Skip to content

Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas51
mod_vvisit_counterJuce733
mod_vvisit_counterOve nedelje5679
mod_vvisit_counterOvog meseca16612
Sokobanja
Beograd pomaže Sokobanji
djilas i dimitrijeGradonaèelnik Ðilas je podsetio da je Beograd pre dve i po godine poèeo sa realizacijom projekta pomoæi manje razvijenim opštinama u Srbiji, po kome je prioritet dobilo više od 30 opština. Dragan Ðilas i Dimitrije Lukiæ potpisali su u Starom dvoru ugovor o saradnji, kojim æe glavni grad pomoæi izgradnju sportskih terena i deèjeg igrališta u toj opštini.
 
Oštra Èuka 2012.
ostra èukaPrvog maja 2012. godine PD „Oštra Èuka“ je organizovalo akciju pod nazivom „Oštra Èuka 2012“. Na akciji je uèestvovalo 70 planinara iz pet planinarskih društava. Na akciji je uèestvovalo 70 planinara iz pet planinarskih društava.
 
5D bioskop u Sokobanji
5d bioskopU Sokobanji nedavno je otvoren prvi 5D bioskop. Sala za projekciju ima 9 sedeæih mesta i nalazi na mermernom šetalištu u centru Sokobanje. Trajanje projekcije je 5-8 minuta, a bioskop prima 9 gledalaca. Cena ulaznice je 250 dinara.
 
Otvaranje sportske hale
sportska hala sokobanjaSportska hala u dvorištu osnovne škole u Sokobanji biæe otvorena sutra u 12h. Graðanima æe se obratiti predsednik opštine Dimitrije Lukiæ, Ivana Zamfiroviæ, zvaniènici Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, OŠ, SŠ u Sokobanji, kao i predstavnici sokobanjskih sportskih klubova kojima je hala i namenjena.
 
Održana sednica Upravnog odbora Specijalne bolnice „Banjica“ u Sokobanji
 banjica Otvarajuæi Sednicu Primarijus dr TOMISLAV MALIŠIÆ, Predsednik Upravnog odbora pohvalno se izrazio o radu i postignutim rezultatima u godini, koja je kako u privredi, tako i u turizmu bila izuzetno teška. Meðutim, bez obzira na sve teškoæe, Specijalna bolnica „BANjICA“ je ostvarila mnogo bolje rezultate u 2011. nego u 2010. godini.
 
Subvencionisani krediti za privatne stanodavce i ugostitelje
giz sokobanjaOpština Sokobanja, u saradnji sa Nemaèkom organizacijom za meðunarodnu pomoæ GIZ i Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja, objavljuje Javni poziv za korišæenje subvencionisanih kredita za registrovane privatne stanodavce i ugostitelje sa teritorije opštine Sokobanja.
 
Virtuelna šetnja kroz Sokobanju
360 virtualne turePortal Sokobanja u saradnji sa AS design-om vlasnicima smeštajnih objekata u Sokobanji nudi kvalitetnu i brzu izradu virtualnih šetnji kroz smeštajne objekte: sobe, apartmane, studija, dvorišta itd.
 
Svako selo igralište
svako selo igralisteU toku je izgradnja terena za veliki fudbal u selu Jošanica. U okviru dugoroène strategije razvoja sporta u opštini Sokobanja, posle Nikolinca, Vrela i Poružnice, ovih dana poèinje izgradnja terena za male sportove u selu Šarbanovac.
 
Filosofija palanke
palankaU svetu palanke, važnije je dobro se držati ustaljenog obièaja nego biti liènost. Sve što je pretežno lièno, individualno (ma u kom pravcu) nepoželjno je pre svega zato što je obeæanje „sveta", kao èiste negacije palanke, dakle obeæanje stilske polivalencije, a ova polivalencia je, za palanaèki duh, èisto otelotvorenje kakofonije, muzika samog pakla
 
Rtanjski maraton-Vrmdža 2012
biciklistiU subotu, 14. aprila, sa poèetkom u 11 èasova, biæe održan „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“, u organizaciji biciklistièkog kluba „Gorski“ iz Sokobanje i MZ Vrmdža. „Rtanjski maraton-Vrmdža 2012“ obuhvataæe 3 maratona: Mali - 15 km, Srednji - 30 km i Veliki - 45 km.
 
Proleæna akcija dobrovoljnog davanja krvi
dajte krvRedovna proleæna akcija dobrovoljnog davanja krvi održaæe se u sredu 18. aprila od 8 do 15 èasova u Domu zdravlja Sokobanja. U akciji mogu uèestvovati svi oni koji su dali krv januara meseca, izuzev žena koje krv mogu dati na 16 nedelja.
 
Tadiæ na izboru najlepšeg uskršnjeg jajeta
uskršnja jajaTradicionalna organizacija izbora najlepšeg uskršnjeg jajeta u organizaciji Foruma žena Demokratske Stranke Sokobanja, bièe održana u subotu, 14. aprila od 10 do 12h ispred restorana "Amam". U okviru posete Sokobanji, gost manifestacije æe biti predsednik DS-a, Boris Tadiæ.
 
Panel diskusija
panel-diskusijaOpština Sokobanja u saradnji sa Privrednom komorom Beograd, Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj (NARR), Institutom za teritorijalni ekonomski razvoj (InTER) i Udruženjem ''Klub prvih žena'', poziva sve zainteresovane da uzmu uèešæa u panel diskusiji "Znaèaj poslovnih inkubatora, klastera, industrijskih zona i parkova za razvoj domaæe privrede.
 
Tribina "Da li æe moja kompanija (p)ostati porodièna?"
tribinaRegionalna agencija za razvoj istoène Srbije RARIS i Centar za razvoj porodiènih kompanija ASEE organizuju struènu tribinu: "Da li æe moja kompanija (p)ostati porodièna?" Èinjenica je da su skoro svi osnivaèi pokretaèi porodiènih kompanija, samo toga mnogi dugo nisu svesni.
 
Æirilica ogledalo srpske duše
sokolovo peroU selu Veliki Popovac, blizu Petrovca na mlavi, 8 aprila 2012. godine, na Blagovesti, održan je treæi festival poezije, ''Æirilica ogledalo srpske duše''. Na poziv Biblioteke ''Ðura Jakšiæ'' i Mesne zajednice Veliki Popovac ovoj manifestaciji prisustvovali su èlanovi ''Sokolovog pera'' : Hranimir Hrane Milojkoviæ, Rada Krstiæ i Milica Petkoviæ.
 
Radionica “Pakovanje turistièkog proizvoda”
sokobanja - vrsecU okviru projekta ''Kultura i balneologija – održivi turistièki proizvod'' održaæe se radionica “Pakovanje turistièkog proizvoda” u Sokobanji, u hotelu “Moravica”, od 06. do 08. aprila. Pomenuti projekat finansira EU u okviru prekograniène saradnje Bugarska - Srbija, u okviru IPA fonda - prvog poziva.
 
Banjski turizam na prekretnici
kongres banjaIV Kongres banja, koji se održava u Vrnjaèkoj Banji 15. i 16. maja 2012. godine, imaæe najsloženiji zadatak od svih dosadašnjih - da definiše sve medicinske i etno komponente kojima Srbija raspolaže, a koje se mogu ugraditi u održivi autentièni srpski zdravstveni turizam.
 
Rekonstrukcija puta Sokobanja-Knjaževac-Pirot
sokobanjaProtokol o izradi projektne dokumentacije za rekonstrukciju puta Sokobanja – Knjaževac – Pirot, potpisan je 4. aprila u Zajeèaru. Protokol su potpisali državni sekretar Milan Ðokiæ i direktor RARISa Vladan Jeremiæem, saopštilo je ministarstvo.
 
Projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”
Ripaljka Planinarsko društvo “Oštra èuka” sprovodi projekat “Priroda i turizam - Sokobanja i Ripaljka”, uz podršku OTKS Sokobanja i Direkcije za urbanizam i izgradnju, Sokobanja, u okviru programa “Aktivne zajednice”, koji finansira BCIF (Balkanski fond za lokalne inicijative).
 
Kost od mamuta (film snimljen u Sokobanji)
kost-od-mamutaPogledajte film "Kost od mamuta" snimljen u Sokobanji daleke 1979. godine. Glavnu ulogu igra Slavko Štimac. U filmu još igraju Ðorðe Balaševiæ, Danilo Bata Stojkoviæ, Ivana Bakerev i Miæa Tomiæ. Scenario je pisao Gordan Mihiæ, režiser je bio Slobodan Šijan. 
 
Sokobanjo, milosti, puna! ... Ili, seæam se ...
sokobanjaAko Vas ovo što èitate - bar, malo! - podseæa na èuveno delo "Detinjstvo, Deèaštvo, Mladost" Lava Nikolajevièa Tolstoja, ne èudite se: to mi je i bila namera! Kod Tolstoja Jasna Poljana a kod mene Sokobanja...  Zamislite, u Sokobanji, sasvim sigurno, postoji Vila "Jasna Poljana"! A da li u Jasnoj Poljani postoji Vila "Sokobanja" - èisto sumnjam!
 
Obuka zaposlenih u Domu zdravlja
obuka zaposlenih u domu zdravlja SokobanjaProšle nedelje u Domu zdravlja Sokobanja održana je obuka zaposlenih za rad u novom programu - ELEKTRONSKI KARTON. Obuci su prisustvovali svi lekari, medicinske sestre i tehnièari, kao i zaposleni u stomatološkoj službi. Obuku su izvodili predavaèi sa Elektronskog fakulteta u Nišu.
 
Planinarenje preko Ozrena
šetnjaI ove godine po èetrnaesti put, PSD „Brðanka“ Aleksinac organizuje tradicionalni planinarsko-pešaèki maraton od Aleksinca do Sokobanje, preko Prugovca, Crne Bare i Resnika. Dužina staze je oko 27 km. Polazak je u nedelju, 25. marta, u 8 h, ispred Doma kulture u Aleksincu.
 
Gorski maraton na Rtnju
biciklistiOve godine Rtanjski maraton - Vrmdža 2012 raèunaæe se za Maraton ligu Srbije što æe dodatno uvelièati takmièarski duh maratona. Pored bodova koji æe se osvajati, obezbediæemo medalje, pehare pobednicima i novèane nagrade za prva tri mesta u apsolutnom plasmanu svih maratona.
 
Predavanja o internetu i društvenim mrežama
bitno karavanOrganizacija BITNO iz Bora koja se bavi razvojem, uvoðenjem, promovisanjem, primenom informacionih tehnologija i edukacijom graðanja, u saradnji sa Opštinom Sokobanja i Kancelarijom za mlade Opštine Sokobanja, organizovala je u sredu, 14. marta predavanje pod nazivom "Bitno na internetu".
 
Selo Vrmdža podno Rtnja
vrmdzaNa deset kilometara od Sokobanje prostire se selo Vrmdža na osunèanim brdima sa mnogo planinskih izvora, reka i potoka po kojima nosi svoje ime. Vrmdža je mesto bogato vodom, mesto za koje možemo reæi da je izvor zdravlja i lepote. Prvi put se naselje Vrmdža pominje u pisanim dokumentima u III veku.
 
"Susret Pod Ozrenom" - Sokobanja 1960. godine
sokobanja 1960Pogledajte kako je izgledala naša varošica davne 1960. godine  Film je pravljen u produkciji Dunav Filma pod nazivom "Susret Pod Ozrenom" (Sokobanja 1960. godine)". Filmski zapis doèarava lepote u kojima su turisti uživali pre 50 godina. Vredi pogledati
 
Nasupajuæe sajamske promocije SB "Sokobanja"
sb sokobanjaSpecijalna bolnica "Sokobanja" krajem ovog meseca promovisaæe svoju ponudu - medicinske usluge u oblasti prevencije, leèenja i rehabilitacije, kao i specijalne programe - na dva medjunarodna sajma turizma. Prvi æe biti Sajam u Moskvi (Rusija), koji se održava od 21. do 24.marta, a zatim Sajam u Nišu, od 28. do 30.marta.
 
Javni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana
opstina SokobanjaJavni uvid u Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja 2011-2021 održaæe se od 09.03.2012. do 24.03.2012. godine, svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7 do 15 èasova. Nacrt Lokalnog energetskog plana opštine Sokobanja biæe izložen u kancelariji broj 20 Opštinske uprave opštine Sokobanja i na sajtu opštine Sokobanja.
 
Odaberite destinaciju za Vaš odmor
sajam turizma u NišuPod naslovom “Odaberite destinaciju za Vaš odmor” u renoviranoj hali „Èair“ u Nišu se od 30. marta do 1. aprila 2012. godine održava 13. Meðunarodni sajam turizma. Sajam turizma u Nišu tradicionalno okuplja  turistièke poslenike iz Srbije i zemalja regiona, turoperatere, hotelijere, turistièke organizacije i ostale u lancu turistièke ponude i potražnje.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 121 - 150 of 1278

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: