Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani doktor Gaše
Apartmani Banjica
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1304
mod_vvisit_counterJu?e1405
mod_vvisit_counterOve nedelje1304
mod_vvisit_counterOvog meseca38660
Iz pravca Kruševca ili Zajeèara Štampaj
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje kreæete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu Kapidžija, Gaglovu i nakon prelaska preko Èokotinog brega ukljuèiæete se na put ka Ðunisu levo (severno). Proðite kroz Ðunis i Praskovèe i kod ukljuèenja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uoèiæete put koji vodi preko nadvožnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvožnjaka preko autoputa E75 doæi æe te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice ukljuèiæete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput æe te proæi kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim æe te se naæi u sokobanjskoj kotlini u èijem se jugoistoènom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zajeèara do Sokobanje

Od Zajeèara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši naèin da do Sokobanje doðete je da krenete magistralnim putem ka Paraæinu i da se kod Boljevca iskljuèite i da putem preko Rtnja doðete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje proæi æe te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje možete doæi i preko Knjaževca prolaskom kroz knjaževaèku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obièno zbog visokih snežnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje možete doæi jedino preko Knjaževca

Zajecar-Sokobanja

 
Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: