Skip to content

SOKOBANJA, SOKO BANJA

Google+
Sokobanja

Reklame


Konaci Romanov
Vila Živković, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Smeštaj Stanković u centru Sokobanje
Apartmani Banjica
Sokobanja smestaj
Studio Ljilja

Statistika

Na sajtu su trenutno 13 gost/a i 0 član/a.
mod_vvisit_counterDanas325
mod_vvisit_counterJu?e1518
mod_vvisit_counterOve nedelje12231
mod_vvisit_counterOvog meseca33756
Tamo gde žive patuljci Ĺ tampaj

putopisi — Autor leklerk @ 13:24

 

Sokobanja u maju, kad građevinski radnici užurbano popločavaju poslednje metre šetališta, a ptice pevaju i noću. Banjski turizam cvjeta, ljudi su nasmijani jer pare opet stižu, te se ruše stare i grade nove mnogouglaste kuće. Na kartonskim plakatima piše APARTMANI ili SOBE, nisam još vidila ZIMMER ili ROOMS, valjda stranci ne dolaze u tolikom broju.

Sokobanja ima Moravicu. :) Mala reka, čak joj je i ime u deminutivu, ali ipak ...

Nema tu bog-zna-šta, da se razumemo... nije to sliv Amazone ili tamo neka Ganga što direktno sa Shivine glave pada na zemlju,

 

ali postoji neki carobni trenutak u tom mestu, valjda je to bas onaj kad zadjete iza poslednje kuce i sretnete Crvenkapicu.Postoji taj neki bajkovit prizvuk u onim vodama sto zubore kroz korenje drveca. Ima neceg strasnog u nocu okupanim shumarcima. I sa mesecinom koja se gura kroz oblake, predio je preslikan iz necijeg detinjstva.Ako vas put nanese u to mestasce ne propustajte ga i ne uzimajte olako ljubaznost lokalnog stanovnistva. Zahvalite se na skrivenom delu detinjstva koje ceka na vas.

 

 
< Prethodno   Sledece >

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Čair
Apartmani Bajić
Vila Petrov Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Vila Stojanovic
Apartman Džeri

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Informacije

Sokobanja

je poznata banja u centralnoj Srbiji. Sokobanju krasi predivna priroda, okolina, brojna izletišta i kupališta. Posetioce najčešće interesuje privatan smestaj sokobanja, sokobanja studija ,  sokobanja smestaj sa vaucerom, sokobanja privatan smestaj cene 2017, sokobanja nekretnine i soko banja privatni apartmani .

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogućnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogućnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vaučera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko načina u nekoliko kategorija: