Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Zone
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 16 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas866
mod_vvisit_counterJu?e1351
mod_vvisit_counterOve nedelje7126
mod_vvisit_counterOvog meseca24726
Iz pravca Beograda ili Niša Ĺ tampaj
od-Beograda-do-Sokobanje.jpg

Iz Beograda ili Niša do Sokobanje je najlakše doći autoputem E75 Beograd-Niš preko Aleksinca. Ukoliko u Sokobanju dolazite iz pravca severa odnosno Beograda najbolje je da u Aleksinac dođete preko Aleksinačkih rudnika, a ukoliko dolazite iz južnog pravca odnosno Niša, najbolje je da se u Aleksinac uključite kod glavnog ulaza (naplatne rampe za Aleksinac). Od Beograda do Aleksinca razdaljina iznosi 210 km, a od Niša do Aleksinca razdaljina je 30 km.

Aleksinac-mala.jpg
Maršruta kroz Aleksinac
(kliklnite preko mape za uvećan prikaz)

Od Aleksinca do Sokobanje imate još 30km, što s obzirom na ograničenja vremenski iznosi oko 30-40 minuta vožnje. Na pola puta proći će te pored Bovanskog jezera, a zatim će te ući u sokobanjsku kotlinu u čijem se jugoistočnom kutku krije Sokobanja.

Napomena:
Ukoliko dolazite iz pravca Beograda i koristite Garmin GPS navigaciju (verzija SCG 1.8), uređaj će vam najpre predložiti da kod Paraćina skrenete prema Rtnju, a potom preko Rtnja do Sokobanje. Skrećemo vam pažnju da to ne činite jer je put preko Rtnja (naselje Rtanj) u izuzetno lošem stanju i da će te se samo iznervirati, kola oštetiti i više goriva potrošiti.
Put nastavite ka Aleksinačkim rudnicima, ali se kod Garmin GPS sistema tu javlja greška. Nakon prolaska naplatne rampe uređaj će vas posavetovati da skrenete levo ka rudnicima što bi svakako trebali da ignorišete. Skrenite desno ka Aleksincu. Potom će vam u Aleksincu predložiti da skrenete u jednosmernu ulicu levo što ponovo trebate da igorišete. Tek kada dođete do centra Aleksinca u i vidite znak "Sokobanja" u pravcu levo skrenite (pored crkve) i produžite sokobanjskim drumom 30 km do Sokobanje.
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: