Skip to content

Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 7 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas935
mod_vvisit_counterJuce1331
mod_vvisit_counterOve nedelje4353
mod_vvisit_counterOvog meseca24424
Sokobanja
Održan turnir "Sport za sve, svi za sport"
fudbalDimitrije Lukiæ, predsednik opštine Sokobanja i Georgi Kazbimalski, predsednik opštine Rila, Republika Bugarska, u subotu 11.10.2014. godine, na gradskom stadionu „Bata Nole“ na Podini u Sokobanji, sveèano su otvorili meðunarodni fudbalski turnir „Sport za sve, svi za sport“.
 
Otvorena ureðena turistièko-pešaèka staza „Strelište-Široka Poda-Padina"
vidikovacSvetski dan èistih planina, 26. septembar, obeležen je otvaranjem turistièko-pešaèke staze „Strelište-Široka Poda-Padina" u Predelu izuzetnih odlika „Lepterija-Sokogradˮ u prisustvu predstavnika Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine i Javnog preduzeæa „Srbijašume".
 
„Zajeèarska inicijativa“ završila program donacije „Transformator“
eko-park„Zajeèarska inicijativa“ je u Omladinskom centru Zajeèara organizovala ceremoniju povodom uspešnog završetka programa donacija „Transformator“.  Udruženje mladih (Soko Banja) izvršilo je ureðenje eko parka u naselju "Podina" u Sokobanji. Na mestu na kome je bila napuštena ledina, sada se nalazi eko park , tako da je naselje Podina dobilo mesto za odmor i rekreaciju.
 
MTB trka za trofej Sokobanje 2014
biciklizamMTB trka Trofej Sokobanje biæe održana u nedelju, 28. septembra 2014. godine, u Sokobanji, u organizaciji Biciklistièkog kluba "Gorski" i Biciklistièkog saveza Srbije. Ovogodišnja mountain-bike trka Trofej Sokobanje održaæe se na kružnoj stazi dužine 4200m sa poèetkom u 11 èasova.
 
Fond za razvoj poljoprivrede Opštine Sokobanja
etno seloSredstvima za razvoj poljoprivrede Opštine Sokobanja za 2014. godinu, izvršiæe se subvencionisanje registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, za kupovinu ženske teladi kod poljoprivrednih proizvoðaèa, u ukupnom iznosu od 4.000.000. dinara. Po ovom Konkursu, subvencionisaæe se ženska telad u skladu sa Programom unapreðenja govedarstva kroz subvencionisanje ženske teladi kod registrovanih poljoprivrednih proizvoðaèa na teritoriji Opštine Sokobanja.
 
Desetogodišnjica dobrovoljnog davalaštva krvi
Autobus - Crveni krstCrveni krst Srbije i Institut za transfuziju krvi Srbije obeležili su 16.07.2014. godine u Sokobanji desetogodišnjicu letnje kampanje dobrovoljnog davalaštva krvi. Domaæin ovog jubileja bio je Crveni krst Sokobanje.
 
XX Sveèanosti Sv. Jovan Biljober 2014
rtnju-u-pohodeXX Sveèanosti Sv. Jovan Biljober, u organizaciji Organizacije za turizam i kulturu Sokobanja, Udruženja za lekovito bilje "dr Jovan Tucakov", d.o.o. „Adonis“ i Mesne zajednice Mužinac, održaæe se od 04. do 07. jula.
 
Paraglajding takmièenje kod Sokobanje
paraglajding sokobanjaParaglajding klub “Grunf“ iz Niša organizuje "Sokobanja open 2014", takmièenje u disciplinama prelet i precizno sletanje u subotu i nedelju, 5. i 6. jula na terenima kod Niške Banje i Siæeva.
 
Sokobanja spremna za novu turistièku sezonu
akva parkU Sokobanju je stigao veliki broj turista iz gradova širom Srbije, ali i okolnih zemalja. Za ovogodišnju sezonu spremna su sva izletišta u Sokobanji, kao i Akvapark u okviru Sportsko-rekreativnog kompleksa Podina. Dan grada u Sokobanji biæe obeležen u petak, 20. juna. Meštani, a naroèito gosti Sokobanje, kojih trenutno ima oko 5,5 hiljada, veæ su se "naoštrili"" za subotnji dobar provod!
 
Akcija "Biramo najbolje"
biramo najbolje u turizmuOrganizacija za turizam i kulturu organizuje akciju „Biramo najbolje“, kojom se u sedam kategorija po mesecima (jun - oktobar i sveukupni pobednici) proglašavaju najuspešnija preduzeæa, organizacije, ustanove i pojedinci. Cilj akcije „Biramo najbolje“ je unapreðenje saradnje sa nosiocima turistièke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turistièkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.
 
Opština Sokobanja obezbedila sredstva za Projekat sanacije školskog sportskog terena
 Opštini Sokobanja dodeljeno je 2.954.400,00 dinara za sufinansiranje Projekta sanacije školskog sportskog terena za srednju školu „Branislav Nušiæ” i OŠ „Mitropolit Mihailo”, opština Sokobanja. Ukupna predraèunska vrednost projekta iznosi 6.121.552,56 dinara
 
Sokobanja po evropskim standardima
akvapark sokobanjaKupanje, masaže, saune, sa novim velnes i spa centrom u Sokobanji upotpunjavaju blagodeti termomineralnih izvora koji privlaèe turiste preko cele godine. Za boravak u banji pod Ozrenom vlada veliko interesovanje gostiju, ne samo iz Srbije veæ i iz regiona i Rusije.
 
Proleæe u Sokobanji
sokobanja Sija proleæe u mom oku, cvrkuæu svetlice snova u noæima. Divna moja Soko Banjo,pevam ti pesmu, radujem se svakom danu, sve poetske reèi u tebi ne mogu da stanu.
 
Nekrunisana kraljica srpskog turizma
sokobanjaЗа њу се обично каже да је “српска краљица туризма” и то, свакако са добрим разлогом. Смештена у југоисточном делу Србије, Сокобања заузима врло специфичан положај. Окружују је чак четири планине и то: Ртањ, Озрен, Девица и Буковник, те јој свежег планинског ваздуха никада не мањка
 
Kalendar manifestacija u Sokobanji 2014.
Manifestacije u Sokobanji 2014Saznajte više o tradicionalnim manifestacijama koje se u Sokobanji svake godine održavaju kao što su: takmièenje "Zlatne ruke", Prva harmonika Srbije, Maraton želja, Foto izazov, Maraton želja, Festival folklora, Banjsko kulturno leto, Prvomajski uranak, Noæ muzeja i dr.
 
Novogodišnji aranžmani u Sokobanji
docek u sokobanjiТуристички и угоститељски радници, власници приватних ресторана и пансиона у Сокобањи ових дана увелико припремају понуду и програм дочека Нове 2014. године. Цене су углавном у висини прошлогодишњих, а понуда је као и увек богата и разноврсна, за свачији укус и платежне могућности.
 
Doèek Nove 2014. godine u Sokobanji
nova godina 2014 sokobanjaКао и сваке претходне године, по традицији , и ове године се организује свечани дочек широм Сокобање. Наравно, као што то обично бива већина места јесте резервисана, стога пожурите у случају да је остало још које место, јер провод који Вас очекује јесте незаменљив. У Соко Бањи провод у најлуђој ноћи загарантован је
 
Sveèana dodela reciklažnih kontejnera
reciklazni-kontejneriSveèana dodela reciklažnih kontejnera u školama u Sokobanji: SŠ ‚‚Branislav Nušiæ‚‚ i OŠ ‚‚Mitroplit Mihajlo‚‚ održla se u ponedeljak 09. decembra 2013. od 13:00 do 14:00 èasova u ulici Mitroplita Mihajla 5. Dešavanje je ujedno i najava takmièenja škola u prikupljanju otpada u 2014. i 2015. godini.
 
Program banjskog kulturnog leta, avgust 2013.
Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja organizuje bogat program u okviru Banjskog kulturnog leta 2013. Do kraja leta smenjivaæe se raznovrsni sadržaji, pozorišne predstave, nastupi KUD-ova, književne veèeri, koncerti. Mesto održavanja je amfiteatar ispred Zavièajnog muzeja, od 20 èasova.
 
Novi sadržaj u Akva parku "Podina"
27. jula 2013. godine u 10:00 sati u Akva parku „Podina“ u Sokobanji otvoren je novi deèiji bazen. Poèetak rada novog bazena od preko 400 m² obeležile su Akva igre, u kojima su uèestvovali najmlaði posetioci.
 
Kako iæi dalje i bolje
Na zajednièkoj sednici Upravnog i Nadzornog odbora Specijalne bolnice ”Banjica” u Sokobanji, koja je u nadležnosti SUBNOR-a Srbije, sumirani su pokazatelji o radu ustanove kroz koju je za prvih šest meseci prošlo više od sedam hiljada gostiju.
 
Novo u Sokobanji - Vila Dinka
vila dinkaVila "Dinka" nalazi se u najmirnijem i suncem obasjanom delu Sokobanje, u naselju "Carina", u ulici uèitelja Bore Jovanoviæa 3-5. Udaljena je 600m od strogog centra grada, a od novoizgraðenog Wellness centra samo 400metara.
 
Novo u Sokobanji - Konaci Romanov
konakromanovKonaci Romanov su smešteni u ekološki oèuvanom ambijentu severnog oboda Sokobanjske kotline. Od centra Sokobanje su udaljeni 2,5 km. Konaci Romanov raspolažu sa 8 studija i jednim apartmanom. Mirno okruženje, šuma i predivan pogled na Sokobanju, gostima garantuje kvalitetan i odlièan odmor.
 
Kalendar manifestacija, jul 2013
banjsko-kulturno-leto OTKS Sokobanja i druge organizacije organizuju bogat program u okviru Banjskog kulturnog leta 2013. Do kraja leta smenjivaæe se raznovrsni sadržaji, pool party, nastupi DJ-ova, književne veèeri, koncerti. Provoda nikad dosta. Obavezno posetite...
 
Opštinska slava
opstinska slava #SokobanjaKrsna slava opštine Sokobanja je Sveta Trojica ili u narodu poznata i kao Duhovi. Predstavlja silazak Duha Svetoga na apostole i na taj dan se pod u hramovima pokriva se travom, pored zidova se prislanjaju grane lipe ili nekog drugog drveta, a ikone se kite cveæem.
 
Kafana "Zvone i Šone"
Zvone i ŠoneMenadžment ugostiteljske radnje "Buca" Restoran X sada posluje pod nazivom "Zvone i Šone" u ulici Svetozara Markoviæa 10a. Novootvoreni objekat radi tokom cele godine.
 
Audicija za treæu sezonu emisije Šljivik
sljivikZa sve ljubitelje izvorne muzike i igre stižu lepe vesti! Ekipa emisije „Šljivik“ uskoro polazi na putovanje u potrazi za novim talentima. Tražimo izvorne pevaèke grupe, sviraèe na tradicionalnim narodnim instrumentima, vokalne soliste koji æe pevati uz instrumentalnu pratnju i igraèke grupe koji neguju izvornu muziku i igru svog kraja. Pozivamo sve zainteresovane uèesnike iz okoline navedenih gradova da u aprilu, maju i junu doðu na zakazane audicije i pokažu svoje umeæe.
 
Jubilej sokobanjskog biciklistièkog kluba „Gorski“
gorskiSokobanjski Biciklistièki klub „Gorski“, 23. aprila obeležаvа trogodišnjicu svog postojanja. Tim povodom ovaj klub pripremio je Turistièku kаrtu opštine Sokobаnjа za 2013. godinu. Promocija karte biæe održana na dan kluba, a u danima koji slede biæe organizovane rekreativne akcije uspona na Rtanj, kao i Bukovaèki maraton.
 
Apel FK Ozren predsedniku opštine
Apel FK Ozren predsedniku opštine
 
Sat za našu planetu!
60minutaWorld Wide Fund For Nature - Svetski fond za prirodu - poziva graðane Opštine Sokobanja da se ukljuèe u akciju „Sat za našu planetu“ , 23 . marta 2013. godine u 20:30, tako što æe iskljuèiti svetlo na sat vremena, i time dati svoj doprinos u oèuvanju planete , smanjenju zagaðenja i preteranoj potrošnji prirodnih resursa. Vaš WWF
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 61 - 90 of 1272

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartman Džeri

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: