Skip to content

Sokobanja
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Konaci Romanov
Pansion Sunny
Vila Živkoviæ, Sokobanja
Vila Dinka, Soko Banja
Vila Natalija
Apartmani Banjica

Anketa

Novu godinu proslaviæu:
 

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas577
mod_vvisit_counterJuce818
mod_vvisit_counterOve nedelje577
mod_vvisit_counterOvog meseca17956
Posetite Mužinac i Vrmdžu

Opština Sokobanja može da se pohvali i neobiènim turistièkim radnicima. Njujork i Minhen zamenili vazdušnom banjom, koju, kako kažu,ne bi menjali ni po koju cenu

Pitala uèiteljica Adama, uèenika treæeg razreda osnovne škole u Vrmdži, kod Sokobanje, kako mu se zove otac. On reèe, Pal Satina, iz Njujorka! Nešto dalje, u selu Mužinac (ista opština), goste u etno-kuæi doèekuje Milevka, sa suprugom Ralfom Kloperom?! Ne, niste pogrešili, u pitanju je autentièna slika turistièkog ambijenta u selima ispod Rtnja i Ozrena, svojevrsnim vazdušnim banjama u središnom delu jugoistoène Srbije, na proseènoj nadmorskoj visini od 400 metara.

- U ovo selo kod Sokobanje došao sam pre nekoliko godina iz Njujorka zbog supruge, koja je psiholog u osnovnoj školi - kaže Pal, inaèe kompozitor. - Ovo mesto sam pronašao na internetu. Na "Guglovom" pretraživaèu samo jedno mesto u svetu zove se Vrmdža. Ovde ima 40 izvora pitke vode, a i potpuno je zdrava, prirodna sredina, jer u okruženju nema zagaðivaèa. Preuredili smo jednu staru kuæu, dobili dvoje muške dece i ne bih ovaj kraj menjao ni po koju cenu."Milevkini dvori"


Ralf Kloper je u Minhenu upoznao suprugu Milevku i više puta sa njom provodio lep odmor u selu Mužinac kod Sokobanje. Boravili su u kuæi Milevkinih roditelja, a zatim rešili da stari objekata preurede u savremenu etno-kuæu, jedinstvenu u ovom kraju. To je pravi mini--hotel sa nekoliko soba-apartmana ispod planine Rtanj, u kome je zadržan duh tradicije, u oèuvanoj prirodi i ambijentu bujnog zelenila i cveæa, sa kristalno èistim vazduhom i savremenim velnes sadržajima (bazen, džakuzi, sauna).
Za više informacija posetite sajt: https://www.milevkinidvori.com/
Predsednik opštine Isidor Krstiæ s ponosom istièe da je sokobanjska opština od ovakvih novih stanovnika dobila najbolje priznanje da je u pitanju potpuno ekološka i organska sredina, idelna za zdrav život. Medicinski radnici u Sokobanji dodaju da, zahvaljujuæi mikroklimi, ovde deca skoro i ne obolevaju od astme, a velika koncentracija negativnih jona blagotvorno utièe na imunitet i otpornost organizma.


izvor: Novosti.rs
Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy
 

Reklame


Milevkini Dvori Mužinac
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov
Apartmani Markovic
Vila Èair

Virtuelni vodiè

Virtuelni vodiè kroz Sokobanju

Èitalac reporter

Citalac - reporter

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2017 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2017 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija: