Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 31 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas894
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7369
mod_vvisit_counterOvog meseca42365
Sokobanja
Svako selo igralište
svako selo igralisteU toku je izgradnja terena za veliki fudbal u selu Jošanica. U okviru dugoročne strategije razvoja sporta u opštini Sokobanja, posle Nikolinca, Vrela i Poružnice, ovih dana počinje izgradnja terena za male sportove u selu Šarbanovac.
 
Filosofija palanke
palankaU svetu palanke, važnije je dobro se držati ustaljenog običaja nego biti ličnost. Sve što je pretežno lično, individualno (ma u kom pravcu) nepoželjno je pre svega zato što je obećanje „sveta", kao čiste negacije palanke, dakle obećanje stilske polivalencije, a ova polivalencia je, za palanački duh, čisto otelotvorenje kakofonije, muzika samog pakla
 
Rtanjski maraton-Vrmdža 2012
biciklistiU subotu, 14. aprila, sa početkom u 11 časova, biće održan „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“, u organizaciji biciklističkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje i MZ Vrmdža. „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“ obuhvataće 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km i Veliki - 45 km.
 
Prolećna akcija dobrovoljnog davanja krvi
dajte krvRedovna prolećna akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se u sredu 18. aprila od 8 do 15 časova u Domu zdravlja Sokobanja. U akciji mogu učestvovati svi oni koji su dali krv januara meseca, izuzev žena koje krv mogu dati na 16 nedelja.
 
Tadić na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta
uskršnja jajaTradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, biče održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije će biti predsednik DS-a, Boris Tadić.
 
Panel diskusija
panel-diskusijaOpština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu učešća u panel diskusiji "Značaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaće privrede.
 
Tribina "Da li će moja kompanija (p)ostati porodična?"
tribinaRegionalna agencija za razvoj istočne Srbije RARIS i Centar za razvoj porodičnih kompanija ASEE organizuju stručnu tribinu: "Da li će moja kompanija (p)ostati porodična?" Činjenica je da su skoro svi osnivači pokretači porodičnih kompanija, samo toga mnogi dugo nisu svesni.
 
Ćirilica ogledalo srpske duše
sokolovo peroU selu Veliki Popovac, blizu Petrovca na mlavi, 8 aprila 2012. godine, na Blagovesti, održan je treći festival poezije, ''Ćirilica ogledalo srpske duše''. Na poziv Biblioteke ''Đura Jakšić'' i Mesne zajednice Veliki Popovac ovoj manifestaciji prisustvovali su članovi ''Sokolovog pera'' : Hranimir Hrane Milojković, Rada Krstić i Milica Petković.
 
Radionica “Pakovanje turističkog proizvoda”
sokobanja - vrsecU okviru projekta ''Kultura i balneologija – održivi turistički proizvod'' održaće se radionica “Pakovanje turističkog proizvoda” u Sokobanji, u hotelu “Moravica”, od 06. do 08. aprila. Pomenuti projekat finansira EU u okviru prekogranične saradnje Bugarska - Srbija, u okviru IPA fonda - prvog poziva.
 
Banjski turizam na prekretnici
kongres banjaIV Kongres banja, koji se održava u Vrnjačkoj Banji 15. i 16. maja 2012. godine, imaće najsloženiji zadatak od svih dosadašnjih - da definiše sve medicinske i etno komponente kojima Srbija raspolaže, a koje se mogu ugraditi u održivi autentični srpski zdravstveni turizam.
 
Rekonstrukcija puta Sokobanja-Knjaževac-Pirot
sokobanjaProtokol o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja – Knjaževac – Pirot, potpisan je 4. aprila u Zaječaru. Protokol su potpisali državni sekretar Milan Đokić i direktor RARISa Vladan Jeremićem, saopštilo je ministarstvo.
 
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”
Ripaljka Planinarsko društvo “Oštra čuka” sprovodi projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”, uz podršku OTKS Sokobanja i Direkcije za urbanizam i izgradnju, Sokobanja, u okviru programa “Aktivne zajednice”, koji finansira BCIF (Balkanski fond za lokalne inicijative).
 
Kost od mamuta (film snimljen u Sokobanji)
kost-od-mamutaPogledajte film "Kost od mamuta" snimljen u Sokobanji daleke 1979. godine. Glavnu ulogu igra Slavko Štimac. U filmu još igraju Đorđe Balašević, Danilo Bata Stojković, Ivana Bakerev i Mića Tomić. Scenario je pisao Gordan Mihić, režiser je bio Slobodan Šijan. 
 
Sokobanjo, milosti, puna! ... Ili, sećam se ...
sokobanjaAko Vas ovo što čitate - bar, malo! - podseća na čuveno delo "Detinjstvo, Dečaštvo, Mladost" Lava Nikolajeviča Tolstoja, ne čudite se: to mi je i bila namera! Kod Tolstoja Jasna Poljana a kod mene Sokobanja...  Zamislite, u Sokobanji, sasvim sigurno, postoji Vila "Jasna Poljana"! A da li u Jasnoj Poljani postoji Vila "Sokobanja" - čisto sumnjam!
 
Obuka zaposlenih u Domu zdravlja
obuka zaposlenih u domu zdravlja SokobanjaProšle nedelje u Domu zdravlja Sokobanja održana je obuka zaposlenih za rad u novom programu - ELEKTRONSKI KARTON. Obuci su prisustvovali svi lekari, medicinske sestre i tehničari, kao i zaposleni u stomatološkoj službi. Obuku su izvodili predavači sa Elektronskog fakulteta u Nišu.
 
Planinarenje preko Ozrena
šetnjaI ove godine po četrnaesti put, PSD „Brđanka“ Aleksinac organizuje tradicionalni planinarsko-pešački maraton od Aleksinca do Sokobanje, preko Prugovca, Crne Bare i Resnika. Dužina staze je oko 27 km. Polazak je u nedelju, 25. marta, u 8 h, ispred Doma kulture u Aleksincu.
 
Gorski maraton na Rtnju
biciklistiOve godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 računaće se za Maraton ligu Srbije što će dodatno uveličati takmičarski duh maratona. Pored bodova koji će se osvajati, obezbedićemo medalje, pehare pobednicima i novčane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona.
 
Predavanja o internetu i društvenim mrežama
bitno karavanOrganizacija BITNO iz Bora koja se bavi razvojem, uvođenjem, promovisanjem, primenom informacionih tehnologija i edukacijom građanja, u saradnji sa Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade Opštine Sokobanja, organizovala je u sredu, 14. marta predavanje pod nazivom "Bitno na internetu".
 
Selo Vrmdža podno Rtnja
vrmdzaNa deset kilometara od Sokobanje prostire se selo Vrmdža na osunčanim brdima sa mnogo planinskih izvora, reka i potoka po kojima nosi svoje ime. Vrmdža je mesto bogato vodom, mesto za koje možemo reći da je izvor zdravlja i lepote. Prvi put se naselje Vrmdža pominje u pisanim dokumentima u III veku.
 
"Susret Pod Ozrenom" - Sokobanja 1960. godine
sokobanja 1960Pogledajte kako je izgledala naša varošica davne 1960. godine  Film je pravljen u produkciji Dunav Filma pod nazivom "Susret Pod Ozrenom" (Sokobanja 1960. godine)". Filmski zapis dočarava lepote u kojima su turisti uživali pre 50 godina. Vredi pogledati
 
Nasupajuće sajamske promocije SB "Sokobanja"
sb sokobanjaSpecijalna bolnica "Sokobanja" krajem ovog meseca promovisaće svoju ponudu - medicinske usluge u oblasti prevencije, lečenja i rehabilitacije, kao i specijalne programe - na dva medjunarodna sajma turizma. Prvi će biti Sajam u Moskvi (Rusija), koji se održava od 21. do 24.marta, a zatim Sajam u Nišu, od 28. do 30.marta.
 
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana
opstina SokobanjaJavni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaće se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 časova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biće izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja.
 
Odaberite destinaciju za Vaš odmor
sajam turizma u NišuPod naslovom “Odaberite destinaciju za Vaš odmor” u renoviranoj hali „Čair“ u Nišu se od 30. marta do 1. aprila 2012. godine održava 13. Međunarodni sajam turizma. Sajam turizma u Nišu tradicionalno okuplja  turističke poslenike iz Srbije i zemalja regiona, turoperatere, hotelijere, turističke organizacije i ostale u lancu turističke ponude i potražnje.
 
Susret organizatora manifestacija
susreti organizatora manifestacijaU četvrtak, 01. marta 2012. godine, u 8.30 h, u prostorijama Privredne komore Srbije u Beogradu, održani su peti po redu „Susreti organizatora manifestacija 2011/2012“. Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja osvojila je nagradu u kategoriji najbolji promo film o manifestaciji.
 
Najbolji u zdravstvenom turizmu Srbije
vrnjci spaSpecijalna bolnica „Merkur“ u Vrnjačkoj Banji dobitnik je nagrade Sajma turizma u kategoriji Zdravstveni turizam sa pratećim programima  ... Pogledajte i virtuelnu turu kroz Specijalnu bolnicu "Merkur"
 
Srbija u Berlinu
itb-berlinNa sajmu turizma u Berlinu (ITB 7.-11. mart 2012.), predstavljena je celokupna turistička ponuda Srbije sa posebnim naglaskom na gastronomiju, festivale, prirodu, Dunav, aktivan odmor, seoski turizam, kampove, puteve kulture, rimskih careva i vina, city break odmore i programe za mlade.
 
Brendiranje banja Balkana
balkan-spa-summit-Na okruglom stolu na temu “Regionalna saradnja udruženja banja Balkana“ najavljeno formiranje Balkanske asocijacije banja. Udruženje banja Srbije će definisanje specifičnosti Srbije započeti na IV Kongresu banja Srbije sa međunarodnim učešćem (15. i 16. maj 2012. Vrnjačka Banja)
 
Andrićev Apartman 144 posetilo preko 3.000 ljudi
ivo andrić apartman Od 26. oktobra prošle godine, kada je svečano otvoren posle detaljnog renoviranja, spomen-kompleks u hotelu „Moravica“, sa stalnom muzejskom postavkom pod nazivom „Ivo Andrić - apartman 144“, do sada je posetilo oko 3.000 ljudi
 
Velnes centar na termalnom izvoru "Limun banja"
limun banjaPromovišući svoje nove-stare adute, poput čistog vazduha i netaknute prirode i sa posebnim akcentom na novoizgrađeni akvapark, Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom "Zdravo mesto za zdrave investicije". Ove godine, nastup je organizovan u okviru Programa "Exchange 3" koji finansira Evropska unija.
 
Pogledajte novu promociju Sokobanje
soko banjaKroz ovu banju koju zovu i "Zelenim srcem Srbije" šetali su i Andrić i Nušić. Sokobanja je na 34. sajmu turizma u Beogradu nastupila pod sloganom ‘’Zdravo mesto za zdrave investicije’’. U opštini koja slovi za ‘’Zeleno srce Srbije’’, kažu da, ako su čuveni Andrić i Nušić uživali u čarima Sokobanje, zašto ne bi i savremeni nomadi.
 
<< PoÄŤetak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 121 - 150 of 1271

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: