Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 12 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas350
mod_vvisit_counterJuče1228
mod_vvisit_counterOve nedelje7002
mod_vvisit_counterOvog meseca36861
Sokobanja
Pehar Dejvis kupa u Sokobanji
pehar-dejvis-kupa-u-sokobanjiU vreme prvomajskih praznika, u Galeriji-Legatu Miluna Mitrovića biće izložen pehar Dejvis kupa, koji je prošle sezone osvojila teniska reprezentacija Srbije, i svi stanovnici i gosti Sokobanje imaće jedinstvenu priliku da uživo vide i fotografišu ovaj vredan sportski trofej.
 
Koncert "Vesko i kuriri"
 U okviru projekta "Ma slikaj se i ti sa svojim problemom..." koncert ce se održati ispred muzeja u Sokobanji 30.4.2011 sa početkom u 21h. Nastupiće grupa Vesko i kuriri. Na koncertu će biti proglašeni pobednici za konkurs "Ma slikaj se i ti..." gde će nagradu osvojiti najlajkovaniji problem
 
Planinarski uspon na Devicu
mosor nis Najviši vrh je Čapljinac пlaninе Devicе, visok 1187 metara, a po obliku najistaknutiji vrh, i svakako jedan od najlepših vidikovaca juga Srbije jeste Oštra čuka (1070 m). Na jednodnevnoj akciji u ponedeljak, 2.maja 2011.godine, osvajanje ove planine počećemo sa prevoja koji razdvaja Ozren i Devicu, a nalazi se u ataru sela Jezero, na starom putu Niš - Sokobanja.
 
Eko karikature na OTP bankomatima
bankomat Zastanite kod izloga OTP banke i pogledate karikature sa X Bijenala ekološke karikature Sokobanja 2010. Preko 200 karikaturista iz 47 zemaja bavili su se temom Ekologija-šume i vode. Oni na duhovit i crno-humoran način iznose svoju zabrinutost za budućnost naše planete, njenih vodenih površina i biljnog sveta.
 
Tribina "Obrazovanje za sve"
 Savez učitelja Republike Srbije (SURS), Centar za interaktivnu pedagogiju (CIP) i Centar za obrazovne politike (COP), uz podršku Fonda za otvoreno društvo i u saradnji sa timom projekta „Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou – DILS” Ministarstva prosvete pokreću kampanju “Svi u školu, budućnost za sve”
 
Prezentacija "Sokobanje" u Parizu
specijalna bolnica sokobanja U rezidenciji ambasadora Srbije u Parizu 22. marta odrzana je prezentacija 5 Specijalnih Bolnica u 5 banja Srbije medju kojima je bila i Specijalna bolnica "Sokobanja". Zainteresovanost za korišćenje usluga naših banja i korišćenje usluga Sokobanje i Specijalne bolnice Sokobanja je velika, izjavila je Ljiljana Isaković.
 
Ozrenski maraton 2011.
biciklisticka trka U subotu, 23. aprila, sa početkom u 11 časova, održan je „Ozrenski maraton“, u organizaciji biciklističkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje. Maratoni su jedna od takmičarskih disciplina MTB sporta u Srbiji. Belgijanac Volter Klepe pobednik je ovogodišnjeg Ozrenskog maraona u planinskom biciklizmu.
 
TDI & Stereo palma CO2 žurka
tdi-zurka-2011Sinoć, 23. aprila je održana velika TDI & Stereo palma CO2 žurka na kojoj je bilo više od 2000 ljudi. Žurka je odlično organizovana, a fotografije možete pogledati u opširnijem prilogu
 
TDI & Stereo palma CO2 party 23.4.2011.
tdi sokobanjaŽurka koja će vas ostaviti bez daha, žurka koja će pomeriti standarde za događaje takve prirode na jugu Srbije, nevidjen spektakl!!! Da ostanete nemi, ali i pritom pokrenete do maksimuma sva svoja čula, pobrinuće se ljudi koji nastupaju širom sveta, koji iza sebe imaju nastupe sa najpoznatijim svetskim DJ-jevima ...
 
Uručene odluke o sprovođenju javnih radova
verica-kalanovic Potpredsednica Vlade Srbije Verica Kalanović uručila je danas odluke o sprovođenju javnih radova izvođačima iz Zaječarskog okruga, u vrednosti od 25,2 miliona dinara, zahvaljujući kojima će u Sokobanji biti tri javna posla vredna 6,3 miliona koji će zaposliti 41 osobu.
 
O2 treninzi za mlade
o2 sokobanja O2 (omladinska organizacija) - Sokobanja 16. aprila u periodu od 10 do 17 časova održaće trening o vršnjačkoj edukaciji na temu tolerancije i ljudskih prava. 17 aprila održaće trening „Iskoristi šansu“ koji za cilj ima upoznavanja mladih sa civilnim sektorom i njihove motivacije da se uključe u isti.
 
Održano Prvenstvo škola Opštine Sokobanja u biciklizmu
prvi biciklisti Biciklistički klub Gorski u saradnji sa BS Srbije organizovao je Prvenstvo Opštine Sokobanja u biciklizmu za đake. Na stadionu „Bata Nole“ okupilo se blizu 50 dečaka i devojčica, a titule su u konkurenciji petih i šestih razreda poneli Nađa Nastasijević i Milan Jovanović, dok su u kategoriji sedmih i osmih razreda najbrži bili Jelena Vasiljević i Stefan Miletić.
 
Festival cveća 2011.
cvece sokobanjaFestival cveća je tradicionalna manifestacija, koja se održava od 2005. god., u organizaciji OTKS Sokobanja, i svake godine beleži sve veću posećenost. Učešće na sajmu je izvanredna prilika za rasadnike i poljoprivredna gazdinstva, da promovišu svoje proizvode i da ostvare poslovnu saradnju sa institucijama koje brinu o javnom zelenilu i cvetnim površinama u Sokobanji. 
 
Uspon na Oštru čuku
ostra cuka planinarsko drustvoPlaninarsko društvo „Oštra čuka“ organizuje u subotu, 09. aprila, uspon na Oštru čuku (1075 m), za svoje članove i ostale zainteresovane građane. Mesto okupljanja biće ispred Miloševog konaka, u 9 časova, a povratak je oko 18 časova. Dužina rute je oko 25 km.
 
Završen aikido seminar
 U Sokobanji je uspešno sproveden i održan međunarodni aikido seminar u periodu od 26 do 27 marta 2011. Na seminaru je bilo preko stotinu učesnika koje je vodio osnivač Međunarodne aikido akademije Branislav Stajić.
 
Sokobanjska fabrika ozona
specijalna bolnica SokobanjaNa promociji srpskih banja u Parizu, Sokobanju predstavlja specijalna bolnica koja je i naučno-nastavna baza Medicinskog fakulteta u Nišu i jedina ustanova u Sokobanji koja ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u lečenju.
 
Protesti na Kosovu
protesti albanaca “Ovo je protivalbansko, ovo je saradnja sa Srbima i EULEX treba što pre da se udalji odavde, treba da zna da je ovo albanska zemlja od Sokobanje do ulaska u Kraljevo, od Leskovca do Atine, ovo je albanska zemlja”, saopštili su neki Albanci danas na protestu na Kosovu.
 
Savezni aikido seminar 2011
aikidoSavezni aikido seminar SOKOBANJA 2011,  održaće se 26. i 27. Marta 2011.g. u Hotelu "Zdravljak". Seminar će voditi Bratislav Stajić, a u ime Srpskog aikido saveza, organizator je  KBVPS "Škola borenja Trem". Na seminaru mogu učestvovati deca i odrasli. Svi zainteresovani za aikido veštinu su dobrodošli. Otvoreni smo za saradnju prema svakoj organizaciji ili pojedincu.
 
Nestale bebe niko ne traži
kradja bebaRadna grupa Narodne skupštine, formirana pre godinu dana zbog afere nestanka beba iz porodilišta u Srbiji, završila je svoj rad. U izveštaju, koji je predat predsednici Narodne skupštine navodi se da je utvrđeno da postojeće zakone ne treba menjati i da ne postoji način da se zastareli slučajevi procesuiraju, a da se pri tom ne povredi Ustav.
 
Digitalna škola
osnovna-skolaU Osnovnoj školi “Mitropolit Mihailo” sledeće nedelje biće opremljeni digitalni kabineti, u okviru programa “Digitalna škola”, saznajemo od direktorke sokobanjske Osnovne škole Jelene Milenović. Prema njenim rečima u ponedeljak će biti instalirani kabineti u Vrelu i Mužincu, u utorak u maloj školi a u sredu u Velikoj školi, kaže direktorka Milenović.
 
XIII Pešački maraton „Pozdrav proleću“
pozdrav prolecuI ove godine po trinaesti put, PSD „Brđanka“ Aleksinac organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje, preko Prugovca, Crne Bare i Resnika. Dužina staze je oko 25 km. Polazak je u nedelju, 20. marta, u 8 h, ispred Doma kulture u Aleksincu.
 
Vodostaj na Jezeru
vodostaj Poučeni iskustvom iz prošle godine nadležni nivo jezera održavaju na niskom nivou. Nadamo se da će jezero biti na dovoljnom nivou za letnju sezonu. Situaciju ilustruju slike koje je napravio sportski ribolovac Branislav Ilić.
 
Izložba fotografija "Banjica kroz vreme"
rviU petak, 4.marta 2011. u Specijalnoj bolnici "Banjica" održana je izložba fotografija pod nazivom "Banjica kroz vreme". Organizator izložbe je Društvo za unapređenje i ulepšavanje Sokobanje i okoline. Zbirku fotografija koja obuhvata vremensku lentu od 1934. do 2011. godine priredio je fotograf Malner Meir.
 
...Još uvek neotkrivena...
neotkrivena lepota  srbijeDo kraja aprila će biti završeno formiranje turističkog klastera jugositočne Srbije koji nastaje u okviru programa prekogranične saradnje Srbije i Bugarske. RTO i međuopštinska i RTO saradnja osnažuje lokalnu turističku ponudu i ovakav trend prisutan je u svetu.
 
Donacija Japana preduzećima u Sokobanji i Vlasotincu
JKP Napredak SokobanjaJavnim komunalnim preduzećima "Napredak" iz Sokobanje i Vodovod" iz Vlasotinca danas će biti uručene donacije japanske vlade u ukupnom iznosu od 124.770 evra, kao podrška unapređenju ekoloških usluga u Srbiji, saopštila je ambasada Japana.
 
Svi u školu, budućnost za sve!
inkluzijaSokobanja je jedan od 100 gradova Srbije u kojem će od februara do kraja maja 2011. godine biti realizovana kampanja za inkluzivno obrazovanje „Svi u školu, budućnost za sve!”. Kampanja ima za cilj ostvarivanje kvalitetne inkluzivne kulture i prakse za svu decu kroz povećanje obuhvata dece iz marginalizovanih grupa, razvijanjem svesti u stručnoj i široj javnosti o značaju inkluzije.
 
Besede u Zoranovu čast
besedništvoPoslednje kvalifikaciono takmičenje u besedništvu u čast pokojnog premijera održano je u subotu u Sokobanji u hotelu „Moravica“. Demokratska stranka i Fond „Dr Zoran Djindjić šesti put organizuju takmičenje u besedništvu pod nazivom „Besede u Zoranovu čast“, u sklopu obeležavanja 8 godina od ubistva i deset godina od izbora prvog demokratskog premijera Srbije dr Zorana Djindjića.
 
Unapređenje informacionog sistema opštine Sokobanja
informacioni-sistemiPo sprovedenom Konkursu za projekte namenjene podizanju IKT kapaciteta jedinica lokalne samouprave, odabrana su sredstva za finansiranje 17 projekta jedinica lokalne samouprave među kojima se nalazi i projekat Odeljenja za privredu i lokalni ekonomski razvoj opštine Sokobanja pod nazivom „Unapređenje informacionog sistema Lokalne poreske administracije opštine Sokobanja“.
 
Regionalna agencija jugoistočne Srbije - najbolja!
33 sajam turizma u BeograduNa 33. međunarodnom sajmu turizma za najbolju regionalnu turističku organizaciju proglašena je Regionalna agencija iz jugoistočne Srbije sa Sokobanjom na čelu. Sokobanja je zajednički nastupila sa ostalim članicama turističkog klastera Jugoistočna Srbija. a to su: JP "Stara planina", Knjaževac, Pirot, Bela Palanka, Babušnica, Boljevac i Dimitrovgrad.
 
Obaveštenje organizatora konkursa "Jutro nad Ozrenom"
sokolovo peroU vezi sa objavljivanjem teksta 6. književnog konkursa "Jutro nad Ozrenom" pojavile su se određene dileme koje ovim putem organizator - Književni klub "Sokolovo pero" želi da otkloni.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 301 - 330 of 1264

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: