Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 15 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas336
mod_vvisit_counterJuce627
mod_vvisit_counterOve nedelje6054
mod_vvisit_counterOvog meseca17880
KK „Ozren Sokotop“ otvara nove mogucnosti Sokobanjcanima
 
Ozren Sokotop“ jedan je od najuspešnijih sportskih kolektiva u Sokobanji. Osnovna je još 1994. i ve? 23. godinu zaredom uspešno izvodi na put generacije i generacije karatista. Pripada Karate federaciji Srbije i trenutno broj oko 80 clanova. Neki od njih su veoma aktivni, neki rekreativci. Neki su zakora?ili u 7 deceniju života, a neki su tek izašlli iz pelena. U svojoj dugoj i trofejnoj istoriji „Ozren Sokotop“ imao je i reprezentativce i šampione… Trenutno se izdvojila još jedna grupa mladih talenata koja se gotovo redovno penje na pobednicka postolja.Potencijali sportskog turizma u Sokobanji ucinili su da se sport razvija i na lokalnom nivou. Postoji jako dobra sportska infrastruktura, raznovrsni sportovi, kao i brojni klubovi u kojima može da se trenira. Ipak, mesto je malo i nema dovoljno dece koja bi ispunila svu tu sportsku raznolikost. U Karate klubu „Ozren Sokotop“ za sada, medjutim, ne oskudevaju u broju polaznika.

Pet mladih karatista kluba „Ozren Sokotop“ plasiralo se na prve Balkanske školske igre koje se od 9. do 12. novembra održavaju u Novom Sadu. Njihovo ucešce na tom takmi?enju, medjutim, zbog prevelikog finansijskog tereta koji klub i roditelji ne mogu sami da iznesu, trenutno je pod znakom pitanja.

„Ozren Sokotop“ svojim polaznicima otvara još jednu mogu?nost da se približe borila?kim veštinama. Polaznici tog kluba, ali i svi ostali zainteresovani, po prvi put ce u svom gradu moci da se oprobaju i u tekvondou. Sa njima ce raditi treneri niškog kluba Feniks.

U svakom slucaju, jedna drevna i odnedavno olimpijska i jedna planetarno popularna i takodje olimpijska disciplina, našle su svoj zajednicki put u Sokobanji. On možda ne vodi u Japan 2020.-te, ali sudeci po kvalitetu sokobanjskog karatea, Olimpijada nije nemoguca misija.

karate klub ozren sokotop

South Media
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: