Skip to content

Sokobanja arrow Skorasnje poruke
19 Mart, 2018, 11:26:53 am *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  
Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 1 
 poslato: 21 Oktobar, 2016, 01:09:29 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtualni obilazak Ramske tvrðave, Srebrnog jezera i Velikog Gradišta:


Virtualna tura

 2 
 poslato: 06 Jul, 2016, 09:35:45 pm 
Zapoceo Finious - Poslednja poruka Vojvoda Tatanka
Projekat Velika Srbija nije mrtav sve dok je i zadnji Srbin ziv ... P.S. Tu ne racunam ove petokolonase, izdajnike i lazne patriote...  Ljakse

 3 
 poslato: 24 Decembar, 2015, 11:28:38 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Kad Vam dosadi svakodnevnica i poželite da pojedete nešto dobro u autentiènom i magijskom prostoru, zaputite se u restoran Maska. Stara vraèarska vila izgraðena poèetkom dvadesetog veka je opremljena orijentalnim istoènjaèkim nameštajem, raznim neobiènim detaljima i ukrasima. Ogledala sa izrezbarenim drvenim ramovima, velike stolice, maske, lampe, figure, draperije i mnogi drugi starinski komadi nameštaja su odabrani s ukusom i uklopljeni u prostor.


Vila Maska

 4 
 poslato: 20 Decembar, 2015, 03:04:27 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Zdravo, ovde se nalaze virtualne panorame Grèkog ostrva Tasos.Tasos, Grèka (virtuelna tura)

 5 
 poslato: 07 Avgust, 2015, 08:51:11 am 
Zapoceo spiros100t - Poslednja poruka spiros100t
Casovi su jos aktuelni

Pripreme za naredne rokove

Pojedinacna ili grupna nastava

064 / 49 26 266

 6 
 poslato: 05 Februar, 2015, 03:10:47 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Otkup korišæenih vozila se bavi procenom i kupovinom motornih vozila sa otplatom u istom danu,bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga kupujemo, procenu vrednosti radimo na osnovu kataloga i okolnosti na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i veæ danas ugovorite termin za besplatnu procenu za vaše motorno vozilo i u sluèaju da vam pristaje otkupna cena mi æemo vas odmah namiriti. Neke od naših voljenih marki i modela automobila su: Audi A8, Fiat Panda, Volkswagen Golf 1, BMW Serija 5, Volkswagen Golf 2, Audi A4, Renault Laguna, Fiat Uno, Renault Cabrio, Volkswagen Golf 3, Volkswagen Passat B4.5, Opel Astra b, Peugeot 306, Volkswagen Golf 6, Ford Capri kao i sve ostale marke/modeli vozila.
Kupovina vozila je moguæa samo u sluèaju da ste vi gazda automobila ili posedujete overen kupoprodajni ugovor, u sluèaju da posedujete prevozno sredstvo koje se nalazi bilo gde u Srbiji mi æemo vam pružiti najveæu otkupnu vrednost za vaše vozilo, mi vrsimo otkup prevoznog sredstva bez obzira na marku i model!

Mi obavljamo otkup motornog vozila, u sluèaju da iz bilo kog povoda ne želite da sami prodate vozilo mi æemo vam pružiti otkupnu cenu i u sluèaju da vama odgovara realizovaæemo posao, mi æemo vas momentalno otplatiti i potpisati kupoprodajni ugovor, izvršiti prenos prevoznog sredstva najkasnije za 30 dana..

Otkup automobila obavlja kupovinu korišæenih motornih vozila i novih automobila u glavnom gradu, isto tako se bavi procenom i otkupom motornih vozila sa otplatom u istom danu, bez obzira na stanje vašeg motornog vozila mi ga otkupljujemo, procenu cene vrsimo na osnovu kataloga i stanja na tržištu ponude i potražnje. Kontaktirajte nas i veæ danas ugovoriti termin besplatne procene za vas automobil i u sluèaju da vam pristaje otkupna cena mi æemo vas odmah platiti, neke od naših voljenih marki i modela automobila su:

Otkup vozila je najprostranija i najkvalitetnija firma koja æe vas istog dana namiriti za vaše prevozno sredstvo bez obzira gde se nalazite bilo gde u Srbiji, mi obavljamo otkup prevoznih sredstava bez obzira na starost, izgled, registrovane, ne registrovane, ošteæene, sa stranim tablicama... Bukvalno sve što poseduje èetiri toèka, jedini uslov je da ste vi gazda ili da posedujete overen kupoprodajni ugovor da je vaše vozilo.

 7 
 poslato: 12 Novembar, 2014, 01:45:47 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Živimo u uslovima kada se sve menja, život u jednom stanu, na jednoj lokaciji postao je prošlost. Uvek težite boljem, nalazite nove prostore koji vam se sviðaju i u kojima želite da nastavite da gradite svoj život i uspomene. Selidbe su postale naša realnost i èesto se dešava da se morate nekoliko puta u toku života preseliti. Onda znate kakav to stres izaziva i koliko obaveza sa sobom nosi. Zato smo mi rešili da vas rešimo briga i da sve te vaše obaveze preuzmemo na sebe. Naš zadatak je da organizujemo vašu selidbu u bilo koji deo grada, da obezbedimo brzi i siguran transport svih vaših stvari na izabranu destinaciju i da se osiguramo da u toku prevoza sve vaše stvari budu zaštiæene maksimalno.

Usluge selidbe, transporta i prevoza bilo koje vrste robe možemo da vam ponudimo po najboljim uslovima na tržištu, a možete biti sigurni da æete dobiti kvalitetnu i brzu uslugu. Naša transportna sredstva su velikih kapaciteta, tako da u njih možete smestiti baš sve što imate u svom stanu ili kuæi. Prevoz vršimo najkraæim putevima, èime obezbeðujemo da vaše stvari stignu na izabranu lokaciju vrlo brzo. Transport u toku selidbe možemo da obavimo jednim transportnim vozilom, ili ih možemo angažovati više u zavisnosti od kolièine stvari koju imate, od brzine kojom želite da obavimo selidbu, od brojnih drugih faktora koje uzimamo u obzir prilikom organizovanja svake selidbe.

Nemojte razmišljati, nema potrebe da odugovlaèite sa selidbom i opteretite sebe zbog stresa koji oko svega toga možete imati. Na našoj adresi æete naæi najkvalitetnije usluge selidbe, kombi prevoz, efikasan transport svega što poželite i siguran prevoz u bilo koji deo grada koji zamislite. Sve radimo za vas, a vaše je samo da nas pozovete i date nam odrešene ruke, znamo da se neæete pojakati. Sve naše usluge su potpuno podreðene svim našim klijentima, jer želimo da nastavimo saradnju sa vama i ubuduæe, da nas preporuèite svima koje znate, jer radimo ozbiljan i odgovoran posao, profesionalno i strogo profesionalno, jer želimo da naša reputacija govori umesto nas.

 8 
 poslato: 04 Novembar, 2014, 01:04:20 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Virtuelna šetnja Sokobanjom, kroz Kragujevac, Požarevac, Smederevo, trgovi, parkovi, ulice, i uskoro mnoga druga popularna izletišta na jednom mestu! Pored popularnih i rado gledanih virtuelnih šetnji, poput verskih objekata i turistièkih mesta, virtuelna šetnja Beogradom je još jedna omiljena i rado i više gledana nego virtuelna šetnja Nišom. Skoro postavljena virtuelna šetnja smederevskom tvrðavom je za kratko vreme nastala jedna od poseæenijih tura. Obzirom na svoju reputaciju, ubrzo možete nasluæivati nove šetnje Beogradom, kao i dopunu virtuelne šetnje Kalemegdanskom terasom. Takoðe, preko 140 sokobanjskih panorama iz kolekcije as-design.net sajta pušæeno je od strane Google Earth-a, što skupa sa ostalim 360 fotografijama Beograda na ovom svetski poznatom i popularnom programu, koji od svog startovanja do danas ima gomilu preuzimanja.

Virtuelna šetnja Beogradom prezentuje jednu 360 panoramsku agendu. Panorame se sukcesivno inkorporiraju i svake nedelje ekspoze biva širi panoramom. Sve panorame su geo markirane, odnosno na mapi je taèno obeleženo mesto gde su fotografisane. Usklikom na "globus" ikonicu uèitava se skica sa jasno naznaèenom taèkom trenutno uèitane panorame. Klikom na povoljni marker na mapi moguæe je pokrenuti uèitavanje panorame slikane na naznaèenom mestu.

 9 
 poslato: 19 Oktobar, 2014, 11:12:38 pm 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
360° virtuelna tura je interaktivna reklama koja dopušta prouèavanje prostora u svim pravcima. Sastoji se od 360° interaktivnih panoramskih fotografija koje su uvezane programiranjem. 360° panorama je predstavljanje zona koje se mogu pregledati u svakom pravcu sa jedne taèke gledišta.

U aktuelno informatièko doba, veoma je znaèajno da potencijalnim klijentima pružite kvalitetne objave u što kraæem periodu. 360° virtuelne ture poprilièno smanjuju period za donošenje odluka, jer klijentu daju ugodno vizuelno iskustvo, razvijaju kredibilitet i oseæaj uverenosti. Ovu tehnologiju znate upotrebljavati za predstavljanje nekih predmeta, potpunih graðevina ili neposrednog prostora.

Postoji dosta povoda zbog kojih eminentni pansioni, na primer, veoma odgovorno ulažu u kvalitetne 360° virtuelne ture. Za efikasnije snalaženje u prostoru, virtualna tura može posedovati i mapu podruèja. Ugradnja mape na virtualnu turu se ekstra naplaæuje 45 eura.

Pred turizmom, kao delom uslužnog dela i pokretaèa privrednog razvitka zemlje, stoje brojni izazovi tipièni za poslovanje u 21. veku. Poslovna zapovest je ukljuèivanje mnogostrukih vrsta tehnièkih sprava i brojnih modaliteta informacionih tehnologija u poslovne angažovanosti, kako bi se stekao odgovarajuæi nivo konkurentnosti na turistièkom tržištu. Turistièka odredišta, pored autentiènosti, pogodne infrastrukture i uspešnog menadžmenta mora osigurati da æe direktno ona dobiti „kupèev dinar“ i tako zadobiti distinktivnu preimuæstvo na tržištu koje karakteriše veliki broj konkurenata. Jedan od modusa je kreiranje i ukljuèivanje virtualnih interaktivnih tura u marketinške aktivnosti i prihvatanje polazišta da ovaj vid savremene komunikacije sa potencijalnim posetiocem u velikoj meri ume pridoneti poveæavanju konkurentnosti odredišta na turistièkom tržištu, kao i uèvršæivanju lojalnih veza sa postojeæim kupcima, doduše turistima u destinaciji. Korišæenjem pristupa izuèavanja postojeæe literature, u ovom radu biæe analizirane osnovne teoretske odrednice turistièke namene, ali æe biti dat i kratak osvrt na savremene tendencije u turistièkoj branši i naèinu na koji reèene virtualne ture intervencije uveæavanju konkurentnosti destinacija na turistièkom tržištu.

Fotografski studio AS design specijalizovan je za kreiranje 360 VR panoramskih fotografija - virtuelnih tura i panoramskih fotki visoke rezolucije.

 10 
 poslato: 15 Oktobar, 2014, 01:01:48 am 
Zapoceo Sale-X - Poslednja poruka Sale-X
Превоз путника комбијем је све популарна услуга која се тражи у задње време. Комби превоз истискује камионски превоз робе и али и превоз путника аутобусом. Најчешћа дестинација за превоз је до аеродрома. Без обзира да је у питању такси до аеродрома или комби транспорт. Најчешће и највише се тражи превоз Подујево Суботица због илегалних имиграната.

Комби превоз има више предности у односу на аутобус. Јефтинији, нуди појединачну вожњу за мањи број путника. Бржи је и једноставнији од превоза аутобусом. Када се договорите за превоз комбијем, комби долази на вашу адресу или адресу по договору, и вози вас на адресу где желите,  јефтиније него такси. Комби климатизован, опремљен са ТВ и видео опремом, право уживање за путовати. Рецимо превоз Приштина-Нови Сад комбијем нећете ни осетити, а већ сте за трен ока у Зрењанину. Ако се двоумите на који начин да путујете ја вам препоручујем комби превоз путника и робе.

Осим превоза робе и путника, комби превоз је изазвао праву револуцију у транспорту робе. Имате неколико фирми које нуде услугу брзе селидбе и то чак у току дана или данас за сутра. Наручите нешто телефоном и већ сутра вам је на кућној адреси. Возач који је задужен за комби превоз ће уместо Вас отићи и преузети робу, када вам је испоручи платићете. Брзина испоруке по унутрашњости је на високом нивуо, јер нашу земљу можете комбијем прећи за неколико сати вожње.

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10