Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas576
mod_vvisit_counterJuce818
mod_vvisit_counterOve nedelje576
mod_vvisit_counterOvog meseca17955
Iskoraci i ti

U cilju povecanja broja mladih i dece u Srbiji koji treniraju ili rekreativno koriste neki od dostupnih sportskih sadržaja i bolje iskorišcenosti postojece sportske infrakstrukture na lokalu, promovisanja zdravih stilova života i kvalitetnog provodjenja slobodnog vremena, kao i unapredjenje saradnje omladinskog i sektora sporta u lokalnoj zajednici, Ministarstvo omladine i sporta je 2016. godine pokrenulo program „ISKORACI I TI! – Sportski. Zdravo. Bezbedno.”.Program se realizuje u saradnji sa partnerima iz omladinskog sektora (Studentska asocijacija Fakulteta sporta i fizickog vaspitanja u Beogradu, Omladinska organizacija Spirit of Youth, Krovna organizacija mladih Srbije, Nacionalna asocijacija prakticarakki omladinskog rada, Nacionalna asocijacija kancelarija za mlade, lokalna udruženja i neformalne grupe mladih), sportskog sektora (lokalni sportski savezi, asocijacije i udruženja), Antidoping agencijom Srbije i Zavodom za sport i medicinu sporta uz koordinaciju i finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.U utorak 14.11.2017.g. održana je prezentacija sportova u okviru ove manifestacije u organizaciji Sportskog saveza Sokobanje i uz ucešce svih sportskih klubova iz Sokobanje.
Javna akcija je okupila veliki broj mladih koji su kroz brojne sportske i edukativne aktivnosti bili informisani o važnosti zdravih stilova života i omladinskog aktivizma.PK OZREN je pripremio svoj štand za ovu sportsku manifestaciju kako bi upoznao decu i posetioce sa aktivnostima u okviru planinarenja i opremom neophodnom za realizaciju tih aktivnosti.
Uz video-bim i projekcije fotografija sa raznih planinarskih akcija, uz postavljen šator i ostalu pratecu planinarsku opremu, pripremili smo kao posebnu atrakciju i mogu?nost da se deca oprobaju u alpinistickom penjanju uz dinamicko uže...

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: