Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 35 gost/a i 1 član/a.
  • olioli (van)
mod_vvisit_counterDanas1043
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7518
mod_vvisit_counterOvog meseca42514
Pronađena mrtva žena Ĺ tampaj

Zorica Božinović (58), zvana Kasandra, iz sela Dugo Polje, zadavljena je pa bačena u šumarak kod pijace u Sokobanji! Policija je uhapsila Dragana Koha (31) iz sela Vražogrnce kod Zaječara zbog sumnje da je ubio Zoricu. Motiv ubistva nije poznat, policija pretpostavlja da je Zorica pretučena, silovana, pa zadavljena!

Ratomir Marković iz naselja Limun banja pronašao je telo Zorice Božinović. Marković je juče krenuo na pijacu u Sokobanji da kupi mleko. Pronašao je telo nesrećne žene u šumarku na putu kojim svakodnevno prolazi.

- Primetio sam nešto pored puta prekriveno prljavim ćebetom žućkaste boje. Mislio sam da je neka crkotina, jer ljudi tu svašta bacaju. Vrhom cipele podigao sam ćebe i zaprepastio se! Ispod ćebeta je bilo telo žene, svo u modricama, po čelu, dojkama, rukama. Prizor je bio strašan! Njeno lice već mi se urezalo u pamćenje - kaže Ratomir.

Marković je otrčao do česme i zamolio čoveka kojeg je tu zatekao da odmah obavesti policiju.

- Ja sam dugogodišnji astmatičar i dobio sam od uzbuđenja napad, pa i sam nisam svestan toga kako sam došao do Limun banje. Dok sam živeo u severnoj Metohiji, našao sam polumrtvo dete. Sada sam našao telo zadavljene žene - kaže očajni Marković.

Ljubinko Stanojević, istražni sudija Okružnog suda u Zaječaru, kaže da je za Zoričino ubistvo osumnjičen Dragan Koh iz zaječarskog sela Vražogrnce.

- Dragan ima prebivalište na području Zaječara, ali često boravi u Sokobanji kod rođaka - kazao je Stanojević za Press.

Kako saznajemo u izvorima bliskim istrazi, Zorica nije ubijena na mestu na kom je pronađeno njeno telo.

- Ona je najverovatnije ubijena u kući u kojoj je boravio Koh, oko tri stotine metara od mesta na kom je nađena. Brojne povrede ukazuju na to da je pretučena, a zatim ubijena. Moguće je da je Koh hteo da sa njom ima seksualni odnos i da se ona odupirala, zbog čega je on udavio - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Zorica je sa suprugom Rankom poslednjih petnaestak godina živela u selu Dugo Polje, desetak kilometara od Sokobanje. U selu, ali i u Sokobanji, svi su je zvali Kasandra, po junakinji poznate latinoameričke serije.

- Ona je rodom iz Kruševca, a pre petnaestak godina se udala za Ranka. Sa sobom je dovela i ćerku, koja se kasnije udala ovde u selu. Bila je dobra i vredna, ali je imala problem sa živcima. Često je bežala od muža, ali mu se uvek vraćala. Koliko ja znam, nije bila svadljiva, ne znam ko bi mogao i zašto da je ubije - kaže Dušanka Vučić, komšinica Božinovića.       

 
Mesto gde je pronadjen leš

"Prvo ubistvo posle 10 godina"

Bojan Milivojević, komandir policijske stanice
Bojan Milivojević, komandir policijske stanice

 

Ubistvo je šokiralo žitelje Sokobanje jer ovo područje važi za miran kraj. Bojan Milivojević, komandir policijske stanice, kaže da je ovo prvo ubistvo za poslednjih deset godina.

- Poslednje ubistvo ovde je registrovano još 1998. godine. Sokobanja je mirna, ovde gotovo da nema kriminala. Svi smo iznenađeni ovim zločinom - kaže Milivojević.
autori:
D.Kocić - D.Živković

izvor:
Press
Komentari (2)Add Comment
...
napisao :( , 18, June, 2009
http://www.vesti.rs/Hronika/Si...iblje.html
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao Vladimir , 19, June, 2009
psihopata :(
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: