Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas179
mod_vvisit_counterJuce770
mod_vvisit_counterOve nedelje3598
mod_vvisit_counterOvog meseca19218
Najbolji školski web sajt

Ove godine kompanija Telekom Srbija i Ministarstvo provete i sporta raspisali su konkurs za izbor najboljeg školskog veb sajta. Takmièenje je organizovano u kategoriji osnovnih i srednjih škola. Na uèešæu na ovaj konkurs prijavilo se oko stotinu škola iz cele Srbije. Struèni žiri koji su saèinjavali eminentni predstavnici, uglavnom profesori sa Elektrotehnièkog fakulteta, birali su najbolje prezentacije na osnovu sadržaja, ažurnosti, dizajna, navigacije i interaktivnosti. Prezentacije su ocenjivali ocenama od 1 do 5, kao u školi.
U kategoriji osnovnih škola prvo mesto osvojila je Osnovna škola "Žarko Zreljanin" iz Zrenjanina koja je svoju školu predstavila na adresi www.zarko.edu.yu . Zahvaljujuæi osvojenoj nagradi, pored pohvala i priznanja, škola je dobila deset umreženih raèunara poslednje generacije sa TFT monitorima.
Drugo mesto osvojila je naša škola "Mitropolit Mihailo"  zahvaljujuæi prezentaciji na adresi www.osmitmih.edu.yu koju je napravio profesor geografije Saša Stojanoviæ sa saradnicima i ðacima. Prezentacija je ocenjena srednjom ocenom 4,14, a zahvaljujuæi njoj škola je dobila kompletnu opremu za ureðenje školskog lista - raèunar poslednje generacije, TFT monitor, kolor laserski štampaè, skener, digitalni fotoaparat i licencirani Majkrosoftov softver.
Treæe mesto osvojila je Osnovna škola "Kosta Ðukiæ" èiju je prezentaciju napravila uèenica Marija Gajeviæ! Njihova prezentacija nalazi se na adresi www.kosta.org.yu i osvojila je 4.00 poena. Zahvaljujuæi Mariji, njihova škola je takoðe dobila vredne poklone a to su: skener, štampaè i digitalni fotoaparat. Marija je za svoje izuzetno zalaganje dobila I-pod od organizatora ovog takmièenja.
 
U kategoriji srednjih škola prvo mesto osvojila je Gimnazija "Sveti Sava" iz Beograda koja je dobila 10 umreženih raèunara. Drugo mesto osvojila je Tehnièka škola iz Užica koja je dobila iste poklone kao i naša škola, dok je treæe mesto osvojila Ta i Ta škola iz Odatle.

Za direktore i saradnike organizovan je prijem u prostorijama Telekoma 30-tog septembra. Pored predstavnika Telekoma, na prijelmu su bili i predstavnici Microsofta, Leksmarka, profesori i dekani Elektro i Tehnièkog fakulteta, gosti i pevaèica Leontina.

Na prijemu smo mogli da razmenimo iskustva sa drugim školama u oblasti interaktivnog uèenja, imlementacije elektronskog dnevnika i direktnog prenosa slika iz škola pomoæu veb kamera i servera. Ove nove servise otvoriæemo na našem sajtu odmah nakon instaliranja permanentnog pristupa internetu koji smo takoðe dobili od Telekoma u okviru akcije "1000 raèunara za 1000 informatièkih uèionica".

Izveštaj Soko TV o ovom konkursu i izjavu direktorke Osnovne škole "Mitropolit Mihailo" date  20.9.2006. možete pogledati {mgmediabot}images/stories/video/SokoTv 20-9-2006.avi|true(ovde)|300|300{/mgmediabot}, a izjavu webmastera Saše Stojanoviæa date 21.9.2006 SokoTV možete pogledati {mgmediabot}images/stories/video/Sasha na SokoTV 21-9-2006.avi|true(ovde)|300|300{/mgmediabot}

Image

Image
  Јелена Миленовић и Саша Стојановић

Image
     Спонзори и организатори конкурса

Image
   Леонтина, Саша и Миодраг Ивковић

Image
                   Поклон нашој школи
Komentari (3)Add Comment
bravo
napisao Oki , 12, November, 2006
Bravo Sale, svaka cast! Prezentacija OS je zaista lepa. :p
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
...
napisao gost , 25, November, 2006
:D
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +0
druga strana medalje
napisao admin , 06, May, 2007
Kao webmaster nagradjenog sajta Osnovne skole Mitropolit Mihailo ukazao bih na jednu stvar;

Autor sajta koji je osvojio 1 mesto nagradjen je od direktorke te Zrenjaninske skole jednim od 12 racunara koliko su dobili.

Autorka 3 mesta Marija Gajevic nagradjena je racunarom i Ipodom i drugim poklonima.

Jedino niko iz moje (tadasnje) skole nije nasao za shodno da bar na kolor stampacu (koji su u paketu dobili) istapma jednu zahvalnicu ili pohvalu. Kompijutersku opremu namenjenu redakciji skolskog lista su medjusobno razdelili, ,a jedninu "cestitku" koju su meni poslali bila je uplatnica na 11.500 koju je racunovodstvena sluzba skole zaboravila da uplati mojoj osiguravajucoj kompaniji i koju sam morao da uplatim u roku od nedelju dana.


Hvala rukovodstvu Osnovne skole ni na cemu.
Sasha.
Prijavite neodgovarajući komentar
glasaj protiv
glasaj za
Glasova: +3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: