Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 5 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas308
mod_vvisit_counterJuce898
mod_vvisit_counterOve nedelje2957
mod_vvisit_counterOvog meseca18577
Specijalna bolnica "Sokobanja"
Specijalna bolnica „Sokobanja“ je nauèno-nastavna baza pri Medicinskom fakultetu u Nišu i jedina je ustanova u Sokobanji koja ima odobrenje Ministarstva zdravlja za primenu prirodnih faktora u leèenju.Specijalna bolnica postiže znaèajne uspehe u radu sa decom i odraslima zahvaljujuæi korišæenju jedinstvene kombinacije lekovitih darova prirode i dostignuæa moderne medicine. Opremljenost bolnice savremenim aparatima, naroèito za ispitivanje pluæne funkcije, laboratorije, rentgen kabinet, stacionarni deo sa odeljenjima za prevenciju, poluintenzivnu i intenzivnu negu, blok za respiratornu i opštu lokomotornu rehabilitaciju, kao i tim od 50 medicinskih radnika (35 lekara specijalista) omoguæavaju brzo postavljanje dijagnoze i uspešan tretman.Bolnica je kapaciteta 560 postelja, od kojih je 300 u novom Zavodu B kategorije.Zaposleno je 296 radnika, a od 150 zdravstvenih, 35 su lekari razlièitih specijalnosti. Opremljena je savremenom dijagnostikom za ispitivanje pluæne funkcije, laboratorijom i rentgen kabinom.U bolnici se sprovodi program respiratorne rehabilitacije (inhalacija, drenaža, vežbe disanja) kao i opšta lokomotorna rehabilitacija.Ambulantno poliklinièka služba sa timom lekara svih specijalnosti na raspolaganju je banjskim gostima 24 èasa dnevno. Terapija se sprovodi u kupatilu „Banjica“ kupanjem u hidrotermalnoj vodi temperature 28-300 (lakši oblici hipertenzije, dijabetesa, razni oblici neurastenija kao i menadžerske bolesti i parkinsonizam), i u kupatilima „Park“ i „Sokograd“ u hipertermalnoj vodi od 450 koja je pogodna za razne oblike degenerativnog reumatizma, posttraumatskih stanja, ginekoloskih oboljenja i dr., a uz dopunu savremene rehabilitacije, elektroterapije, lasera, magnetoterapije. Zatim primenom inhalacione terapije i to prirodne - Inhalatorijum „Park“ i aparaturne - „Sokograd“ i „Novi Zavod“ (60 inhalacionih mesta). Balneoloski kapaciteti: hidroterapija termalnom vodom, pet bazena, 78 kada, inhalatorijum, fizikalna terapija, „staze zdravlja“, teretana, sportski tereni.

INDIKACIJE:

  • logoBolesti disajnih organa kod dece i odraslih (bronhijalna astma, akutni hronièni bronhitis, bronhiektazije, emfizem, akutna i hronièna respiratorna insuficijencija, sinusit, druge ceste respiratorne infekcije i alergijske manifestacije - naroèito kod dece).
  • Reumatiène bolesti (reumatizam perifernih zglobova i kièmenog stuba, vanzglobni reumatizam itd.)
  • Posttraumatska stanja (kontrakture, stanja posle distorzije, luksacije, preloma)
  • Hronièna ginekološka oboljenja
  • Neuralgije, radiokuliti, stanja posle povrede perifernih nerava, neuroze
  • Lakši oblici Parkinsonove bolesti
  • Stres sindrom i menadžerska bolest
  • Psihièka i fizicka iscrpljenost
  • Lakši oblici hipertenzije
 
Direktor +381 18 830 148;
Pomoænik direktora +381 18 830 270;
Prijemna služba +381 18 830 367;
Marketing +381 18 830 766;
Centrala+381 18 830 124, 830-144, 830-914
Fax +381 18 830 072
Ul. Vojvode Mišiæa 48;
18230 Sokobanja
web: www.soko-banja.co.yu 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: