Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 8 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas762
mod_vvisit_counterJuce947
mod_vvisit_counterOve nedelje3421
mod_vvisit_counterOvog meseca20800
Èuka park II
Park Èuka 2
Plan grada sa obeleženim položajem Èuka 2 parka


Poput veæine turista, verujemo da æe te i vi posetiti park u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Sokobanja", odnosno park u naselju Èuka po kojem je i dobio ime. Park se nalazi u širem okruženju Sokobanje i do njega se može lako doæi kolima ili pešaka. S obzirom da je poenta staza zdravlja koje vode do ovog parka zdrav život i šetnja, preporuèujemo vam da do njega doðete pešaka. Do parka možete doæi iz bilo kog kraja grada tako da vam zbog toga nismo ucrtavali maršrute na karti.


Èuka parkÈuka parkÈuka parkÈuka park
Èuka parkÈuka parkÈuka parkÈuka park


Park je uvek lepo pokošen, a u parku se nalaze drvene kuæice, stolovi i klupe. Nalazi se na blagoj kosini što vam omoguæava lep pogled na grad i planinu Rtanj. Podesan je za razne sportske aktivnosti kao što su badminton, frizbi, mountain bike ili za najobièniji popodnevni odmor u prirodnom okruženju.

U neposrednom okruženju neæete naæi ni jednu prodavnicu, tako da vam preporuèujemo da usput kupite sve što vam je potrebno (vodu, sok, grickalice i sl.). U samom parku se nalazi izvor za koji vam ne možemo garatovati da li æe imati vodu i da li æe ta voda biti ispravna za piæe. U svakom sluèaju, ukoliko je bude, ohladiæe vam piæe u toplim letnjim danima.
kliknite na sliku za 360° rotacioni prikaz parka Èuka


Klikom na rotacionu sliku otvoriæe se flash aplikacija zabeležena u maju ove godine. U donjem delu mape uoèiæete dugmiæe za pomeranje mape, uvelièavanje, auto rotaciju i poslednju - fullscreen opciju.
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: