TECHNO ZONE => Računari i Internet => Temu zapoceo: Sale-X 30 Novembar, 2014, 02:25:54 pmNaslov: SEO optimizacija sajta
Poruka od: Sale-X 30 Novembar, 2014, 02:25:54 pm
O prvoj poziciji na Googl-u mnogi mogu samo da maštaju. Godinama očekuju da se tako našto dogodi, ali im nedostaje stalno našto, da li je to sto im manjka dobar kod, da li je to hosting, da li se sajt sporo učitava, postoji puno mogućih problema. Tu smo da ih prepoznamo i da preduzmemo pravu obradu sajta, po Google odredbama.

Rezultat istog sajta znamo meriti po broju gostiju koji ga posete preko pretraživača za naznačene ključne reči. Da bi sajt imao vise gostiju,neophodna mu je obrada za Google i druge pretraživače, tačnije da se sajt probije na prvoj strani pretrazivaca.

Search engine optimisation on Wikipedia ili na srpskom Optimizacija sajta (http://www.as-design.net/seo-optimizacija-sajta) za pretraživače (Google pretraživač, Yahoo pretraživač, MSN pretraživač...) prezentuje niz radnji i delovanja koje se dešavaju na samom sajtu (on page optimisation) i mimo,to jest izvan sajta (off page optimisation) zbog poboljšanja mesta sajta za zadate ključne reči. Razvoj optimizacije sajta ume da teče od par sedmica do nekoliko meseci u zavisnosti od toga koliko je sajt optimizovan, konkurentnosti glavnih reči i još nekih činioca.

Sa neverovatnih 14 milijardi onlajn pretraživanja svakog meseca kao i bezgraničnog potencijala i delovanja socijalnih glasila i društvenih mreža za SEO optimizaciju, mogućnosti su bezgranične. Treba primeniti sve ove mogućnosti koje omogucuju internet pretraživači i zahvaljujući optimizacije sajta i uspešno urađenog seo posla pretvoriti sajt u pravi onlajn izvor zarade i sredstvo za pronalaženje novih klijenata, saradnika i zadovoljnih mušterija. Ko ne shvata kako da uspešno upotrebi ove seo moduse, stalno prepušta mušterije konkurenciji.

Internet pretraživači slede raznovrsne pokazatelje i algoritme koji se neprekidno menjaju da bi utvrdili poziciju za sajt za naznačene ključne reči prilikom pretrage. Jedan od najpoznatijih merila kod pretraživača prilikom ispitivanja stepena optimizovanosti sajtova su dolazni linkovi ka sajtu - inbound links ili backlinks. Page Rank je u neposrednoj vezi sa brojem linkova ka sajtu, koji u bitno deluju i na kvalitetnije pozicioniranje sajtova u pretraživačima. Ovo je jedan od najvažnijih činioca optimizacije van strane (off page) optimizacije, optimizacija sajta za pretraživače i seo optimizacija za google preciznije prva strana na google je naš cilj u ovom poslu. Zato smo mi tu,da vam pomognemo i olaksamo izlazak na prvo mesto. Naša obučena ekipa upotrebljava čitav niz progresivnih seo internet marketing tehnika u svom radu. Asistiramo vam pri najvišem pozicioniranju sajtova na pretraživačima, izradjivanju onlajn brenda (brendiranje) i vodimo veći broj kvalitetnih i ciljanih gostiju i potencijalnih klijenata na vaš sajt, omogućavajući vašem sajtu a samim tim i vašem biznisu (produktima i servisima) široku globalnu zastupljenost na mreži.

Direktorijumi i linkovi iz direktorijuma su proizveli ogromno poboljšanje kada je optimizacija sajta u pitanju, svako preduzeće, kompanija, malo ili veliko preduzeće koje je rešilo da svoje produkte, usluge i ponude pokaže na nepreglednom prostranstvu sa neshvatljivim mogućnostima koje zovemo internet, treba da zna da direktorijumi sajtova prezentuju osnovnu i neizbežnu stvar kada se radi optimizacija sajta za prertaživače i optimizacija za Google. Ovako se dobija  kvalitetnija prepoznatljivost određenog brenda, kao i kvalitetnija i šira zastupljenost i veće prisustvo na globalnoj internet mreži.


Naslov: SEO optimizacija sajta
Poruka od: Sale-X 03 Decembar, 2014, 02:42:38 am
Svakako u ovo vreme najpopularniji i najtraženiji jeste Gugl pretraživač i mi vam nudimo najraznovrsniji opseg seo usluga iz oblasti optimizacije sajta za Google pretraživač. U slučaju da danas niste zastupljeni na internetu i vašeg sajta nema to je za vas kao i da ne postojite, ukoliko hoćete da budete poznati, prava odluka za vas smo mi tj. seo optimizacija sajta.

Ova specifična obrada SEO optimizacija (http://www.as-design.net/) sajta za Google je naša osnovna delatnost kojom se bavimo već godinama unazad i iza sebe posedujemo veoma velik broj uspešno uradjenog posla pod pojmom seo  sajta. Neprekidno sledimo sve najnovije trendove kod svih primarnih svetskih pretraćivača, najnovije algoritme i uopšte sve stvari koje su važne za naš posao a to je dakako seo optimizacija za Google. Pretraživači neprestano uvode neke inovacije u svoje rezultate pretraživanja, sve se modifikuje veoma brzim ritmom a naš zadatak je da sve to ispratimo i upotrebimo kada radimo optimizaciju sajta. Internet je kao i generalno ceo svet profesija veoma dinamična, oblast gde se optimizacija sajta i ostale stvari odvijaju užurbano i u deliću sekunde, je nastalo mnoštvo novih sajtova, blogova a društvene mreže pružaju šansu praćenja raznih stvari u realnom vremenu.

Zbog toga je veoma važno, neprestano biti u toku i optimizacija web sajta pokriva sve rečeno tako da će vaš sajt trajno ići u korak sa svim izmenama i događajima na internetu. Šta znači Gugl internetu? Sam Gugl pruža mnoštvo servisa koji odobravaju webmasterima da sami slede razne parametre kada je u pitanju seo optimizacija njihovog sajta,izuzev toga, tu su i Gugl mesta ili Gugl local places for busness, Gugl plus kao i čitav niz drugačijih servisa koji vlasnicima sajtova mogu biti od neizmerne koristi.

Internet je stvarno nezamisliv ako Gugl ne bi postojao, brojke koliko korisnika interneta obavlja pretraživanja za najsloženije ključne reči su zapanjujuća, zato onaj koga nema u njegovim rezultatima pretrage, gubi bezmeran broj mogućih klijenata, mušterija i korisnika usluga koje nudi i seo optimizacija sajta mu je neophodna. Kada bi se ispitale brojke na nedeljnom, mesečnom i godišnjem nivou koliko pretraga se izvrši, bilo bi vam sasvim jasno na kolikoj ste šteti ako internet prezentacija vašeg sajta nije predstavljena na upadljivom mestu u pretrazi tj. ako optimizacija sajta nije završena.

Možemo da vam priuštimo da vas Gugl voli, da vaš sajt bude jedno od prvih rešenja koje će prikazati korisnicima na pretraživanu temu, mi odlicno poznajemo internet tržište, sredinu u kome se obavlja internet poslovanje i u skladu sa tim znamo da vam omogućimo savete, pomoć i uslugu optimizacije sajta na najbolji mogući način. Poznato nam je i kako Google radi, šta potražuje od sajtova koje pretražuje, koji su najučestaliji upotrebljeni kriterijumi, pa je usluga koju vam nudimo celovita.

Zadatak svakog našeg pripadnika ekipe koji radi na optimizaciji sajta za Gugl i druge pretraživače jeste detaljni i temeljni proces optimizacije sajta i da se uspešno sprovede, kako bi se postigli vrhunski efekti i vi bili zadovoljni našim uslugama, jer vaša satisfakcija nama je na prvom mestu.

Procesu optimizacije prilazimo vrlo profesionalno, jer smo svesni činjenice koliko vama internet prisutnost znači i da je danas presudna za učinak vašeg biznisa. Vodeće tendencije u oblasti seo obrade, naši eksperti upotrebljavaju najmodernije tehnike za optimizaciju sajta i trude se da slede korak sa svim izmenama koje se dogadjaju brzo u okruženju. Poznato je da vam može biti mistična činjenica da Google seo optimizacija može da priušti veći uspeh vašeg poslovanja, ali verujte nam na reč da stvari stoje upravo tako.

Kada postavimo prikladan razvoj optimizacije sajta, uverićete se vrlo brzo u ishode naših angažovanosti, jer će uspešnost vašeg biznisa biti veća nego ikad, kontaktirajte nas i ustupite nam brigu o vašem sajtu, jer mi znamo šta je vama potrebno, mi smo danas vaša najveća potpora.

Slobodno nas pozovite, kontaktirate putem kontakt formulara sa naše kontakt stranice za bilo kakva pitanja, za bilo kakva objašnjenja, biće nam neizmerno zadovoljstvo da na njih odgovorimo