Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 31 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas894
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7369
mod_vvisit_counterOvog meseca42365
Sokobanja
Projekat javnog rada u SB "Sokobanja"
specijalna bolnica sokobanjaU Specijalnoj bolnici "Sokobanja" uspešno je okončana realizacija projekta javnog rada Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je trajala pet meseci. Tokom tog perioda, uredjen je prostor oko objekta "Novi zavod", s posebnim naglaskom na uredjenju zelenila i cvetnih aranžmana
 
Svečano otvaranje Aqua parka u Sokobanji
otvaranje aqua parka u sokobanjiPred velikim brojem građana, ali i gostiju Sokobanje, presecanjem vrpce, danas je otvoren sokobanjski akvapark, na Podini, a čast da to učini imao je Oliver Dulić, ministar ekologije i prostornog planiranja vlade Srbije.Ministar je svečano je otvorio prvi akvapark u Sokobanji, 17.10.2011. godine u 15,oo časova.
 
Svečanost povodom završetka radova na Akva parku
aqua-parkPredsednik opštine i narodni poslanik pozivaju sve građane da u ponedeljak 17.10.2011. godine od 14:30 časova dođu, obiđu Akva park, pogledaju na fotografijama tok radova od samog početka i zajedno sa nama podele radost zbog uspešno završenog posla
 
Akcija dobrovoljnog davanja krvi
crveni-krstDanas je u Sokobanji akcija dobrovoljnog davanja krvi. Jedna od najmanje četiri godišnje, u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije, iz Beograda, Crvenog krsta Sokobanja i Doma zdravlja Sokobanja.
 
Dečiji maskenbal
maskenbalČetvrti dan obeležavanje Dečje nedelje mališanima Predškolske ustanove “Bucko” bio je najlepši – organizovan je maskembal, a nakon toga i druženje sa animatorima u atrijumu Zavičajnog muzeja.
 
Edukacija u Specijalnoj bolnici
specijalna bolnica sokobanjaCentar za kontinuiranu medicinsku edukaciju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Nišu organizuje Simpozijum "Disbalans vode i elektrolita - savremeni aspekti dijagnostike i lečenja", koji će biti održan 14.10.2011.godine u Specijalnoj bolnici "Sokobanja" u Sokobanji, pod rukovodstvom prof.dr Sonje Radenković.
 
VI Kamp fizike ‘’Sokobanja 2012’’
fizikaU periodu od 8. do 15. januara 2012. godine u Hotelu "Zdravljak" u Sokobanji, biće održan IV. kamp fizike namenjen učenicima osnovnih škola. Pomoću najjednostavnijih sredstava, koja su svakodnevno dostupna, učenici će izvoditi oglede, analizirati pojave i izvoditi zaključke.
 
Domaći turisti u Srbiji najčešće u banjama
mladi-u-sokobanjiSrbiju je u avgustu posetilo 221.381 turista, za 0,5 odsto više nego u istom mesecu lane, dok je broj noćenja ostao na istom nivou, bilo ih je 804.165, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku (RZS).  Sokobanja je trećem mestu po broju ostavernih
 
Subotinac podmiruje Srbiju naftom
naftaU ataru sela Subotinac koje se nalazi na putu između Sokobanje i Aleksinca nalazi se najveće nalazište uljanih škriljaca. Naša država trenutno ne posuduje tehnologiju da eksploatiše naftu iz njih, ali po rečima Petra Škundrića ukoliko bi se krenulo u proizvodnju Srbija bi mogla da podmiri svoje pedesetogodišnje potrebe za naftom.
 
Rtanj je sagrađen pre pola miliona godina
ufo rtanjMerenja Centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ ostavila su naučnike bez dileme da se radi o planski organizovanom oblikovanju. Oni pretpostavljaju da je piramida nastala pre čak 500.000 godina, a da ju je sagradila „Unija galaktičkih civilizacija“!
 
Soba gde je nastala “Na Drini ćuprija”
ivo-andricSokobanja se užurbano priprema za obeležavanje pola veka od dodele Nobelove nagrade Ivi Andriću. Apartman 144 u hotelu “Moravica” dobiće izgled kakav je imao dok je u njemu boravio pisac
 
15. simpozijuma termičara - SIMTERM 2011.
iksU okviru 15. simpozijuma termičara - SIMTERM 2011 koji se održava u periodu od 18. do 21. oktobra 2011. godine, u hotelu "Zdravljak" u Sokobanji sa početkom u 11 časova biće organizovan okrugli sto na temu "Energetska efikasnost u zgradarstvu".
 
Licenciranje standarda za zapošljavanje u ruralnim područjima
etnosSvečanom dodelom licenci radionicama za izradu rukotvorina u Velikom Gradištu, Kladovu, Negotinu, Boljevcu i Soko Banji, danas je završen projekat pod nazivom "Licenciranje standarda za zapošljavanje u ruralnim područjima", koji je realizovala "Etno mreža"
 
Limun banja u novom ruhu
limun-banjaGrađevinska dozvola za izgradnju sportsko rekreativnih bazena na lokaciji “Limun banja” uručena je preduzeću “Sindjelić vode” d.o.o. Predsednik Opštine Sokobanja Dimitrije Lukić uručio je porodici Milojević svu potrebnu dokumentaciju za početak izgradnje. U nastavku teksta pogledajte nacrt budućih bazena.
 
Besplatni mamografski pregledi
mobilni mamografU okviru IV Olimpijade sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u Sokobanji je organizovan besplatan mamografski pregled. Ispred hotela „Zdravljak”, gde su smešteni učesnici Olimpijade, od 27. septembra obajvlja se pregled čija je uloga od neprocenjive vaznosti za prevenciju raka dojke.
 
Otvorena IV olimpijada trećeg doba
 Večeras u 18h ispred Hotela “Zdravljak” u Sokobanji, zvanično je otvorena IV Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba – Sokobanja 2011. IV Olimpijadu, zvanično je otvorio predsednik Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije i narodni poslanik Narodne skupštine Republike Srbije, Đuro Perić.
 
Otvorena nova zgrada Predškolske ustanove "Bucko"
vrtic BuckoDržavni sekretar Ministarstva ekonomije zadužen za NIP Milan Đokić i predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić, svečano su danas otvorili novi objekat Predškolske ustanove „Bucko“ u Sokobanji. Svečanosti su pored sokobanjskih mališana i njihovih roditelja, prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, medija i obrazovnih institucija u Sokobanji.
 
Dobitnici nagrade Turistički cvet
 Turistička organizacija Srbije obeležila je danas Svetski dan turizma dodelom nagrada ''Turistički cvet'' organizacijama i pojedincima koji su doprineli unapređenju i promociji ove grane privrede, a među dobitnicima je i najbolji svetski teniser Novak Đoković.
 
IV olimpijada trećeg doba
olimpijada treceg dobaČetvrta Olimpijada sporta, zdravlja i kulture trećeg doba u organizaciji Olimpijskog pokreta trećeg doba Srbije biće održana u Sokobanji od 28. septembra do 2. oktobra. Ove godine očekuje se preko 600 učesnika, starijih od 60 godina koji će se nadmetati u šahu, streljaštvu, pikadu i ribolovu, a uvedene su i dve nove discipline: štafeta i penaldžije.
 
Sveta liturgija na Lepteriji
crkvena Danas, u hramu Rođenja Presvete Bogorndice, na Lepteriji, u Sokobanji, Svetom Liturgijom i rezanjem slavskog kolača, proslavljen je praznik Rodjenja Presvete Bogorodice i hramovna slava. Svetu Liturgiju je služio paroh sokobanjski, otac Zoran Golubović, uz prisustvo dvojice sveštenika
 
"Putevi rimskih careva" bogatstvo za Srbiju
felix romviana„Putevi Rimskih careva" su jedna od najvažnijih turističkih ruta u Srbiji. Ta ruta se prepliće i sa putevima vina i sa biciklističkom rutom koridora "EuroVelo 6". Ključne atrakcije tog „istorijskog puta" su Sirmium, Singidunum, Viminacium, Feliks Romulijana, Trajanov most i Trajanova tabla.
 
Cvetni turistički buket
turistički cvetNema boljeg načina da se nauči nešto o nekoj novoj kulturi, nego iz prve ruke, a turizam omogućava čudesno povezivanje gostiju sa domaćinima, promoviše dijalog i međusobni uticaj, kontakti ljudi iz različitih okruženja su osnov za toleranciju i na taj način turizam može da doprinese borbi za mir u svetu
 
Predstavljanje novih banjskih programa
udruzenje banja srbijeUdruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. Međunarodnom Sajmu turizma u Novom Sadu (28. 09. – 02. 10. 2011.) predstaviće, osim cena za jesen/zimu 2011. godine, nove medicinske i relaksacione programe koji su u prime­ni u srpskim banjama i klimatskim centrima.
 
Balkan spa samit 2011.
balkan spaU realizaciji Udruženja banja Bugarske, u poznatom turističkom centru Albena (Flamingo Grand hotel) od 21. do 23. septembra 2011. godine po prvi put se održava Balkanski samit banja, Ekspo i konferencija. Ovaj Forum udruženim snagama organizuju Bugarska, Turska i Grčka.
 
Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje
srbija-moja-zemlja-moje-putovanjeNa Međunarodnom festivalu turističkog i ekološkog filma – SilaFest (28. 08. – 3.09. 2011. godine, Veliko Gradište) promotivni film Turističke organizacije Srbije "Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje", koji su realizovali studenti završnih godina Fakulteta dramskih umetnosti, osvojio je drugu nagradu - "Srebrni pincum" za najbolji srpski turistički film.
 
Siva ekonomija cveta u nerazvijenim opštinama
opstina sokobanjaNacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj i Nemačka organizacija (GIZ) uradila je istraživanje o prilikama i preprekama za razvoj preduzetništva u deset nerazvijenih opština: Veliko Gradište, Golubac, Bor, Kladovo, Majdanpek, Negotin, Boljevac, Zaječar, Knjaževac i Sokobanja.
 
Aduti knjaževačko-sokobanjskog reona
booovsnko-jezeroRejon predstavlja središnji deo turističke destinacije/regije Stara planina, koja u Zaječarskom okrugu zahvata delove opština Knjaževac i Sokobanja. Rejon obuhvata najkvalitetniji sektor Stare planine sa Knjaževcem, Sokobanjom i drugim naseljima, objektima i vrednostima kao i deo Bovanskog jezera.
 
MTB Trofej Sokobanja
biciklisticka trka mtbNajbolji MTB srpski biciklista, Bojan Đurđić, osvojio je drugo mesto u međunarodnoj trci „Trofej Sokobanje“ iz serije „Srbija open“ u kategoriji C 3 za svetske bodove  i zaradio šest poena. Trku je organizovao klub Gorski iz Sokobanje uz podršku BSS
 
Srpski spust niz najviši tobogan
aqua-parkKada je pre četiri godine park izgrađen, taj kraj Srbije privukao je mnogobrojne turiste. Ideja se očigledno dopala i drugim mestima, pa stižu najave da će još četiri grada dobiti vodene parkove. Stručnjaci procenjuju da bi ukupan priliv investicija u taj sektor mogao biti oko 240 mil EUR.
 
Osnovan katastar nepokretnosti opštine Sokobanja
katastar Republički geodetski zavod, Služba za katastar nepokretnosti Sokobanja je uspešno završila poslove na osnivanju katastra nepokretnosti za celokupno područje opštine Sokobanja. RGZ, Služba za katastar nepokretnosti Sokobanja je uspešno završila poslove na osnivanju katastra nepokretnosti na celoj teritoriji opštine Sokobanja.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 211 - 240 of 1271

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: