Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 17 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas1207
mod_vvisit_counterJu?e1318
mod_vvisit_counterOve nedelje10109
mod_vvisit_counterOvog meseca26385
Iz pravca Kruševca ili Zaječara Ĺ tampaj
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje krećete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu Kapidžija, Gaglovu i nakon prelaska preko Čokotinog brega uključićete se na put ka Đunisu levo (severno). Prođite kroz Đunis i Praskovče i kod uključenja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uočićete put koji vodi preko nadvožnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvožnjaka preko autoputa E75 doći će te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice uključićete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput će te proći kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim će te se naći u sokobanjskoj kotlini u čijem se jugoistočnom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zaječara do Sokobanje

Od Zaječara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši način da do Sokobanje dođete je da krenete magistralnim putem ka Paraćinu i da se kod Boljevca isključite i da putem preko Rtnja dođete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje proći će te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje možete doći i preko Knjaževca prolaskom kroz knjaževačku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obično zbog visokih snežnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje možete doći jedino preko Knjaževca

Zajecar-Sokobanja

 
Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: