Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Naslovna

Reklame


Konak Nataly
Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Vila Fantazija
Apartmani Fantazija
Pansion Sunny
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 11 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas225
mod_vvisit_counterJuče1166
mod_vvisit_counterOve nedelje5709
mod_vvisit_counterOvog meseca29874
Iz pravca Kruševca ili Zaječara Ĺ tampaj
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje krećete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu Kapidžija, Gaglovu i nakon prelaska preko Čokotinog brega uključićete se na put ka Đunisu levo (severno). Prođite kroz Đunis i Praskovče i kod uključenja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uočićete put koji vodi preko nadvožnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvožnjaka preko autoputa E75 doći će te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice uključićete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput će te proći kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim će te se naći u sokobanjskoj kotlini u čijem se jugoistočnom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zaječara do Sokobanje

Od Zaječara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši način da do Sokobanje dođete je da krenete magistralnim putem ka Paraćinu i da se kod Boljevca isključite i da putem preko Rtnja dođete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje proći će te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje možete doći i preko Knjaževca prolaskom kroz knjaževačku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obično zbog visokih snežnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje možete doći jedino preko Knjaževca

Zajecar-Sokobanja

 
Sledece >