Skip to content

Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas52
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5680
mod_vvisit_counterOvog meseca16613
Sokobanja
Rtanj, planina koje se Srbi plaše
rtanjNebeska gora južnih Karpata oduvek u Srbiji oduševljava ljude, pleni i zastrašuje. O ovoj planini raspredaju se najmisterioznije prièe, što i nije èudo jer su današnji meštani na neki naèin - vanzemaljci
 
Otkrivanje Istoène Srbije
istocna srbija rarisRARIS i Turistièka organizacija grada Zajeèara u saradnji sa turistièkim organizacijama 7 opština Borskog i Zajeèarskog okruga, a uz podršku Turistièke organizacije Srbije i Ministarstva za ekonomiju i regionalni razvoj, realizuju projekat promocije turistièkih potencijala istoène Srbije – „Otkrijte Istoènu Srbiju“
 
U korak sa svetskim wellnessom
wellness U Beogradu je održana regionalna konferencija o ZDRAVSTVENOM, WELLNESS i SPA TURIZMU a najboljima su dodeljena priznanja Wellness Award  2011 i Turistièka zvezda ..
 
Projekti èekaju investitore
investicioni-forumU Beogradu je od 24. do 26.11.2011. godine održan Prvi investicioni forum u turizmu Srbije u organizaciji Nacionalne turistièke razvojne korporacije i Ministarstva Ekonomije i regionalnog razvoja. Za vreme Foruma koji je implementiralo pet agencija Evropske unije
 
Šumadijski sajam turizma 2011.
shumadija sajamTreæi meðunarodni sajam turizma i seoskog turizma, održan od 24. do 26. novembra 2011. godine na Šumadija sajamu u Kragujevcu, ove godine je u potpunosti prerastao od mesta regionalnog turistièkog okupljanja u znaèajnu turistièku manifestaciju sa preko 50 izlagaèa iz zemlje i inostarantva.
 
Nova 2012. - Doèek u Sokobanji
nova godina sokobanjaKao i svake godine, biæe organizovanog doèeka u sokobanjskim hotelima, kafiæima i restoranima. Doèeka na trgu neæe biti ali zato OTKS priprema prigodan program 1. januara u podne. Pogledajte ponudu sokobanjskih hotela u opširnijem tekstu...
 
Ulièni plesaèi
amatersko sb pozorišteAmatersko "SB" pozoriše pokreæe manifestaciju pod nazivom "Ulièni plesaèi". Manifestacija je zamišljena kao takmièenje mladih u modernom plesu. Takmièenje bi se odigravalo u nekoliko ciklusa i uvek na drugoj lokaciji. Glavna nagrada 50 000 dinara.
 
Javna rasprava za Odluke SO Sokobanja - decembar 2011.
opstinaNa sednici Opštinskog veæa opštine Sokobanje èlanovi Opštinskog veæa doneli su rešenje o postavljanju Dragoslav Paunoviæ na mestu naèelnika Opštinske uprave opštine Sokobanja. U sredu, 07. 12. 2011. godine biæe održana rasprava o oslukama SO Sokobanja.
 
Hibernacija sokobanjske privrede
dragoslav-stefanovicPredsednik Skupštine Udruženja preduzetnika Dragoslav Stefanoviæ izjavio je da u Sokobanji postoji sve veæi broj firmi koje se u zimskom periodu zatvaraju, a tokom sezone ponovo otvaraju.
 
Memorandum o razumevanju sa 13 opština Srbije
rukeProgram Amerièke agencije za meðunarodni razvoj (USAID) za jaèanje ekonomske sigurnosti 29. novembra je u Kruševcu potpisao Memorandum o razumevanju sa 13 gradova i opština u Srbiji, èime je zapoèeo saradnju sa lokalnim samoupravama u stvaranju uslova za brže zapošljavanje mladih.
 
Stranac u Srbiji
 Malo ko zna za selo Vrdžma, koje se nalazi nedaleko od Sokobanje, u podnožju planine Rtanj. Bogato je prirodom, okruženo vodama, planinama i šumama.
 
Appartement 144 (virtuelna tura)
virtuelna turaU Hotelu "Moravica" nedavno je otvorena muzejska postavka slavnog pisca Ive Andriæa. Pogledajte kako izgleda objekat kroz virtuelnu šetnju u opširnijem delu ove vesti.
 
Predskazanje
 Šta to veliš, Moravice, na izmaku dana?
Što valima, svojim, strašne reèi zboriš?
Od kamena i vode, Božijom rukom sazdana,
 
Požar na Rtnju
rtnjuPožar zahvatio planinu Rtanj, sa sokobanjske i boljevaèke strane. Na terenu vatrogasne ekipe iz Sokobanje, Zajeèara i Boljevca.
 
Èestitke prijateljstva za pomoæ deci
Nevladina organizacija „Naša Srbija", uz podršku Banke Inteza, šestu godinu zaredom pokrenula je dobrotvornu akciju „Pošaljite èestitku prijateljstva".
 
Sokobanja... Sokograd: Grad sokola, sokolica i tradicije
Hadži PavloviæiPrve kuæe Hadži-Pavloviæa, koje su sagraðene u jezgru Sokobanje, krajem 19 veka, mogle bi se s punim pravom svrstati u tridesetak najlepših i najraskošnijih u varoši. Danas su neke od njih pod zaštitom države kao zdanja koja, uprkos burnim vremenima, odolevaju i traju preko sto godina. Hadži-Pavloviæi su imali veliko imanje: voænjake, vinograde, livade i pašnjake po Ozrenu, vodenice, trgovine, koèije, konje.
 
Sajam lokalnih samouprava u Beogradu
sajam-investicija Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu, grad Beograd i Stalna konferencija gradova i opština ove godine organizovali su Treæi sajam lokalne samouprave, koji je biti održan od 9. do 11. novembra 2011. godine, u Hali 5 Beogradskog sajma.
 
Slikovna pesma Srbije
slikovna-pesma-srbijePod naslovom “Slikovna pesma Srbije” u prostorijama Turistièke organizacije Srbije održana je prodajna izložba Pirotskih æilima autorke Slavice Æiriæ, direktorke Zanatske zadruge za izradu æilima i suvenira „Damsko srce“ iz Pirota. Ova zadruga je prošle godine uz pomoæ Amerièke agencije za meðunarodni razvoj (USAID) i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije poèela sa radom i zapošljavanjem žena na tkanju tradicionalnih proizvoda.
 
Šumadijski sajam
sumadijski-sajamŠumadija sajam “Kragujevac“, u saradnji sa Gradom – Upravom za privredne resurse - odeljenje za privredu i preduzetništvo i Gradskom turistièkom organizacijom „Kragujevac“, od 24. do 26. novembra 2011. godine, organizuje Treæi meðunarodni sajam turizma i seoskog turizma.
 
U novembru Prvi investicioni forum o turizmu Srbije
investicioni-forumPrvi investicioni forum o turizmu Srbije održaæe se od 24 - 26. novembra u Beogradu, u organizaciji Nacionalne turistièke razvojne korporacije i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Nacionalna turistièka razvojna korporacija je inicijator i partner javnog sektora i ima kljuèni uticaj na rast kompetitivnosti srpskog turizma.
 
Godišnji Forum hotelijera 23. novembra u Beogradu - U fokusu: hotelska promocija i prodaja
forum-hotelijeraJedan od najznaèajnijih godišnjih skupova hotelijera u Srbiji – VIII forum menažera hotela i hotelskih domaæinstava, sa meðunarodnim uèešæem, održaæe se 23. novembra 2011. u Beogradu, u organizaciji Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i Redakcije struènog èasopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam „Turistièki Svet“, inaèe autora ovog projekta.
 
Regionalna konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu
wellness-i-spa-turizamCentar za promociju wellness i spa SUNNY uz medijsku podršku Kluba privrednih novinara organizuje 22. novembra 2011. Regionalnu konferenciju o zdravstvenom, wellness i spa turizmu u beogradskom Hotelu M, sa poèetkom od 9h. Konferencija æe okupiti eminentne eksperte i profesionalce iz zdravstvenog, wellness i SPA turizma iz Srbije i zemalja regiona.
 
Odeljenje za bronhoskopiju i invazivnu pluænu dijagnostiku
bronhoskopijaNakon dobijanja dokumenata od Ministarstva zdravlja RS i drugih nadležnih institucija o saglasnosti za obavljanje bronhoskopije i ostalih invazivnih dijagnostièkih procedura u oblasti pulmologije, u Specijalnoj bolnici za nespecifiène pluæne bolesti ''Sokobanja'' otvoreno je Odeljenje za bronhoskopiju i invazivnu pluænu dijagnostiku, èime je, uz neinvazivnu dijagnostiku, zaokružen kompletan proces dijagnostike pluænih oboljenja.
 
Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011
interna-medicinaPrvi struèni skup ''Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011'', u organizaciji Specijalne bolnice ''Sokobanja'' i pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RS, uspešno je održan proteklog vikenda (od 04. do 06. novembra).
 
Seminar "Uvod u opštinski GIS"
U prostorijama opštine Sokobanja u periodu 31.10.-01.11.2011. održan je seminar „Uvod u opštinski GIS" za zaposlene u opštinskoj upravi opštine Sokobanja i javnim preduzeæima JKP „Napredak" i Direkciji za urbanizam i izgradnju Sokobanja. Seminar su vodili eminentni predavaèi iz ove oblasti, Viktor Veljoviæ i Jožef Èipa.
 
Poèinje vakcinacija protiv sezonskog gripa
Dom zdravlja Sokobanja je dobio 800 vakcina protiv ovosezonskog  gripa. Od ponedeljka 31.10.2011. godine vakcinacija æe se obavljati u centralnom objektu Doma zdravlja Sokobanja u vremenu od 8,00 do 13,00 u prostorijama pneumoftiziološke službe (rentgen) iseoskim ambulantama (Èitluk, Jošanica, Mužinac) po ustaljenom rasporedu rada.
 
Javni radovi u Sokobanji: Ponovo otkrivena mesta
Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanoviæ i direktorka Specijalne bolnice "Sokobanja", dr sc.med. Ljiljana Isakoviæ sveèano su proglasili završetak javnog rada „Rekonstrukcija fasade i ureðenje površina oko objekata pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture".
 
Služba za zapošljavanje u Sokobanji
Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje, Dejan Jovanoviæ i direktor Specijalne bolnice "Sokobanja", dr sc.med. Ljiljana Isakoviæ govoriæe na sveèanosti povodom uspešnog sprovoðenja javnog rada, u petak, 28. oktobra 2011. godine u 12 èasova, u Specijalnoj bolnici „Novi Zavod“, ul. Vojvode Mišiæa 48, Sokobanja.
 
Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011
Akreditacija Struènog skupa ''Sokobanjski dani interne medicine - Sokobanja 2011'', u organizaciji Specijalne bolnice ''Sokobanja'', a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, u toku je, a prema usmenim informacijama iz Komisije za akreditaciju Zdravstvenog saveta i iz Srpskog lekarskog društva, broj bodova biæe 10 za sva tri dana prisustva predavanjima (prvi i drugi dan po 4 boda, a treæi dan 2 boda).
 
Najjeftinije pljeskavice u Srbiji
Cene u Sokobanji, ovih dana, vansezone, gotovo su iste kao i u ostalim gradovima Timoèke krajine. Najjeftinija je, verovatno i u celoj Srbiji, – pljeskavica. U mesari Nišprodukta, u centru grada, pripremljena pljeskavica za peèenje od 150 grama je 48, od 200  64 i od 300 grama  96 dinara. Peèenje mesa je, kako piše na ulazu, besplatno.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 181 - 210 of 1278

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: