Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas347
mod_vvisit_counterJuce670
mod_vvisit_counterOve nedelje347
mod_vvisit_counterOvog meseca18561
Iz pravca Beograda ili Niša
od-Beograda-do-Sokobanje.jpg

Iz Beograda ili Niša do Sokobanje je najlakše doæi autoputem E75 Beograd-Niš preko Aleksinca. Ukoliko u Sokobanju dolazite iz pravca severa odnosno Beograda najbolje je da u Aleksinac doðete preko Aleksinaèkih rudnika, a ukoliko dolazite iz južnog pravca odnosno Niša, najbolje je da se u Aleksinac ukljuèite kod glavnog ulaza (naplatne rampe za Aleksinac). Od Beograda do Aleksinca razdaljina iznosi 210 km, a od Niša do Aleksinca razdaljina je 30 km.

Aleksinac-mala.jpg
Maršruta kroz Aleksinac
(kliklnite preko mape za uveæan prikaz)

Od Aleksinca do Sokobanje imate još 30km, što s obzirom na ogranièenja vremenski iznosi oko 30-40 minuta vožnje. Na pola puta proæi æe te pored Bovanskog jezera, a zatim æe te uæi u sokobanjsku kotlinu u èijem se jugoistoènom kutku krije Sokobanja.

Napomena:
Ukoliko dolazite iz pravca Beograda i koristite Garmin GPS navigaciju (verzija SCG 1.8), ureðaj æe vam najpre predložiti da kod Paraæina skrenete prema Rtnju, a potom preko Rtnja do Sokobanje. Skreæemo vam pažnju da to ne èinite jer je put preko Rtnja (naselje Rtanj) u izuzetno lošem stanju i da æe te se samo iznervirati, kola oštetiti i više goriva potrošiti.
Put nastavite ka Aleksinaèkim rudnicima, ali se kod Garmin GPS sistema tu javlja greška. Nakon prolaska naplatne rampe ureðaj æe vas posavetovati da skrenete levo ka rudnicima što bi svakako trebali da ignorišete. Skrenite desno ka Aleksincu. Potom æe vam u Aleksincu predložiti da skrenete u jednosmernu ulicu levo što ponovo trebate da igorišete. Tek kada doðete do centra Aleksinca u i vidite znak "Sokobanja" u pravcu levo skrenite (pored crkve) i produžite sokobanjskim drumom 30 km do Sokobanje.
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: