Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 9 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas225
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje5709
mod_vvisit_counterOvog meseca29874
Virtualni vodič Ĺ tampaj
Virtualni vodič je flash aplikacija pomoću koje možete da "prošetate" kroz našu opštinu, da vidite naša sela, popularna izletišta i naravno da prošetate banjom. Da bi pokrenili aplikaciju neophodno je da imate Flash 10 instaliran na vašem računaru. Ukoliko nemate najnoviju verziju možete je preuzeti ovde .

Pomoću ove aplikacije na virtualni put kroz našu opštinu krenućete sa vazdušne tačke koja se nalazi na 200m iznad sela Beli potok. Klikom na sliku ipod u lihtbox prozoru otvoriće se aplikacija, odnosno slika koju možete okretati 360 ukrug. Okretanje slike se vrši pomoću kontrolnih dugmića koji se nalaze na donjoj strani ili držanjem levog klika na mišu i okretanjem u željenom smeru. Primetićete žute tačke koje označavaju hotspotove koje možete kliknuti i prebaciti se na izabrano mesto. Sa novog mesta sliku možete ponovo rotirati u željenom smeru i odabrati drugi - novi hotspot.  S obirom da je aplikacija nova možda nećete moći svaki hotspot da pokrenete, ali svakim danom osvežavaćemo vitualni vodič novim lokacijama za koje smatramo da su vredni pažnje.

Za startovanje aplikacije kliknite na sliku ispod, okrećite je u željenom smeru i prekeo hotspotova prebacite se na željeno mesto.Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad sokobanjske kotline
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad kotline


Naravno, ukoliko želite na obilazak možete krenuti i iz centra Sokobanje. Klikom na sliku ispod otvoriće se rotacioni prikaz ispred Miloševog konaka i turskom amama. Potom možete odabrati druge stajne tačke odnosno hotspotove i virtualno se prošetati kroz grad.


KKliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
 
< Prethodno   Sledece >