Skip to content

Electro Movement slavi prvi roðendan!
Electro Movement proslaviæe svoju, i više nego uspešnu, prvu godinu postojanja žurkom koja æe se održati 29. jula u sokobanjskom klubu UNO. Roðendansku žurku predvodiæe techno dama Kristina Laliæ èija popularnost u poslednje vreme probija granice, a èije umeæe za pultom to definitivno i opravdava. Pored nje nastupiæe i DR.ADJI, Redacs a.k.a Filip Sreækoviæ i Mihajlo Mitiæ a.k.a Zla Baka.

zurka

Projekat Electro Movement nastao je sa ciljem da promoviše elektronsku muziku u jugoistoènom delu Srbije. Ova ekipa iza sebe ima nekoliko uspešnih žurki na kojima je ugostila asove domaæe elektronske scene kao što su TKNO, Andrew Meller i Ilija Djokoviæ, a rame uz rame sa njima nastupili su i lokalni DJ-evi. Podstaknut odliènom reakcijom kako publike, tako i DJ-eva, Electro Movement nastavlja svoju misiju.

Kristina Laliæ spada u red naših najkvalitetnijih DJ-eva i producenata. Svojim setovima i energijom nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa armija njenih fanova raste iz dana u dan. Nakon karijere na televiziji i radiju, Kristina se okrenula DJ-ingu. Njeni prvi miksevi emitovani sun a Frisky i Proton radiju, a potom su usledila i mnoga gostovanja. Muziku je izdavala za etikete Naked Lunch, Gain Records, Start Records. Kristina je izgradila svoj jedinstven stil energiènim setovima u kojima kombinuje Detroit, minimal i groovy techno pa nema sumnje da æe tom energijom razmrdati i Sokobanju.

DR.ADJI je DJ, producent i organizator žurki. Do sada je izdavao na više od 15 renomiranih etiketa, a njegovu muziku podržale su najveæa imena svetske scene kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Joseph Capriati, Paco Osuna, Umek, Maceo Plex/Maetrik, Christian Varela, Nick Waren, Pedro Delgrado i mnogi drugi. On je takoðe vlasnik izdavaèke kue Subbteraneus.

Redacs a.k.a Filip Sreækoviæ (RUHR) je mladi DJ iza koga stoji dugogodišnji period eksperimentisanja sa raznim žanrovima elektronske muzike i potraga za zvukom koji ga najviše istièe. U poslednje dve godine aktivno nastupa I bavi se produkcijom, a publika je mogla da ga èuje kako na klupskim nastupima tako i na festivalima VIBE i RUHR.Intro set za roðendansku žurku Electro Movementa uradiæe Mihajlo Mitiæ a.k.a Zla Baka – DJ iz Sokobanje dobro poznat lokalnoj publici.

Žurka startuje u 22h, a ulaz je 300 dinara.

Komentari (0)Add Comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy