Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 7 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas322
mod_vvisit_counterJuce774
mod_vvisit_counterOve nedelje1096
mod_vvisit_counterOvog meseca16060
Pronaðena mrtva žena

Zorica Božinoviæ (58), zvana Kasandra, iz sela Dugo Polje, zadavljena je pa baèena u šumarak kod pijace u Sokobanji! Policija je uhapsila Dragana Koha (31) iz sela Vražogrnce kod Zajeèara zbog sumnje da je ubio Zoricu. Motiv ubistva nije poznat, policija pretpostavlja da je Zorica pretuèena, silovana, pa zadavljena!

Ratomir Markoviæ iz naselja Limun banja pronašao je telo Zorice Božinoviæ. Markoviæ je juèe krenuo na pijacu u Sokobanji da kupi mleko. Pronašao je telo nesreæne žene u šumarku na putu kojim svakodnevno prolazi.

- Primetio sam nešto pored puta prekriveno prljavim æebetom žuækaste boje. Mislio sam da je neka crkotina, jer ljudi tu svašta bacaju. Vrhom cipele podigao sam æebe i zaprepastio se! Ispod æebeta je bilo telo žene, svo u modricama, po èelu, dojkama, rukama. Prizor je bio strašan! Njeno lice veæ mi se urezalo u pamæenje - kaže Ratomir.

Markoviæ je otrèao do èesme i zamolio èoveka kojeg je tu zatekao da odmah obavesti policiju.

- Ja sam dugogodišnji astmatièar i dobio sam od uzbuðenja napad, pa i sam nisam svestan toga kako sam došao do Limun banje. Dok sam živeo u severnoj Metohiji, našao sam polumrtvo dete. Sada sam našao telo zadavljene žene - kaže oèajni Markoviæ.

Ljubinko Stanojeviæ, istražni sudija Okružnog suda u Zajeèaru, kaže da je za Zorièino ubistvo osumnjièen Dragan Koh iz zajeèarskog sela Vražogrnce.

- Dragan ima prebivalište na podruèju Zajeèara, ali èesto boravi u Sokobanji kod roðaka - kazao je Stanojeviæ za Press.

Kako saznajemo u izvorima bliskim istrazi, Zorica nije ubijena na mestu na kom je pronaðeno njeno telo.

- Ona je najverovatnije ubijena u kuæi u kojoj je boravio Koh, oko tri stotine metara od mesta na kom je naðena. Brojne povrede ukazuju na to da je pretuèena, a zatim ubijena. Moguæe je da je Koh hteo da sa njom ima seksualni odnos i da se ona odupirala, zbog èega je on udavio - kaže za Press izvor blizak istrazi.

Zorica je sa suprugom Rankom poslednjih petnaestak godina živela u selu Dugo Polje, desetak kilometara od Sokobanje. U selu, ali i u Sokobanji, svi su je zvali Kasandra, po junakinji poznate latinoamerièke serije.

- Ona je rodom iz Kruševca, a pre petnaestak godina se udala za Ranka. Sa sobom je dovela i æerku, koja se kasnije udala ovde u selu. Bila je dobra i vredna, ali je imala problem sa živcima. Èesto je bežala od muža, ali mu se uvek vraæala. Koliko ja znam, nije bila svadljiva, ne znam ko bi mogao i zašto da je ubije - kaže Dušanka Vuèiæ, komšinica Božinoviæa.       

 
Mesto gde je pronadjen leš

"Prvo ubistvo posle 10 godina"

Bojan Milivojeviæ, komandir policijske stanice
Bojan Milivojeviæ, komandir policijske stanice

 

Ubistvo je šokiralo žitelje Sokobanje jer ovo podruèje važi za miran kraj. Bojan Milivojeviæ, komandir policijske stanice, kaže da je ovo prvo ubistvo za poslednjih deset godina.

- Poslednje ubistvo ovde je registrovano još 1998. godine. Sokobanja je mirna, ovde gotovo da nema kriminala. Svi smo iznenaðeni ovim zloèinom - kaže Milivojeviæ.
autori:
D.Kociæ - D.Živkoviæ

izvor:
Press
Komentari (2)Add Comment
...
napisao :( , 18, June, 2009
http://www.vesti.rs/Hronika/Si...iblje.html
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao Vladimir , 19, June, 2009
psihopata :(
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +1

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: