Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

ANDROID vodič

Sokobanja Android aplikacija
Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas685
mod_vvisit_counterJuče938
mod_vvisit_counterOve nedelje685
mod_vvisit_counterOvog meseca16908
Naslovna
Ozren – jedno istraživanje balkanske topografije
 Pitala sam Sokobanjce šta znači ime njihove planine, niko nije znao da mi kaže. Sasvim neočekivano, odgovor mi je dao jedan poznanik, Slovenac, objasnivši mi da stara slovenska reč ZRETI znači VIDETI, da se koren reči očuvao u rečima zrcalo, prozor, prozreti, nadzirati, nazreti, zrikavost, prozirno i sl. Tako bi Ozren mogao biti mesto odakle se dobro vidi, vidikovac.
Saznaj više...
 
Otvorena Nedelja informatičkog obrazovanja u Srbiji
 Kompanija Microsoft u Srbiji organizovala je događaj za učenike srednje škole „Branislav Nušić” iz Sokobanje, koji je obeležio početak Nedelje informatičkog obrazovanja, koja se organizuje u okviru globalne manifestacije pod nazivom Hour of Code. Učenici iz Sokobanje imali su priliku da se na Satu programiranja, organizovanom od strane programera Razvojnog centra Microsofta u Srbiji, upoznaju i oprobaju u osnovama programiranja.
Saznaj više...
 
Za 11% povećan broj noćenja u Sokobanji
U 2015. Sokobanju je posetilo više od 105.000 gostiju, koji su ostvarili više od milion noćenja. Prema istraživanju koje je obavila TOS, Sokobanja sa čak 12 procenata učestvuje u ukupnom turističkom prometu u našoj zemlji.
Saznaj više...
 
Istražna bušenja moraju da se stave pod kontrolu
Kao posledica radova u "Limun banji" naselje Carina bilo prekriveno vodenom parom, a termalna kupatila "Park" i "Banjica" su presušila *Povećana zainteresovanost investitora za dobijanje dozvola od resornog ministarstva za izvođenje istražnih bušotina za dobijanje termalnih voda
Saznaj više...
 
Ostvarenja Sokobanje
Lečilište pod Ozrenom sa čak 12 procenata učestvuje u ukupnom turističkom prometu u našoj zemlji * Rast uz pomoć sekundarnih turističkih proizvoda - novih sportskih terena, Akva-parka "Podina" i manifestacionog turizma sa neprestanim kulturno-umetničkim sadržajima
Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>