivanja stepena optimizovanosti sajtova su dolazni linkovi ka sajtu - inbound links ili backlinks. Page Rank je u neposrednoj vezi sa brojem linkova ka sajtu, koji u bitno deluju i na kvalitetnije pozicioniranje sajtova u pretraživačima. Ovo je jedan od najvažnijih činioca optimizacije van strane (off page) optimizacije, optimizacija sajta za pretraživače i seo optimizacija za google preciznije prva strana na google je naš cilj u ovom poslu. Zato smo mi tu,da vam pomognemo i olaksamo izlazak na prvo mesto. Naša obučena ekipa upotrebljava čitav niz progresivnih seo internet marketing tehnika u svom radu. Asistiramo vam pri najvišem pozicioniranju sajtova na pretraživačima, izradjivanju onlajn brenda (brendiranje) i vodimo veći broj kvalitetnih i ciljanih gostiju i potencijalnih klijenata na vaš sajt, omogućavajući vašem sajtu a samim tim i vašem biznisu (produktima i servisima) široku globalnu zastupljenost na mreži.

Direktorijumi i linkovi iz direktorijuma su proizveli ogromno poboljšanje kada je optimizacija sajta u pitanju, svako preduzeće, kompanija, malo ili veliko preduzeće koje je rešilo da svoje produkte, usluge i ponude pokaže na nepreglednom prostranstvu sa neshvatljivim mogućnostima koje zovemo internet, treba da zna da direktorijumi sajtova prezentuju osnovnu i neizbežnu stvar kada se radi optimizacija sajta za prertaživače i optimizacija za Google. Ovako se dobija  kvalitetnija prepoznatljivost određenog brenda, kao i kvalitetnija i šira zastupljenost i veće prisustvo na globalnoj internet mreži.

 9 
 poslato: 12 Novembar, 2014, 01:45:47 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Živimo u uslovima kada se sve menja, život u jednom stanu, na jednoj lokaciji postao je prošlost. Uvek težite boljem, nalazite nove prostore koji vam se sviđaju i u kojima želite da nastavite da gradite svoj život i uspomene. Selidbe su postale naša realnost i često se dešava da se morate nekoliko puta u toku života preseliti. Onda znate kakav to stres izaziva i koliko obaveza sa sobom nosi. Zato smo mi rešili da vas rešimo briga i da sve te vaše obaveze preuzmemo na sebe. Naš zadatak je da organizujemo vašu selidbu u bilo koji deo grada, da obezbedimo brzi i siguran transport svih vaših stvari na izabranu destinaciju i da se osiguramo da u toku prevoza sve vaše stvari budu zaštićene maksimalno.

Usluge selidbe, transporta i prevoza bilo koje vrste robe možemo da vam ponudimo po najboljim uslovima na tržištu, a možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu i brzu uslugu. Naša transportna sredstva su velikih kapaciteta, tako da u njih možete smestiti baš sve što imate u svom stanu ili kući. Prevoz vršimo najkraćim putevima, čime obezbeđujemo da vaše stvari stignu na izabranu lokaciju vrlo brzo. Transport u toku selidbe možemo da obavimo jednim transportnim vozilom, ili ih možemo angažovati više u zavisnosti od količine stvari koju imate, od brzine kojom želite da obavimo selidbu, od brojnih drugih faktora koje uzimamo u obzir prilikom organizovanja svake selidbe.

Nemojte razmišljati, nema potrebe da odugovlačite sa selidbom i opteretite sebe zbog stresa koji oko svega toga možete imati. Na našoj adresi ćete naći najkvalitetnije usluge selidbe, kombi prevoz, efikasan transport svega što poželite i siguran prevoz u bilo koji deo grada koji zamislite. Sve radimo za vas, a vaše je samo da nas pozovete i date nam odrešene ruke, znamo da se nećete pojakati. Sve naše usluge su potpuno podređene svim našim klijentima, jer želimo da nastavimo saradnju sa vama i ubuduće, da nas preporučite svima koje znate, jer radimo ozbiljan i odgovoran posao, profesionalno i strogo profesionalno, jer želimo da naša reputacija govori umesto nas.

 10 
 poslato: 04 Novembar, 2014, 01:04:20 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtuelna šetnja Sokobanjom, kroz Kragujevac, Požarevac, Smederevo, trgovi, parkovi, ulice, i uskoro mnoga druga popularna izletišta na jednom mestu! Pored popularnih i rado gledanih virtuelnih šetnji, poput verskih objekata i turističkih mesta, virtuelna šetnja Beogradom je još jedna omiljena i rado i više gledana nego virtuelna šetnja Nišom. Skoro postavljena virtuelna šetnja smederevskom tvrđavom je za kratko vreme nastala jedna od posećenijih tura. Obzirom na svoju reputaciju, ubrzo možete naslućivati nove šetnje Beogradom, kao i dopunu virtuelne šetnje Kalemegdanskom terasom. Takođe, preko 140 sokobanjskih panorama iz kolekcije as-design.net sajta pušćeno je od strane Google Earth-a, što skupa sa ostalim 360 fotografijama Beograda na ovom svetski poznatom i popularnom programu, koji od svog startovanja do danas ima gomilu preuzimanja.

Virtuelna šetnja Beogradom prezentuje jednu 360 panoramsku agendu. Panorame se sukcesivno inkorporiraju i svake nedelje ekspoze biva širi panoramom. Sve panorame su geo markirane, odnosno na mapi je tačno obeleženo mesto gde su fotografisane. Usklikom na "globus" ikonicu učitava se skica sa jasno naznačenom tačkom trenutno učitane panorame. Klikom na povoljni marker na mapi moguće je pokrenuti učitavanje panorame slikane na naznačenom mestu.

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Pokrece MySQL Pokrece PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!