Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

ANDROID vodič

Sokobanja Android aplikacija
Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas3
mod_vvisit_counterJuče1139
mod_vvisit_counterOve nedelje3470
mod_vvisit_counterOvog meseca19693
Naslovna
Zavrsna konferencija "transparentna uprava, dobra uprava"
 U sredu 23. decembra u prostorijama opštine Soko Banja održana je završna konferencija, povodom završetka projekta Transparentna Uprava, Dobra Uprava. Osim sto su na konferenciji predstavljeni rezultati Projekta, razmenjena su i iskustva partnerskih opština u implementiranju novih usluga na lokalnom nivou.
Saznaj više...
 
Poseta predstavnice ambasade Poljske
poseta ambasadorkeNedavno je sokobanjski dom zdravlja, u projektu “MEDICINSKI APARATI ZA OTKRIVANJE SRCANIH BOLESTI“ dobila 4 EKG aparata. Aparati su namenjeni službi opšte medicine doma zdravlja u Soko Banji i zdravstvenim stanicama u Mužincu, Jošanici i Čitluku. Ovo je drugi projekat Odbora za ljudska prava Majdanpek koji je finansiran od poljske razvojne saradnje Ministarstva spoljnih poslova Republike Poljske, posredstvom Ambasade ove zemlje u Beogradu.
Saznaj više...
 
NOVEMBAR nastupa u klubu „KOMITET“
 Kao i do sada klub „KOMITET“ u Soko Banji vam garantuje dobru zabavu i lud provod. U petak,11. decembra sa početkom u 22h,u klubu „KOMITET“ gostovaće niski pank  bend“ NOVEMBAR „.
Saznaj više...
 
Česme poznatih u Sokobanji
 Soko Banja poznata je po mnogim znamenitim ličnostima, piscima, glumcima, političarima, vladarima. Neki od njih su ostavili i neizbrisiv trag na svoj boravak u Soko Banji i podignute su česme u znak secanja na njih. Najpoznatije česme sa prelepom hladnom i zdravom vodom su Didiceva cesma, Hajduk Veljkova česma, Trebička česma. Podignute su u znak secanja na ljude koji su ostavili trag u Srpskoj istoriji.
Saznaj više...
 
Manastir Jermeničić na Ozrenu
 Nadomak Sokobanje, u predivnom prirodnom okruženju Ozrena, smešten je manastir Jermenčić o čijem se postanku i dalje nagađa, mada se pouzdano zna da je podignut 1392. godine i posvećen svetim arhangelima Gavrilu i Mihailu. Nakon dosta vremena on se opet obnavlja.
Saznaj više...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>