Skip to content

Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas46
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5674
mod_vvisit_counterOvog meseca16607
Sokobanja
„Rzav veliki“ najbolji film u Vrmdži, novinarki RTS-a priznanje za „Sva lica Dunava“
 U selu Vrmdža kod Sokobanje održan je prvi Festival ekološkog i turistièkog filma. U konkurenciji su bili kratki dokumentarni filmovi autora iz Srbije i regiona. Gran-pri za najbolji film osvojili su Ivan Nikoliæ i Dobrica Mitroviæ za ostvarenje Rzav veliki.
 
Još par dana do kraja konkursa za Green Heart demo fest 2017
 Drugi sokobanjski Green heart demo fest održaæe se 22. i 23. jula, a demo bendovi se mogu prijaviti za takmièenje do 18. jula. Prvo mesto na takmièenju demo bendova osvojiæe ruèno raðenu gitaru Miloša Tomišiæa koja vredi 2000 evra.
 
Vidovdanski, noæni uspon na Rtanj
uspon na rtanj Planinarski klub „Šiljak“ i ove godine organizuje 16. tradicionalni „Vidovdanski –Noæni uspon na Rtanj“. Akcija se održava u noæi izmeðu subote, 24.juna i nedelje 25. juna.
 
Boje grada (360° video)
Sokobanja 360 video Sokobanja je popularna turistièka destinacija u kojoj ljudi pronalaze mesto za odmor, mir, relaksaciju i dug život. Pogledajte kako se život odvija u gradu kroz ovaj interkativni 360 video.
 
Sportsko penjanje u Vrmdži
sportsko penjanje u vrmdzi Sokobanjsko selo Vrmdža može se pohvaliti i prvom stenom za sportsko penjanje na podruèju Timoèke krajine. Stenu "Devojaèki kamen", visoku bezmalo 40 metara, meštani su uz pomoæ profesora i studenata niškog Fakulteta za sport i fizièko vaspitanje proteklih meseci pripremali za penjanje, a ovog vikenda ugostili su i prve zaljubljenike u taj sport
 
Kameni krugovi na planini Devici
krugovi na DeviciKameni krugovi na planini Devici su naj starija opservatorija za posmatranje nebeskih tela na ovim prostorima.Otkriveni su nedavno,kao i èudne kamene skulpture oko njih.Smatra se da su korišæene za pravljenje prvih kalendara,u vreme kad je sunce bilo bog.
 
VIII Turisticki forum Srbije (VIDEO)
osmi turisticki forum u sokobanji VIII Turistièki Forum Srbije organizovala je Turistièka organizacija Srbije i ovogodišnji domaæin Organizacija za turizam i kulturu Sokobanja. Održan je od 10. do 13. maja u Sokobanji. Forumu su prisustvovali predstavnici turistièkih organizacija iz nekoliko gradova i opština Srbije, predstavnici medija, kao i ugostitelji i graðani Sokobanje.
 
Testiranje inteligencije u organizaciji Mense Srbije
  • dani mense u sokobanji Vreme: nedelja, 21. maj sa poèetkom od 13:30 h.
  • Prijave kandidata od 13 h.
  • Mesto: Vatrogasni dom, Sokobanja
  • Cena testiranja: 700-1000 din.
 
Stari slovenski bogovi (VIDEO)
 Naša nеmatеrijalna, duhovna baština jе naša najvеæa nеpoznanica i najmanjе istražеna oblast našе kulturološkе matricе, našеg idеntitеta. Emisija jе mali poglеd kroz knjuèaonicu na to ogromno duhovno blago. Emisija otvara prièu o Svеtovidu, Mokoši, Vеlеsu, Dеvani... na planinama Ozrеnu i Dеvici kod Soko Banjе.
 
Sveèana skupština Opštinskog odbora Sokobanja
 U nеdеlju 30. aprila 2017. godinе u lеgatu Miluna Mitroviæa u Sokobanji, održana jе Svеèana skupština Opštinskog odbora Sokobanja Udružеnja Kraljеvina Srbija. Prièano je radu i aktivnostima Udružеnja, kao i o potrеbi za obnovom ustavnе parlamеntarnе monarhijе u Srbiji i svim prеdnostima monarhistièkog državnog urеðеnja.
 
Andrew Meller stiže 29. aprila u Sokobanju
zurka29. aprila Club Uno biæe epicenter dobrog rejva! U goste dolazi Andrew Meller jedan od najboljih domaæih DJ-eva i producenata, a pored njega tu æe biti Filthy Kid i Vladimir T. Kompletna žurka biæe audio-vizuelni šou kakav Sokobanja još nije videla.
 
Skyrunning vikend u Sokobanji 29-30.04.2017.
 Skajraning asocijacija Srbije u saradnji sa turistièkom organizacijom Sokobanje ogranizuje aktivan vikend u jednoj od najlepših oaza istoène Srbije. Nakon 100 milja Istre, Fruškogorskog i Beogradskog maratona èeka vas sjajan vikend u kom æete uživati u svakom pogledu.
 
Na prodaju imovina mlekare Trebiè MM iz Sokobanje
trebicSteèajni upravnik preduzeæa za preradu mleka i proizvodnju sireva Trebiè MM iz Sokobanje oglasio je prodaju pokretne i nepokretne imovine javnim nadmetanjem. Najvažniju oglašenu imovinu èine zgrada poslovnih usluga, zgrada prehrambene industrije i proizvodnje piæa, proizvodnja peèuraka i magacin, mlekara...
 
Umesto zgrada stvara ikone
Sanja MiladinovicSanja Miladinoviæ iz Sokobanje po zanimanju je inženjerka graðevine. Ništa neobièno pomislili biste. Ipak, ono što ovu mladu damu izdvaja u odnosu na njene kolege sa fakulteta jeste njeno trenutno zanimanje. Posle završenih studija, Sanja je svoj životni put usmerila ka prouèavanju i stvaranju ikona. Danas je ikonopisac i za Srpski sajt govori o tome kako se odluèila za svoj životni poziv.
 
Osmi turistièki forum u Sokobanji
osmi turisticki forum u sokobanjiTuristièka organizacija Srbije, u saradnji sa ovogodišnjim domaæinom, Organizacijom za turizam i kulturu Sokobanja, organizuje osmi po redu Turistièki forum. Aranžman sadrži: 2 puna pansiona i 1 polupansion u hotelu „Moravica“ u Sokobanji, 2 sveèane veèere sa muzièkim programom u hotelu „Moravica“, edukativne sadržaje i struène radionice, sportska nadmetanja, organizovan izlet, sertifikate, diplome, zahvalnice, medalje, pehare i poklon paket svakom uèesniku.
 
Opštinski ekonomski razvoj u istoènoj Srbiji
GIZ SokobanjaU dеcеmbru 2013. godinе, projеkat Opštinski еkonomski razvoj u istoènoj Srbiji koji finansiraju Švajcarska agеncija za razvoj i saradnju – SDC i Ministarstvo za еkonomsku saradnju i razvoj Nеmaèkе – BMZ, a sprovodi Nеmaèka organizacija za tеhnièku saradnju – GIZ, pokrеnuo jе pilot inicijativu u dеvеt opština istoènе Srbijе (Sokobanja, Vеliko Gradištе, Boljеvac, Zajеèar, Nеgotin, Majdanpеk, Golubac i Knjažеvac).
 
Planinarska akcija "Krstatac-Bogova vrata"
planinarska akcija U nedelju 9. aprila 2017/ Planinarski klub „Ozrеn“ – Sokobanja organizujе rеgionalnu planinarsku akciju „KRSTATAC - BOGOVA VRATA". U okviru akcijе prеdviðеnе su dvе stazе, teža i lakša. Polazna taèka jе sеlo Milušinac (nadmorska visina 440 m.) odaklе sе šumskim putеm idе prеko šumovitog prеdеla i proplanaka. Nakon toga sе skrеæе prеma jugu i izlazi na grеbеn Krstatca.
 
Obaveštenje o uvidu u biraèki spisak
izbori u sokobanjiObaveštavaju se graðani opštine Sokobanja koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji opštine Sokobanja i opšte biraèko pravo (navršenih 18 godina života) da mogu vršiti uvid, podneti zahtev za upis, brisanje izmenu, dopunu ili ispravku podataka u Jedinstvenom biraèkom spisku-delu biraèkog spiska koji se vodi za opštinu Sokobanja, povodom raspisanih izbora za izbor Predsednika Republike Srbije, koji æe se održati 02. aprila 2017. godine.
 
Aktuelni oglasi za posao
posao u sokobanji Pogledajte listu aktuelnih poslova na teritoriji opštine Sokobanja. Srednja škola "Branislav Nušiæ" potražuje nastavnika kuvarstva i profesionalne prakse, JKP "Napredak" potražuje inkasanta, SB "Ozren" lekara specijalistu oftalmologa i dezinfektora, a OŠ "Mitropolit Mihailo" pomoænog radnika. Ukoliko smatrate da ispunjavate uslove konkursa, prijavite se na vreme.
 
Sokobanja, šampion solidarnosti (VIDEO)
 crveni krst soko banjaBoljevac i Sokobanja su meðu šampionima solidarnosti 9. Zimske kampanje Instituta za transfuziju krvi Srbije, u okviru koje je od januara do marta, mobilna ekipa Instituta obišla 50 gradova u Srbiji. Samo u Sokobanji krv je dobrovoljno dalo 47 naših sugraðana, sto je odlièan odziv imajuæi u vidu da je ovo druga akcija ove godine.
 
Poseta Centru za društveno odgovorno preduzetništvo
 Obišli smo CDOP koji se nalazi u prelepom selu Vrmðža u blizini Sokobanje. Dragana Tomiæ Pilipoviæ, predsednica CDOPa upoznala nas je sa radom “RURAL HUB”-a,  i pokazala nam je neke od sjajnih proizvoda koje lokalne žene u njemu izraðuju. 
 
Sokobanjèani se poigrali sa Lebanèanima
kosarkasi sokobanjskiKošarkaška ekipa iz Sokobanje pokazala se nadmoænijom nad ekipom Radana (67:79). Rezultat u prvoj èetvtini bio je (13:22), a u drugoj èetvrtini bilo je egal (18:18), pa je prvo poluvreme završeno voðstvom gostiju 31:40. Igraè utakmice bio je Živkoviæ iz Sokobanje.
 
Sokobanja se priprema za 180. godišnjicu turizma (VIDEO)
180 godina organizovanog turizma u SokobanjiDirektor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanje Ljubinko Milenkoviæ izjavio je danas da je ta opština pripreme za predstojeæu turistièku sezonu poèela krajem prošle godine, a da æe narednih dana poèeti i pripreme za obeležavanje 180 godina organizovanog turizma u tom mestu, ali i u èitavoj Srbiji.
 
Liturgijsko sabranje i ispovest sveštenstva u Sokobanji
svestenici u sokobanjskoj crkviPreosveæeni Episkop timoèki g. Ilarion služio je 17. marta 2017. godine svetu arhijerejsku Liturgiju preðeosveæenih Darova u hramu Preobraženja Gospodnjeg u Sokobanji. Nakon liturgijskog sabranja, svetoj tajni ispovesti pristupili su sveštenici sokobanjskog i boljevaèkog arhijerejskog namesništva. Ove godine ispovednik je bio protojerej-stavrofor Ljubomir Jovanoviæ.
 
19. maraton od Aleksinca do Sokobanje (VIDEO)
planinarenje do sokobanjePlaninari PSD "Brðanka" su u nedelju 19.3.2017. prepešaèili 19. tradicionalni planinarsko-pešaèki maraton od Aleksinca do Sokobanje stazom preko „Kneževih livada“, „Oble glave“ i „Prisada“, prema Sokobanji i vodopadu „Ripaljka“. Dužina staze je oko 27,3 km.  Na akciji je uèestvovao najveæi broj planinara do sada, oko 600. Staza je bila lepo obeležena, a raspoloženje lepo.
 
Poèinje gradnja Letnje pozornice Vrelo u Sokobanji (VIDEO)
 letnja pozornica u sokobanjiNa Letnjoj pozornici "Vrelo" u Sokobanji naredne nedelje krenuæe gradnja potpuno novog objekta za održavanje kulturnih manifestacija u kojem æe biti 1.500 mesta za sedenje i 3.500 mesta za stajanje, izjavio je direktor Organizacije za turizam i kulturu Sokobanje Ljubinko Milenkoviæ.
 
Vrmdžila okupila hiljadu planinara iz Srbije i inostranstva (VIDEO)
vrmdzila sokobanja Bezmalo hiljadu planinara iz Srbije i inostranstva uèestvovalo je danas u planinarskom pohodu "Vrmdžila", odnosno u obilasku sela Vrmdže, Vrmdžanskog jezera i njegove okoline. Živopisno selo u blizini Sokobanje i planine Rtanj, nadaleko poznato po tome što se u njega doseljavaju ljudi iz Srbije, ali i èitavog sveta, još jednom se pokazalo kao pravi magnet za ljubitelje prirode svih uzrasta.


 
4. akcija u selu Vrmdža u cast planinarske slobode i dostojanstva
 Okupljanje i prijava planinara je u 8.30 casova na brdu Crkovac (kod crkve i muzeja). U 9 casova je predvidjen polazak ka centru Vrmdže i „Deda Mijinoj vodenici“ gde je oko 10 casova predvidjena pauza od pola sata gde možete kupiti dorucak (kajmak u lepinji), kafu, caj... Staza nastavlja ka severu i oko 11 ?asova je predvidjen dolazak do Vrmdžanskog jezera
 
Kancelarija Uèenièkog parlamenta u Sokobanji
ucenicki parlament u sokobanji U utorak u prostorijama OŠ „Mitropolit Mihailo“ je otvorena kancelarija Ucenickog parlamenta. Otvaranju su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, predsednik Skupštine opštine Sokobanja, rukovodstvo škole, clanovi Ucenickog parlamenta i ostali ucenici. U okviru projekta „Obrazovanje za prava deteta“ obezbedjen je štampac, plastifikator i portošni materijal, dok je škola donirala racunar i neophodna sredstva za rad. 
 
Prijavite se za 10 dnevnu besplatnu rehabilitaciju u Sokobanji o trošku PIO fonda
vauceri srbijaPrijavni obrazac možete popuniti i sa dokumentima predati uz dobijanje bližih informacija OD 01. DO 15. MARTA 2017. OD 10 DO 14 ÈASOVA u Ulici GUNDULIÆEV VENAC 41, BEOGRAD Tel.064/1399030. Prijavite se ako:  imate penziju manju od 23.799,oo dinara, ako niste ovo pravo koristili u zadnjih pet godina...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 11 - 40 of 1278

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: