Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stankoviæ u centru Sokobanje
Apartmani Lukic
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 èlan/a.
mod_vvisit_counterDanas1190
mod_vvisit_counterJu?e1402
mod_vvisit_counterOve nedelje3921
mod_vvisit_counterOvog meseca41277
Najbolji školski web sajt Štampaj

Ove godine kompanija Telekom Srbija i Ministarstvo provete i sporta raspisali su konkurs za izbor najboljeg školskog veb sajta. Takmièenje je organizovano u kategoriji osnovnih i srednjih škola. Na uèešæu na ovaj konkurs prijavilo se oko stotinu škola iz cele Srbije. Struèni žiri koji su saèinjavali eminentni predstavnici, uglavnom profesori sa Elektrotehnièkog fakulteta, birali su najbolje prezentacije na osnovu sadržaja, ažurnosti, dizajna, navigacije i interaktivnosti. Prezentacije su ocenjivali ocenama od 1 do 5, kao u školi.
U kategoriji osnovnih škola prvo mesto osvojila je Osnovna škola "Žarko Zreljanin" iz Zrenjanina koja je svoju školu predstavila na adresi www.zarko.edu.yu . Zahvaljujuæi osvojenoj nagradi, pored pohvala i priznanja, škola je dobila deset umreženih raèunara poslednje generacije sa TFT monitorima.
Drugo mesto osvojila je naša škola "Mitropolit Mihailo"  zahvaljujuæi prezentaciji na adresi www.osmitmih.edu.yu koju je napravio profesor geografije Saša Stojanoviæ sa saradnicima i ðacima. Prezentacija je ocenjena srednjom ocenom 4,14, a zahvaljujuæi njoj škola je dobila kompletnu opremu za ureðenje školskog lista - raèunar poslednje generacije, TFT monitor, kolor laserski štampaè, skener, digitalni fotoaparat i licencirani Majkrosoftov softver.
Treæe mesto osvojila je Osnovna škola "Kosta Ðukiæ" èiju je prezentaciju napravila uèenica Marija Gajeviæ! Njihova prezentacija nalazi se na adresi www.kosta.org.yu i osvojila je 4.00 poena. Zahvaljujuæi Mariji, njihova škola je takoðe dobila vredne poklone a to su: skener, štampaè i digitalni fotoaparat. Marija je za svoje izuzetno zalaganje dobila I-pod od organizatora ovog takmièenja.
 
U kategoriji srednjih škola prvo mesto osvojila je Gimnazija "Sveti Sava" iz Beograda koja je dobila 10 umreženih raèunara. Drugo mesto osvojila je Tehnièka škola iz Užica koja je dobila iste poklone kao i naša škola, dok je treæe mesto osvojila Ta i Ta škola iz Odatle.

Za direktore i saradnike organizovan je prijem u prostorijama Telekoma 30-tog septembra. Pored predstavnika Telekoma, na prijelmu su bili i predstavnici Microsofta, Leksmarka, profesori i dekani Elektro i Tehnièkog fakulteta, gosti i pevaèica Leontina.

Na prijemu smo mogli da razmenimo iskustva sa drugim školama u oblasti interaktivnog uèenja, imlementacije elektronskog dnevnika i direktnog prenosa slika iz škola pomoæu veb kamera i servera. Ove nove servise otvoriæemo na našem sajtu odmah nakon instaliranja permanentnog pristupa internetu koji smo takoðe dobili od Telekoma u okviru akcije "1000 raèunara za 1000 informatièkih uèionica".

Izveštaj Soko TV o ovom konkursu i izjavu direktorke Osnovne škole "Mitropolit Mihailo" date  20.9.2006. možete pogledati {mgmediabot}images/stories/video/SokoTv 20-9-2006.avi|true(ovde)|300|300{/mgmediabot}, a izjavu webmastera Saše Stojanoviæa date 21.9.2006 SokoTV možete pogledati {mgmediabot}images/stories/video/Sasha na SokoTV 21-9-2006.avi|true(ovde)|300|300{/mgmediabot}

Image

Image
  Јелена Миленовић и Саша Стојановић

Image
     Спонзори и организатори конкурса

Image
   Леонтина, Саша и Миодраг Ивковић

Image
                   Поклон нашој школи
Komentari (3)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair
Apartmani Bajiæ
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najèešæe interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: