Skip to content

Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas149
mod_vvisit_counterJuce798
mod_vvisit_counterOve nedelje947
mod_vvisit_counterOvog meseca19161
Sokobanja
Odaberite destinaciju za Vaš odmor
sajam turizma u NišuPod naslovom “Odaberite destinaciju za Vaš odmor” u renoviranoj hali „Èair“ u Nišu se od 30. marta do 1. aprila 2012. godine održava 13. Meðunarodni sajam turizma. Sajam turizma u Nišu tradicionalno okuplja  turistièke poslenike iz Srbije i zemalja regiona, turoperatere, hotelijere, turistièke organizacije i ostale u lancu turistièke ponude i potražnje.
 
Susret organizatora manifestacija
susreti organizatora manifestacijaU èetvrtak, 01. marta 2012. godine, u 8.30 h, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, održani su peti po redu „Susreti organizatora manifestacija 2011/2012“. Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja osvojila je nagradu u kategoriji najbolji promo film o manifestaciji.
 
Najbolji u zdravstvenom turizmu Srbije
vrnjci spaSpecijalna bolnica „Merkur“ u Vrnjaèkoj Banji dobitnik je nagrade Sajma turizma u kategoriji Zdravstveni turizam sa prateæim programima  ... Pogledajte i virtuelnu turu kroz Specijalnu bolnicu "Merkur"
 
Srbija u Berlinu
itb-berlinNa sajmu turizma u Berlinu (ITB 7.-11. mart 2012.), predstavljena je celokupna turistièka ponuda Srbije sa posebnim naglaskom na gastronomiju, festivale, prirodu, Dunav, aktivan odmor, seoski turizam, kampove, puteve kulture, rimskih careva i vina, city break odmore i programe za mlade.
 
Brendiranje banja Balkana
balkan-spa-summit-Na okruglom stolu na temu “Regionalna saradnja udruženja banja Balkana“ najavljeno formiranje Balkanske asocijacije banja. Udruženje banja Srbije æe definisanje specifiènosti Srbije zapoèeti na IV Kongresu banja Srbije sa meðunarodnim uèešæem (15. i 16. maj 2012. Vrnjaèka Banja)
 
Andriæev Apartman 144 posetilo preko 3.000 ljudi
ivo andriæ apartman Od 26. oktobra prošle godine, kada je sveèano otvoren posle detaljnog renoviranja, spomen-kompleks u hotelu „Moravica“, sa stalnom muzejskom postavkom pod nazivom „Ivo Andriæ - apartman 144“, do sada je posetilo oko 3.000 ljudi
 
Velnes centar na termalnom izvoru "Limun banja"
limun banjaPromovišuæi svoje nove-stare adute, poput èistog vazduha i netaknute prirode i sa posebnim akcentom na novoizgraðeni akvapark, Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom "Zdravo mesto za zdrave investicije". Ove godine, nastup je organizovan u okviru Programa "Exchange 3" koji finansira Evropska unija.
 
Pogledajte novu promociju Sokobanje
soko banjaKroz ovu banju koju zovu i "Zelenim srcem Srbije" šetali su i Andriæ i Nušiæ. Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom ‘’Zdravo mesto za zdrave investicije’’. U opštini koja slovi za ‘’Zeleno srce Srbije’’, kažu da, ako su èuveni Andriæ i Nušiæ uživali u èarima Sokobanje, zašto ne bi i savremeni nomadi.
 
Konkurs za besplatan boravak u banji
hranitelji-mala.jpgPravo da se jave na konkurs, koji je otvoren do 23. marta, imaju svi penzioneri èije su penzije niže od 22.334 dinara, a jedan od uslova je da nemaju druga lièna primanja i da nisu koristili besplatan boravak o trošku Fonda u poslednjih pet godina, a za poljoprivrednike i najmanje deset godina "poljoprivrednog" staža osiguranja.
 
Virtuelna tura kroz 34. Sajam turizma
Sajam turizma virtuelna turaTuristièka organizacija Regije zapadna Srbija najbolja je u kategoriji regionalnih organizacija, dok je u kategoriji nacionalnih najbolja Hrvatska turistièka zajednica.
 
Sokobanja na Sajmu turizma u Beogradu
ozsOpština Sokobanja ove godine organizuje nastup na najveæoj sajamskoj turistièkoj manifestaciji u regionu – Meðunarodnom sajmu turizma u Beogradu - u okviru Programa “Exchange 3” koji finansira Evropska Unija pod sloganom „Sokobanja – zdravo mesto za zdrave investicije“.
 
Poèetak nastave u Osnovnoj školi M.Mihailo
osnovna skolaOsnovna škola "Mitropolit Mihailo" æe krenuti sa radom u SREDU 22.februara 2012. To znaèi da neæe biti nastave u ponedeljak 20.2.2012. i utorak 21.februara 2012.

Uprava škole  
 
Put oko sveta za èetiri dana
sajam turizmaPod sloganom „Put oko sveta za èetiri dana“ od 23. do 26. februara 2012. godine u halama Beogradskog sajma traje 34. Meðunarodni sajam turizma – ITTFA ... >>>
 
Održivi razvoj ruralnog turizma
seoski turizamU Beogradu i Novom Sadu se od 22. do 24. februara 2012. godine održava Meðunarodna konferencija na temu „Održivog razvoja ruralnog turizma“ koju otvara Taleb Rifai, generalni sekretar UNWTO ..
 
Okrugli sto Udruženja banja Srbije
udruženje banja srbijeUdruženje banja Srbije 24. 02. 2012. godine održaæe okrugli sto na teme “Pravci dalje saradnje udruženja banja Balkana” i “Znaèaj banjskog turizma“ ...
 
Nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona
inovativnost malih srednjih preduzeæaRegionalna agencija za razvoj istoène Srbije – RARIS je u saradnji sa regionalnim centrom za podršku MSP Timok Zajeèar raspisao nagradni konkurs za odabir 5 najinovativnijih MSP iz regiona. Nagradni fond iznosi 300.000 dinara.nagradu.
 
Božiæni uspon na Rtanj 2012.
bozicni-uspon-na-rtanj28. Božiæni uspon na Rtanj 1570m ( jednodnevni izlet ) planiran je za 14. januar 2012 (subota).  Uspon na Rtanj-vrh Šiljak 1570 m se vrši iz dva pravca severnom i južnom stranom.
 
Sokobanja u dnevnom listu "Politika"
sokobanjaSokobanja ima najdužu tradiciju zdravstvenog turizma, leèila je Rimljane i Miloša Obrenoviæa, Andriæa, Nušiæa... Ovde su najveæe rezerve mrkog uglja i najviše lekovitog bilja Sokobanja leti, šarena i privlaèna za goste
 
Od Sokobanje do Oštre èuke i nazad
 Planina Devica nalazi se južno od Sokobanje, reklo bi se da se nadvija nad njom. Kako joj i ime govori, pitoma je, blaga, osim jednog dela, koji je i najlepši na celom podruèju: to je vrh Oštra èuka (1174 m). Ovaj vrh je jedna stenèuga, sa tri strane sveta potpuno nepristupaèna, opasna, izuzetan vidikovac, a istovremeno i taèka koja se odasvud sa juga i i istoka Srbije može uoèiti.
 
Zajednièki klub za mlade i stare
U selu Resnik kod Sokobanje otvoren je Klub za mlade i stare koji bi trebalo da okuplja i spoji dve razlièite generacije koje æe ga koristiti. Klub je otvoren uz donatorsku podršku Državne lutrije Srbije, u okviru èetvrtog konkursa „Dobrota“, i uz angažovanje mladih tog kraja.
 
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”
vodopad ripaljkaOsnovni cilj BCIF-ovog programa Aktivnih zajednica je unapreðenje i razvoj lokalnih zajednica u Srbiji putem finansijske pomoæi inicijativama, koje pokazuju ukljuèenost graðana u rešavanje zajednièkih problema u zajednicama iz kojih dolaze, na najbolji naèin upotrebljavaju lokalne resurse i potencijale i promovišu saradnju sa razlièitim sektorima.
 
Opštinska stonoteniska liga
stoni-tenisOve godine 8 ekipa se takmièe za titulu najboljeg stonoteniskog kluba u sokobanjskoj opštini. U toku trajanja lige biæe organizovana i 2 pojedinaèna turnira za uèesnike lige. Prvo mesto na tabeli zauzima ekipa Restoran „Boni“ sa 14 bodova i 7 pobeda od 7 odigranih utakmica.
 
Poslovna saradnja sa èlanicama NALED-a
naledOpština Sokobanja, u saradnji sa RARIS-om i NALED-om nudi privatnim preduzeæima sa teritorije opštine Sokobanja moguænost poslovnog povezivanja sa firmama koje su èlanice NALEDA u cilju ostvarivanja i unapreðenja poslovne saradnje.
 
Otvara se prvi hotel na Staroj planini
stara planinaHotel i spa centar ''Stara planina'' biæe otvoreni 25. decembra, najavio je danas državni sekretar Ministarstva za ekonomije u regionalni razvoj Goran Petkoviæ, istièuæi da je u izgradnju hotelskog kompleksa površine 26.000 kvadratnih metara investirano oko 30 miliona evra.''Posle višegodišnjih priprema, otvoriæemo novi turistièki centar i novi hotel sa èetiri zvezdice, sa povoljnom promotivnom ponudom'', kazao je Petkoviæ.
 
Promocija zbirke poezije
promocijaDana 12 decembra 2011. godine sa poèetkom u 16,oo èasova u Sokobanji održana je promocija zbirke poezije ''REKLE SU MI BELE ZORE' pesnikinje Milice Petkoviæ èlana Književnog kluba ''Sokolovo pero'' iz Sokobanje.
 
Rekonstrukcija "Smederevskog odmarališta" na Rtnju
smederevsko odmaralisteRadnici smederevskog privrednog drušva "VIG" od juèe se nalaze na novom gradilištu na planini Rtanj, gde æe, ako sve bude teklo po planu, do juna 2012. raditi na rekonstrukciji Smederevskog odmarališta na pomenutoj planini.
 
Kamp fizike "Sokobanja 2012"
fizikaVI zimski kamp fizike ‘’Sokobanja 2012’’ za uèenike osnovnih škola biæe održan u hotelu “Zdravljak“ u toku zimskog raspusta, 08. do 15. januara 2012. Uèesnici kampa æe upoznati Sokobanju, koristiti bazen (svakodnevno), u veèernjim satima biæe organizovana diskoteka, projekcija filmova i internet klub.
 
Poziv za podnošenje predloga projekata
zi resurs centarZI-man, Zajeèarska inicijativa i Nacionalna zadužbina za demokratiju vas pozivaju da se prijavite na konkurs u okviru programa malih donacija „ISKORAK“. Cilj programa „ISKORAK“ je da mladi pokrenu rešavanje sopstvenih problema i potreba u lokalnim zajednicama kroz aktivnosti usmerene kako prema donosiocima odluka i lokalnim institucijama tako i prema graðanima.
 
Wellness i Fitness programi u SB "Sokobanja"
specijalna-bolnica-sokobanjaU susret novogodišnjim i božiænim praznicima, Specijalna bolnica ''Sokobanja'' pripremila je specijalni poklon svojim sugradjanima - moguænost da pod povoljnim uslovima koriste usluge iz posebnih programa, kao što su Wellness i Fitness programi, kao i usluge tretmana lica u Salonu lepote ''Mary Cohr''.
 
Požar kod Dugog Polja
pozar-u-dugom-poljuNa teritoriji opštine Sokobanja u ataru sela Dugo polje u nedelju popodne izbio je požar koji se, kako B92 nezvanièno saznaje, proširio na 200 hektara šume.  Prema poslednjim informacijama požar je lokalizovan, ali zbog jakog vetra vatrogasci su do daljnjeg na terenu.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 151 - 180 of 1279

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: