Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas852
mod_vvisit_counterJuče1165
mod_vvisit_counterOve nedelje11048
mod_vvisit_counterOvog meseca39712
Sokobanja
Banjsko kulturno leto 2012.
banjsko-kulturno-letoOTKS Sokobanja, organizuje bogat kulturno-zabavni program, u avgustu mesecu, u okviru Banjskog kulturnog leta 2012. Do kraja leta smenjivaće se raznovrsni sadržaji, pozorišne predstave, nastupi KUD-ova, književne večeri, koncerti. Mesto održavanja je amfiteatar ispred Zavičajnog muzeja, od 20 časova.
 
Slana soba u Sokobanji
slana-sobaAko želite da u jesenjem i zimskom periodu smanjite hronične i česte upale disajnih organa kod Vas i vaše dece, a samim tim i Vaše odsustvo sa posla - posetite Slanu sobu MIS u Sokobanji.
 
Sokobanjčanka finalista Toyota Dream Car takmičenja
dream-art-contestNakon primljenih 620.000 umetničkih radova iz 70 zemalja celog sveta, 6. Toyota Dream Car takmičenje je završeno. Sa ponosom ističemo da je devojčica Vukica Stanojević iz Sokobanje jedan od finalista takmičenja u kategoriji od 10-12 godina.
 
Sokobanja prepuna gostiju
rtanj-energyU Sokobanji trenutno boravi 10.800 turista, dosta veliko povećanje u odnosu na jun, od 25,6 odsto, a velikom porastu posete ove godine, doprineo je novi akvapark. U ekspanziji su i sportsko-rekreativni i izletnički turizam, kao i ekstremni sportovi na Bovanskom jezeru i na Rtnju.
 
Etno domaćinstvo porodice Lazić u Jošanici
porodica lazicEtno domaćinstvo porodice L15 kilometara od SokoBanje, smešteno je Etno Domaćinstvo Porodice Lazić, poznato ljubiteljima seoskog turizma po ambijentu lišenog tekovina modernog doba. Ova porodica nudi gostima i pun pansion, interesenata ima a ovo domaćinstvo često posećuju i grupe učenika i izletnika.
 
Stranac u Srbiji: Lučo de Marki (italijan)
stranac Za ovu emisiju "Stranac u Srbiji" u kojoj je gost Italijan Lučo de Marki, autorka Ranka Jakšić je dobila gran pri za originalnost autorskog dela na Međunarodnom festivalu dokumentarnog turističkog filma "Tourfilm festival 2012" u italijanskom gradu Leće.
 
Sokobanja: Oaza pod Ozrenom
amamTamo gde je sa čuvenom krilaticom, „Sokobanja, Sokograd - dođeš mator, odeš mlad“ svojevremeno stao Branislav Nušić, mnogo godina kasnije nastavio je pesnik Mošo Odalović. „Na čitavoj planeti vanredno stanje! Svet se iznova meri i kroji, svi bi da zidaju sokobanje, al’ Bog reče: Ne može! To negde već postoji!“, napisao je Nušićev kolega po peru.
 
Gran-pri za „Stranca u Srbiji“
Stranac u SrbijiEmisija Redakcije dokumentarnog programa RTS-a, „Stranac u Srbiji“, autorke Ranke Jakšić, osvojila je Gran-pri za originalnost autorskog dela na 50. Međunarodnom festivalu "Tourfilm 2012", u italijanskom gradu Lećeu.
 
Akvapark za uživanje
  Sokobanja konačno dovila velelepni akvapark "Podina" sa poluolimpijskim bazenom, kupalištem i bazenom s toboganima koji su decenijama čekali žitelji. Meštani Sokobanje, posebno najmlađi, dobili su lepo mesto za zabavu, a za redovne goste Banje akva-park bio je prijatno iznenađenje.
 
Poreklo stanovništva Sokobanje i okoline
 U Sokobanjskim selima ima malo starosedelaca, stanovništvo je preko 80 odsto doseljeno iz raznih krajeva od kraja 17. veka pa sve do kraja 19. veka. Pogledajte listu sela. krsnih slava i poreklo stanovništva
 
Sedamdeset godina bolnice "Ozren"
bolnicaSpecijalna bolnica za plućne bolesti "Ozren" u Sokobanji leči pacijente već sedamdeset godina. Počela je kao žandarmerijsko lečilište i oporavilište, a danas je ugledna ustanova u kojoj se sa velikim uspehom leče pacijenti iz cele Srbije.
 
Propagandna kampanja Sokobanje bilbordima
bilbordi Sokobanja je od ove godine započela propagandnu kampanju bilbordima za glavnu turističku sezonu. Najprepoznatljivije slike banje pod Ozrenom biće putem bilborda dostupne gradjanima Beograda, Novog Sada i Niša. Kampanja je počela ove nedelje i trajaće mesec dana, kaže Marija Žikić, rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj.
 
40. godina FK "Trebič"
 trebic Svečanom sednicom, u sali SO Sokobanja, fudbalski klub "TREBIČ", iz Sokobanje, proslavio je juče 40-godišnjicu postojanja i delovanja. Više puta osvojenih kupova Sokobanje, titula prvaka Opštinske lige, kao i visok plasman u Okružnoj ligi ZAJEČAR, govore da je u FK TRBIČ bilo kvalitetnih igrača i pregalaca, koji su nesebično pomagali i doprineli razvoju kluba i na koje možemo biti ponosni.
 
Maturski bal 18.5.2012.
maturski ples Maturski bal sokobanjskih srednjoškolaca održan je 18.5.2012. tačno u 12h ispred Miloševog konaka. Maturanti su odigrali kadril i srpsko kolo, što je posmatrao veliki broj roditelja, profesora, gostiju i meštana. Učenici su svojim plesom izmamili osmehe na lica svih prisutnih. Svečanost je otvorio predsednik opštine Dimitrije Lukić.
 
Noć muzeja u Sokobanji
Noć muzeja 2012OTKS Sokobanja i ove godine, IV put za redom, učestvuje u manifestaciji "Noć Muzeja", sa 4 izložbe. Izložbe će biti otvorene od 18h i trajaće do 2h iza ponoći. Dve izložbe gradjani će imati priliku da obidju: stalnu postavku sokobanjskog slikara Miluna Mitrović i drugu: Foto-video kolonija Sokobanja 2011 sa 40 odabranih fotografija sa prošlogodišnje foto video kolonije.
 
Sokobanjski poljoprivrednici na Sajmu poljoprivrede
sajam poljoprivredeUdruženje odgajivača goveda simentalske rase „Rtanj“ iz Sokobanje je na 79.Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu izložilo jednu kolekciju visokokvalitetnih steonih junica. Izložene su junice proizvođača iz Trubarevca i Šarbanovca i to grla Rajić Aleksandra, Milivojević Ljubisava, Svetozarević Daniše, Simić Gorana i Milivojević Vukašina.
 
Beograd pomaže Sokobanji
djilas i dimitrijeGradonačelnik Đilas je podsetio da je Beograd pre dve i po godine počeo sa realizacijom projekta pomoći manje razvijenim opštinama u Srbiji, po kome je prioritet dobilo više od 30 opština. Dragan Đilas i Dimitrije Lukić potpisali su u Starom dvoru ugovor o saradnji, kojim će glavni grad pomoći izgradnju sportskih terena i dečjeg igrališta u toj opštini.
 
Oštra Čuka 2012.
ostra čukaPrvog maja 2012. godine PD „Oštra Čuka“ je organizovalo akciju pod nazivom „Oštra Čuka 2012“. Na akciji je učestvovalo 70 planinara iz pet planinarskih društava. Na akciji je učestvovalo 70 planinara iz pet planinarskih društava.
 
5D bioskop u Sokobanji
5d bioskopU Sokobanji nedavno je otvoren prvi 5D bioskop. Sala za projekciju ima 9 sedećih mesta i nalazi na mermernom šetalištu u centru Sokobanje. Trajanje projekcije je 5-8 minuta, a bioskop prima 9 gledalaca. Cena ulaznice je 250 dinara.
 
Otvaranje sportske hale
sportska hala sokobanjaSportska hala u dvorištu osnovne škole u Sokobanji biće otvorena sutra u 12h. Građanima će se obratiti predsednik opštine Dimitrije Lukić, Ivana Zamfirović, zvaničnici Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, OŠ, SŠ u Sokobanji, kao i predstavnici sokobanjskih sportskih klubova kojima je hala i namenjena.
 
Održana sednica Upravnog odbora Specijalne bolnice „Banjica“ u Sokobanji
 banjica Otvarajući Sednicu Primarijus dr TOMISLAV MALIŠIĆ, Predsednik Upravnog odbora pohvalno se izrazio o radu i postignutim rezultatima u godini, koja je kako u privredi, tako i u turizmu bila izuzetno teška. Međutim, bez obzira na sve teškoće, Specijalna bolnica „BANjICA“ je ostvarila mnogo bolje rezultate u 2011. nego u 2010. godini.
 
Subvencionisani krediti za privatne stanodavce i ugostitelje
giz sokobanjaOpština Sokobanja, u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu pomoć GIZ i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, objavljuje Javni poziv za korišćenje subvencionisanih kredita za registrovane privatne stanodavce i ugostitelje sa teritorije opštine Sokobanja.
 
Virtuelna šetnja kroz Sokobanju
360 virtualne turePortal Sokobanja u saradnji sa AS design-om vlasnicima smeštajnih objekata u Sokobanji nudi kvalitetnu i brzu izradu virtualnih šetnji kroz smeštajne objekte: sobe, apartmane, studija, dvorišta itd.
 
Svako selo igralište
svako selo igralisteU toku je izgradnja terena za veliki fudbal u selu Jošanica. U okviru dugoročne strategije razvoja sporta u opštini Sokobanja, posle Nikolinca, Vrela i Poružnice, ovih dana počinje izgradnja terena za male sportove u selu Šarbanovac.
 
Filosofija palanke
palankaU svetu palanke, važnije je dobro se držati ustaljenog običaja nego biti ličnost. Sve što je pretežno lično, individualno (ma u kom pravcu) nepoželjno je pre svega zato što je obećanje „sveta", kao čiste negacije palanke, dakle obećanje stilske polivalencije, a ova polivalencia je, za palanački duh, čisto otelotvorenje kakofonije, muzika samog pakla
 
Rtanjski maraton-Vrmdža 2012
biciklistiU subotu, 14. aprila, sa početkom u 11 časova, biće održan „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“, u organizaciji biciklističkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje i MZ Vrmdža. „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“ obuhvataće 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km i Veliki - 45 km.
 
Prolećna akcija dobrovoljnog davanja krvi
dajte krvRedovna prolećna akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u sredu 18. aprila od 8 do 15 časova u Domu zdravlja Sokobanja. U akciji mogu učestvovati svi oni koji su dali krv januara meseca, izuzev žena koje krv mogu dati na 16 nedelja.
 
Tadić na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta
uskršnja jajaTradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, biče održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije će biti predsednik DS-a, Boris Tadić.
 
Panel diskusija
panel-diskusijaOpština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu učešća u panel diskusiji "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede.
 
Tribina "Da li će moja kompanija (p)ostati porodična?"
tribinaRegionalna agencija za razvoj istočne Srbije RARIS i Centar za razvoj porodičnih kompanija ASEE organizuju stručnu tribinu: "Da li će moja kompanija (p)ostati porodična?" Činjenica je da su skoro svi osnivači pokretači porodičnih kompanija, samo toga mnogi dugo nisu svesni.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 91 - 120 of 1264

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: