Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna arrow PRIVATAN SMEŠTAJ
Listing objekata
Glavna > Sobe > Sobe "Djole"
Ĺ tampaj   E-pošta  
DSC08256.JPG
DSC08256.JPG 
 
  • DSC08256.JPG
  • DSC08253.JPG
  • DSC08250.JPG
  • DSC08252.JPG
  • DSC08258.JPG
Tip: Sobe
Cena: 0 din.
Opis: Ne

SOBE ZA IZDAVANJE

"DJOLE"

Telefon za informacije:

062 84 80 433

Imamo 4 soba za izdavanje,u pitanju su sobe I kategorije, 2 dvokrevetne, 1 trokrevetna, 1 cetvorokrevetna... trokrevetna i cetvorokrevetna  poseduju i wirelless internet i tv sa kablovskim prikljuckom.. Svaki gost ima obezbedjeno parking mesto ispred kuce,mir i tisinu ...Za ostale informacije nas kontaktirajte...

Pregleda: 4581

Više informacija
kraj: Prevalac
Kalendar zauzeća: Provera zauzeća

Milicevic Letica
Kompanija: Prodavac nekretnine
Mobilni: 062 820 64 74
Objekata: 1


Slanje upita - rezervacije
Ime:

E-pošta:

Kontakt telefon:

Pitanje:


Agent Menu

Nije dostupno

Napomena

Portal Sokobanja www.soko-banja.org ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj oglasa. Portal Sokobanja www.soko-banja.org zadržava pravo uklanjanja oglasa bez upozorenja i obaveštavanja davaoca oglasa.

Sadržajem oglasa administriraju stanodavci samostalno.

Postavljač oglasa (stanodavac) garantuje za tačnost informacija iznetih u oglasu i u obavezi je da objekte koje izdaje kategorizuje prema važećoj zakonskoj regulativi i da u oglasu navede kategoriju objekta koji izdaje. Stanodavac je obavezi da sve goste prijavi turističkoj agenciji i da plate boravišnu taksu.

Nije dozvoljeno reklamiranje nekategorisanog privatnog smeštaja. U skladu sa članom 62. stav 5. Zakona o turizmu ugostitelj je dužan da „u pisanom, govornom ili vizuelnom javnom oglašavanju tačno koristi vrstu i kategoriju ugostiteljskog objekta koja mu je određena rešenjem ministra, odnosno nadležnog organa jedinice lokalne samouprave”.
Nepravilnosti prijaviti turističkoj inspekciji na broj 018/830-704