Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna arrow PRIVATAN SMEŠTAJ
Listing objekata
Glavna > Apartmani > 39. Apartman "Sara"
Ĺ tampaj   E-pošta  
1.jpg
1.jpg 
 
  • 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg
  • 7.jpg
  • 8.jpg
Tip: Apartmani
Cena: 0 din.
Opis: Da

Apartman Sara cetvorokrevetni, Tv, Wi-Fi konekcija, terasa. Promotivne cene 1400 dinara za noc Telefon za informacije i rezervacije 064/57-33-762

Apartman Sara se nalazi u prizemlju stambenog objekta, udaljen je 700 metara od centra Sokobanje i 300 metara od akva parka podina. Pogodan je za smestaj cetvoroclane porodice. Sastoji se iz sobe u kojoj je lezaj na rasklapanje za dve osobe i kreveta na sprat, kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i terase. Tv, Wi-fi internet, Prirodna hladovina. Telefon za informacije i rezervacije 064/57-33-762

Pregleda: 1461

Više informacija
kraj: Siri centar
kapacitet: cetiri osoba
kvadratura: 35 m²
Kreveta: 4
Kalendar zauzeća: Provera zauzeća

Bojan Najdic
Kompanija: Privatni stanodavac
Mobilni: +381645733762
Objekata: 1
Apartman Sara
vlasnik: Bojan Najdic
ulica Rtanjska br.7
Telefon 064/57-33-762Slanje upita - rezervacije
Ime:

E-pošta:

Kontakt telefon:

Pitanje:


Agent Menu

Nije dostupno

Napomena

Portal Sokobanja www.soko-banja.org ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja www.soko-banja.org zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa.

Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno.

Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turističkoj agenciji i da plate boravišnu taksu.

Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju tačno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je određena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”.
Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj 018/830-704