Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas275
mod_vvisit_counterJuce670
mod_vvisit_counterOve nedelje275
mod_vvisit_counterOvog meseca18489
Iz pravca Kruševca ili Zajeèara
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje kreæete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu Kapidžija, Gaglovu i nakon prelaska preko Èokotinog brega ukljuèiæete se na put ka Ðunisu levo (severno). Proðite kroz Ðunis i Praskovèe i kod ukljuèenja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uoèiæete put koji vodi preko nadvožnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvožnjaka preko autoputa E75 doæi æe te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice ukljuèiæete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput æe te proæi kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim æe te se naæi u sokobanjskoj kotlini u èijem se jugoistoènom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zajeèara do Sokobanje

Od Zajeèara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši naèin da do Sokobanje doðete je da krenete magistralnim putem ka Paraæinu i da se kod Boljevca iskljuèite i da putem preko Rtnja doðete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje proæi æe te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje možete doæi i preko Knjaževca prolaskom kroz knjaževaèku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obièno zbog visokih snežnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje možete doæi jedino preko Knjaževca

Zajecar-Sokobanja

 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: