Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 21 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1206
mod_vvisit_counterJu?e1318
mod_vvisit_counterOve nedelje10108
mod_vvisit_counterOvog meseca26384
Virtualni vodič Ĺ tampaj
Virtualni vodič je flash aplikacija pomoću koje možete da "prošetate" kroz našu opštinu, da vidite naša sela, popularna izletišta i naravno da prošetate banjom. Da bi pokrenili aplikaciju neophodno je da imate Flash 10 instaliran na vašem računaru. Ukoliko nemate najnoviju verziju možete je preuzeti ovde .

Pomoću ove aplikacije na virtualni put kroz našu opštinu krenućete sa vazdušne tačke koja se nalazi na 200m iznad sela Beli potok. Klikom na sliku ipod u lihtbox prozoru otvoriće se aplikacija, odnosno slika koju možete okretati 360 ukrug. Okretanje slike se vrši pomoću kontrolnih dugmića koji se nalaze na donjoj strani ili držanjem levog klika na mišu i okretanjem u željenom smeru. Primetićete žute tačke koje označavaju hotspotove koje možete kliknuti i prebaciti se na izabrano mesto. Sa novog mesta sliku možete ponovo rotirati u željenom smeru i odabrati drugi - novi hotspot.  S obirom da je aplikacija nova možda nećete moći svaki hotspot da pokrenete, ali svakim danom osvežavaćemo vitualni vodič novim lokacijama za koje smatramo da su vredni pažnje.

Za startovanje aplikacije kliknite na sliku ispod, okrećite je u željenom smeru i prekeo hotspotova prebacite se na željeno mesto.Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad sokobanjske kotline
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iznad kotline


Naravno, ukoliko želite na obilazak možete krenuti i iz centra Sokobanje. Klikom na sliku ispod otvoriće se rotacioni prikaz ispred Miloševog konaka i turskom amama. Potom možete odabrati druge stajne tačke odnosno hotspotove i virtualno se prošetati kroz grad.


KKliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
Kliknite da otvorite rotacioni prikaz iz centra Sokobanje
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: