Skip to content

Sokobanja
Listing objekata
Glavna > Kompanija
Sokotours
Sokotours
Naselje Èair
Sokobanja, 18230
Srbija
Websajt: http://vilacair-sokobanja.com/
Slanje email poruke kompaniji

 

Sedište
Poslovno turistièka agencija “Sokotours“ osnovana je 21. marta 2007. godine sa sedištem u Sokobanji. Poslovne prostorije agencije nalaze se u blizini hotela Zdravljak neposredno pored same glavne ulazne rampe autobuske stanice Sokobanja .

Delatnost
Agencija je receptivno-inicijativnog tipa i bavi se organizovanjem: privatnog smeštaja, hotelskog smeštaja, banjskog turizma, letovanaja (Grèka,Turska, Tunis, Malta, Egipat, Crna Gora, Bugarska...), Zimovanja, putovanja, izleta, doèeka Nove godine, ekskurzija, rekreativne nastave, zatim kongresa, seminara, sportskih i kulturno-zabavnih manifestacija, koncerata, prodaje karata za sve vrste prevozan kao i prometa nekretninama i markentingom i turistièko-informativnom delatnošæu. Uokviru agencije radi i prvi privatni turistièki informativni  centar u Srbiji,  „Sokotours“.
Prodaje aranžmana u Banjama Srbije, prvenstveno u Sokobanji kao i planinama (Zlatibor, Kopaonik, Tara, Zlatar,Stara planina...Jahorina) znaèajna je u našoj ponudi.
U Sokobanji agencija ima i sopstvene kapacitete a raspolaže sa oko 1000 zakupljenih ležaja u privatnom smeštaju ( sobe, apartmani) , i u hotelima sa preko 300 ležaja.Agent
Nema agenta


<< Početak < Prethodna Sledeca > Kraj >>