Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 34 gost/a i 1 član/a.
  • olioli (van)
mod_vvisit_counterDanas1042
mod_vvisit_counterJu?e1527
mod_vvisit_counterOve nedelje7517
mod_vvisit_counterOvog meseca42513
Specijalna bolnica "Ozren" Ĺ tampaj

Specijalna bolnica za plućne i očne bolesti i tuberkulozu „Ozren“

Image
Specijalna bolnica
Počela je sa radom 1935.godine. 1. januara 1942. godine otvara se u okviru bolnice Državno lečilište za plućne oblike tuberkuloze. Izuzetni prirodno klimatski uslovi kakvi postoje malo gde u svetu, bili su glavni razlog da se 1956. godine otvori i očno odeljenje za lečenje tuberkuloze, očiju i drugih hroničnih oboljenja vida. 1965. godine formirane su pneumoftiziološka, internistička, oftalmološka, neuropsihijatrijska, fizijatrijska i stomatološka služba. Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina, bolnica se oprema i drugim savremenim aparatima i opremom i uz otvaranje još nekih sektora i službi uputpunjuje mogućnosti dijagnostikovanja i lečenja kako tuberkuloze tako i ostalih plućnih bolesti. Danas bolnica na Ozrenu raspolaže sa 280 postelja koje su angažovane od Fonda zdravstvene zaštite Republike Srbije. Najveći broj pacijenata i dalje čine oboleli od plućne tuberkuloze. Oko 60 % bolesnika je sa područja grada Beograda, 20% iz Niškog regiona, a ostali dolaze iz cele Srbije. Bolnica je solidno opremljena medicinskom tehnikom i opremom koja pomaže u dijagnostikovanju i lečenju pre svega tuberkuloze, drugih plućnih, kardiovaskularnih i očnih oboljenja oboljenja.Mikrobiološka i biohemijska laboratorija pružaju usluge kako stacionarnim tako i ambulantnim pacijentima. Na Ozrenu danas radi 22 lekara različitih specijalnosti 11 pneumoftiziologa 3 specijalista interne medicine, 2 oftalmologa, radiolog, fizijatar, mikrobiolog, specijalista medicinske biohemije, dok se dva lekara trenutno nalaze na specijalizaciji, 55 medicinskih tehničara, 2 rentgen tehnicara 8, fizioterapeuta i 16 laboranata.

 
Naselje Ozren 18230 Sokobanja
centrala: 18.830.522, 18.830.422/402

direktor 830 337 ,
pomoćnik dir/fax 18.830.927
komercijala 18.830.616
 
 
Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: