Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1306
mod_vvisit_counterJu?e1405
mod_vvisit_counterOve nedelje1306
mod_vvisit_counterOvog meseca38662
Virtualni vodiè Štampaj
Virtualni vodiè je flash aplikacija pomoæu koje možete da "prošetate" kroz našu opštinu, da vidite naša sela, popularna izletišta i naravno da prošetate banjom. Da bi pokrenili aplikaciju neophodno je da imate Flash 10 instaliran na vašem raèunaru. Ukoliko nemate najnoviju verziju možete je preuzeti ovde .

Pomoæu ove aplikacije na virtualni put kroz našu opštinu krenuæete sa vazdušne taèke koja se nalazi na 200m iznad sela Beli potok. Klikom na sliku ipod u lihtbox prozoru otvoriæe se aplikacija, odnosno slika koju možete okretati 360 ukrug. Okretanje slike se vrši pomoæu kontrolnih dugmiæa koji se nalaze na donjoj strani ili držanjem levog klika na mišu i okretanjem u željenom smeru. Primetiæete žute taèke koje oznaèavaju hotspotove koje možete kliknuti i prebaciti se na izabrano mesto. Sa novog mesta sliku možete ponovo rotirati u željenom smeru i odabrati drugi - novi hotspot.  S obirom da je aplikacija nova možda neæete moæi svaki hotspot da pokrenete, ali svakim danom osvežavaæemo vitualni vodiè novim lokacijama za koje smatramo da su vredni pažnje.

Za startovanje aplikacije kliknite na sliku ispod, okreæite je u željenom smeru i prekeo hotspotova prebacite se na željeno mesto.Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad sokobanjske kotline
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad kotline


Naravno, ukoliko želite na obilazak možete krenuti i iz centra Sokobanje. Klikom na sliku ispod otvoriæe se rotacioni prikaz ispred Miloševog konaka i turskom amama. Potom možete odabrati druge stajne taèke odnosno hotspotove i virtualno se prošetati kroz grad.


KKliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: